Chodziło mi poprostu o to że każdy wie iż Barca ma słabego bramkarz i tylko czasam miewa przebłyski geniuszu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 16 paź 2005, 20:21
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 16 paź 2005, 20:55
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sebol_fcb » 16 paź 2005, 22:34
sebol_fcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 16 paź 2005, 22:48
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 paź 2005, 22:53
Trofeum Zamory nie jest do końca miarodajne. Bronił dobrze, ale nie był najlepszym bramkarzem. Puścił najmniej bramek bo cała Barca grała bardzo dobrze i nie dawała sobie strzelać tyle co teraz. Casillas jest o 'x' klas lepszy i nie wygrał w tamtym roku tylko dlatego, że był zdany tylko na siebie praktycznie.luk1208 pisze:tamtym sezonie był najlepszym bramkarzem La Liga
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 16 paź 2005, 23:04
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 16 paź 2005, 23:10
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sebol_fcb » 16 paź 2005, 23:11
Stary , jeśli mam taką możliwość oglądam każdy mecz Barcy który jest transmitowany i wiem co mówię. Nie myśl że moje przekonanie o tym że w bramce FCB powinien stanąć Jorquera wzięło się po wczorajszym meczu czy coś podobnego. Nie mówie że Valdes jest złym bramkarzem , bo nie jest. Wiele razy ratował nam 3 punkty w tamtym sezonie i tego mu nie zapomnę. Nie obwiniam go także za stracone bramki , bo to nie ma zupełnie najmniejszego sensu. Choć przyznam że zdarzały mu się błędy naprzykład tak śmieszne i głupie jak przykładowo w meczu z Valencią na Camp Nou , kiedy to wykonał swoje firmowe zagranie z przyjęciem piłki , próbą wyminięcia nadbiegającego zawodnika i wykopu do przodu , które akurat w tym meczu zakończyło się kuriozalną bramką dzięki trafieniu w zawodnika Valencii. Ale wiesz co mnie naprawde irytuje w jego boiskowym i pozaboiskowym zachowaniem ? Brak pokory i jego przekonanie że jest graczem nietykalnym. Jestem ciekaw jak zachowałby się gdyby Rijkaard na kilka meczy z rzędu posadził by go na ławie. Może obraziłby się i zaczął nie chodzić na treningi jak miało to miejsce kilka lat temu ? Nie wiem. Wiem natomiast jedno. Rywalizacja z Jorquerą napewno wyszła by mu na dobre. A i sam Albert dużo by na tym zyskał. Pozdrawiamluk1208 pisze:Śmieszą mnie te ciągłe spekulacje ze niby Valdes jest do wymiany, bo jezeli w tamtym sezonie był najlepszym bramkarzem La Liga to w tym jest juz słaby![]()
Niektórzy chyba nie oglądają meczów Barcy i piszą to co inni piszą, Dlatego uwazam ze napewno Valdes nie jest wiecej winny niz obrona.
JeZeli defensywa dopuszcza do sytuacji bramkowych to nalezy sie liczyc ze bramka moze padnąc![]()
Według mnie na srodku obrony powinien grac Puyol i Marquez bo Oleguer nie jest zbyt pewny i popełnia duzo błedów, na bok potrzeba zakupic jednego klasowego obronce ale to najblizej w zimie![]()
Ciekaw jestem jak zagrają w LM w atenach ? dobrze ze mecz puszcza PS wiec sobie popatrze jak gra ten wiecznie krytykowany Valdes
sebol_fcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 paź 2005, 23:23
Również nie rozumiem tego posunięcia. Rijkaard w tym sezonie miał mieć wiele do udowodnienia a dopiero później powinno się rozważać przedłużenie kontraktu a nie odwrotnie.Lakier pisze:Dodatkowo nie wiem dlaczego wladze Barcelony podpisaly nowy kontrakt z Frankiem, jakby nie mogli poczekac do konca sezonu.
Zgadzam się w 100%.sebol_fcb pisze:...
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 16 paź 2005, 23:24
w 100% zgadzam się z tą opinią...taki wstrząs przydaje się każdemu, zadufanemu w sobie graczowi...tak jak było to w przypadku VDV..może by się w końcu obudził i zszedł na ziemie..być może..ale możemy wyłącznie gdybać..bo nie jestem pewien czy Franek odwarzyłby się na taki trik...i chyba długo się nie odważy...sebol_fcb pisze:Jestem ciekaw jak zachowałby się gdyby Rijkaard na kilka meczy z rzędu posadził by go na ławie.
Wydaje mi się , że włodarze z Barcy nie mieli dużo do gadania.... to jest chyba sprawka boskiegoLakier pisze: Dodatkowo nie wiem dlaczego wladze Barcelony podpisaly nowy kontrakt z Frankiem, jakby nie mogli poczekac do konca sezonu.
adekk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sebol_fcb » 16 paź 2005, 23:27
Na to sie nie zanosi. Rijkaard ma bardzo wysokie notowania u Laporty i w najbliższym czasie dymisja Franka jest poprostu całkowicie niemożliwa. Odnośnie Rijkaarda to chciałbym dodac od siebie to , że brak mu twardej , trenerskiej ręki która nie ma co ukrywać w drużynie jest bardzo potrzebna. Mister jest dla piłkarzy Barcy bardziej kumplem niż autorytetem. I to mnie troszke martwiLakier pisze:Moim zdaniem Barca potrzebuje zmiany trenera, nie bramkarza, potrzebuje kogos bardziej doswiadoczonego, kogos kto nie bedzie faworyzwal niektorych zawodnikow.
sebol_fcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 16 paź 2005, 23:27
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 16 paź 2005, 23:33
To jest właśnie jedna z podstawowych wad młodego trenera...twarda ręka w tak ogromnie kreatywnym team'ie jest jedną z najważniejszych rzeczy...ale w niektórych przypadkach staje się to również zaletą...więc nie można tego ocenić tak jednoznacznie...co do zwolnienia..to prędzej spodziewalbym się, że Camp Nou stanie w płomieniach niż Franek (Holender) pożegna się ze swoim stołkiem..oto już się postara wszechmocny Johan...(o te płomieniesebol_fcb pisze: Odnośnie Rijkaarda to chciałbym dodac od siebie to , że brak mu twardej , trenerskiej ręki która nie ma co ukrywać w drużynie jest bardzo potrzebna.
adekk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 17 paź 2005, 10:27
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 paź 2005, 17:37
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio