No nie mów, że nie czujesz tego przyjemnego dreszczyku, kiedy możesz objawić nam prawdę o Tuskupippen pisze:ja nic na Tuska nie wyszukuje.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 paź 2005, 21:49
No nie mów, że nie czujesz tego przyjemnego dreszczyku, kiedy możesz objawić nam prawdę o Tuskupippen pisze:ja nic na Tuska nie wyszukuje.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 16 paź 2005, 21:55
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 paź 2005, 22:05
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 paź 2005, 22:10
A tak konkretniej? Bo wydaje mi się, że to domena kogoś innego... Czy kompletnie się mylę i Jasiu lansował się "Jan Rokita - prezydent IV RP"?bagg pisze:Wszystko by zmieniał, wszystko musi być tak jak on chcę.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 16 paź 2005, 22:16
chyba za długo siedziesz przed kompempiwus pisze:No nie mów, że nie czujesz tego przyjemnego dreszczyku, kiedy możesz objawić nam prawdę o Tusku Łypiący?
Ja prawa głosu nie mam(może to i lepiej), ale napewno nie zagłosowałbym na Tuska. Kaczyński jeśli chodzi o inteligencje to Tuskowi już nie raz przygadał...po prostu Go załatwił świetną ripostą. Mi Tusk wydaję się taką marionetką w rękach ludzi z PO(zwłaszcza Rokity). A sam Pan Rokita to już jest kompletne nieporozumienie. Wszystko by zmieniał, wszystko musi być tak jak on chcę.
pippen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 paź 2005, 22:18
Pozdrów tate.bagg pisze:Ja prawa głosu nie mam(może to i lepiej), ale napewno nie zagłosowałbym na Tuska. Kaczyński jeśli chodzi o inteligencje to Tuskowi już nie raz przygadał...po prostu Go załatwił świetną ripostą. Mi Tusk wydaję się taką marionetką w rękach ludzi z PO(zwłaszcza Rokity). A sam Pan Rokita to już jest kompletne nieporozumienie. Wszystko by zmieniał, wszystko musi być tak jak on chcę. Nie mowię, że sam Kaczyński i PiS są lepsi. Wybieranie Parlamentu i Prezydenta w tym roku są dla mnie formą wyboru mniejszego zła.
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 paź 2005, 22:33
'Piotrek' pisze:Pozdrów tate.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 16 paź 2005, 22:34
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 16 paź 2005, 22:45
pippen pisze:historyk z wykształcenia, który dogłębnie badał rok temu genealoogię swojej rodziny, nie wiedział o tym co robił dziadek?
pippen pisze:Nie wiem jednak jak to sie przełoży na głosy, naprawde trudno to ocenić.
Wole takiego, bo choc przyszlosc pilki moze sie przy nim zmieni.piwus pisze:Oto jak przyszły prezydent wypełnia swoje obowiązki.
pippen pisze:zgdzam się
Amatorkaczy pisze:A jeszcze tydzien temu mowili że nie bedą na siebie najezdzac
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 paź 2005, 22:47
'Piotrek' pisze:Pozdrów tate.
A tak konkretniej? Bo wydaje mi się, że to domena kogoś innego...
Ibrahimović pisze:Kaczynski w wielu przemowieniach mowi i zachowuje sie jak jakis dyktator
Ibrahimović pisze:Jesli tak ma wyglada Pierwsza Dama to ja dziekuje
Ibrahimović pisze:Tusk gra nawet w pilke ,a Kaczka jezdzi z bratem na wycieczki rowerowe po lesie
piwus pisze:"Jan Rokita - prezydent IV RP"?
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 16 paź 2005, 22:53
bagg pisze:Będzie nim sterował jak marionetką. Ale Donald jako Donald się lepiej prezentuje i to on zostanie pewnie takim 'marionetkowym' prezydentem.
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 16 paź 2005, 22:54
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 paź 2005, 22:56
bagg pisze:Wygrana Donalda = rządy Rokity.
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 16 paź 2005, 22:57
Chlopaczek
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio