A obok niego Khedira

Delpiero14
cloner
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 02 mar 2019, 11:51
Nie wiem, nie grywam w nogę. Ale to musi byc strasznie męczące nie móc do niej dobiec tylko dojsc
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 mar 2019, 11:56
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 02 mar 2019, 12:14
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 02 mar 2019, 12:45
Nienawidzisz narodu przez reprezentację czyli jedenastu chłopa na boisku. Wg tej logiki powinieneś być oceniany na podstawie reprezentacji własnego naroduTomusmc pisze:Que?
Delpiero ma rację, o to właśnie zapytałem.Delpiero14 pisze:Zapytał, czy jesteś Sławomirem Peszko, czy Kamilem Grosickim.
Hyypia
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 mar 2019, 13:46
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 02 mar 2019, 13:47
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 02 mar 2019, 13:47
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 02 mar 2019, 13:48

guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 02 mar 2019, 13:49
Już nieaktualne?guru pisze: Zaraz mnie coś trafił... nie dość że tyle czasu męczylismy się z Wengerem to w zamian dostaliśmy tego niedojeba. Gramy derbowy wyjazd jeden z najważniejszych meczów w sezonie a ten ciul posadził Torreire i Ozila. Ten drugi nie pasuje mu do taktyki. Jakiej [k****] taktyki ja się pytam?! Ten debil nie ma żadnej taktyki
Wysłane z mojego SM-A920F przy użyciu Tapatalka
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 02 mar 2019, 13:50
Mecz się jeszcze nie skończył. Ramseya akurat zawsze widzę w składzie natomiast jak widać Ozil dałby więcej niż iwobi a torreira więcej niż guenpiotrcies pisze:Już nieaktualne?guru pisze: Zaraz mnie coś trafił... nie dość że tyle czasu męczylismy się z Wengerem to w zamian dostaliśmy tego niedojeba. Gramy derbowy wyjazd jeden z najważniejszych meczów w sezonie a ten ciul posadził Torreire i Ozila. Ten drugi nie pasuje mu do taktyki. Jakiej [k****] taktyki ja się pytam?! Ten debil nie ma żadnej taktyki
Wysłane z mojego SM-A920F przy użyciu Tapatalka
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 02 mar 2019, 14:14
BeBaD
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio