Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 142

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 paź 2005, 22:37

bagg pisze:Przy tym wolnym Nedved'a to gdyby Alex był 5 cm wyższy....eh

Gdyby babcia miala wąsy to by dziadkiem byla...
bagg pisze:Ile meczow Juve w tym sezonie widziałeś?

Szczerze to pierwszy. Szkoda czasu na oglądanie tak nieudacznego futbolu, zero przyjemnosci z oglądania. Bez urazy oczywiscie nie podoba mi sie styl gry Juve a i kilku kopaczy jest denerwujących.

Ibra nic nie zagrakl szmate strzelił...heh mecz ładny ale w wykonaniu Bayernu.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 18 paź 2005, 22:38

No i pierwsze w ogóle stracone punkty w tym sezonie przez Juve stały się faktem :wink: .W dzisiejszym meczu byli zdecydowanie gorsi, bramka strzelona w sumie z niczego, szkoda tego wybicia Schweinsteingera :).No, ale Bayerno w końcu się przełamał w meczach z Juventusem.Zobaczymy za 2 tygodnie, czy Juve pokaże swoją prawdziwą klasę.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 paź 2005, 22:40

Toudinho pisze:Szczerze to pierwszy. Szkoda czasu na oglądanie tak nieudacznego futbolu, zero przyjemnosci z oglądania. Bez urazy oczywiscie nie podoba mi sie styl gry Juve a i kilku kopaczy jest denerwujących.

Ibra nic nie zagrakl szmate strzelił...heh mecz ładny ale w wykonaniu Bayernu.

Wejdzie taki ,napierdzi i potem siedz czlowieku na forum :roll: :?

Jak ci sie styl gry nie podoba to przelacz sobie na inny mecz ,proste :P

Pierwszy mecz widziales i odrazu piszesz wieczny :roll: ,masz prawo ,ale najpierw pomysl OK ?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 paź 2005, 22:42

Toudinho pisze:Szczerze to pierwszy. Szkoda czasu na oglądanie tak nieudacznego futbolu, zero przyjemnosci z oglądania. Bez urazy oczywiscie nie podoba mi sie styl gry Juve a i kilku kopaczy jest denerwujących.

to się nie wypowiadaj. Jak możesz pisać, żę Juve gra tak jak zawsze czyli defensywnie oglądając tylko 1(IMHO najsłabszy) mecz Juve w tym sezonie?

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2864

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 18 paź 2005, 22:42

oł szit co to było??kiepściutko dzisiaj było oj kiepściutko.GG,Treze wogóle grali w tym meczu??

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 paź 2005, 22:43

Co tu opisywać? beznadziejny mecz Juventusu... Abbiati skopał niemożliwie pierwszą bramkę, Ibrahimović poniżej krytyki, Chiellini cieniutko, Thuram źle i tak można wymieniać długo. Jedynymi piłkarzami Juve, których mogę pochwalić byli Nedved i Camoranesi, którego Capello zdjął z boiska :? Bayern zdecydowanie zasłużył na większe zwycięstwo, moim zdaniem bynajmniej powinno być z 4:1 aby chłopaki poczuli smak porażki w końcu bo chyba zachłystneli się zwycięstwami. Mecz w sumie na poziomie, ale piękniej grał Bayern. Maakay nie mógł się wstrzelić i zła passa pozostała 8)

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 18 paź 2005, 22:44

no jak juz wspominalem po 1 polowie bylo 2-1 . :)
Bayern mial nauczke że gra sie do konca :P niewiele brakowalo po wolnym nedveda a Delpiero dal jeden punkt starej pannie .

Mecz byl swietnym widowiskiem . A ja sam nie darze sympatią obu klubow , lecz jednak w tym spotkaniu bylem za Niemcami :lol:

POZDRO!! :twisted:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 paź 2005, 22:44

Tomusmc pisze:Camoranesi, którego Capello zdjął z boiska
No tego to ja nie rozumiem :roll: No chyba ,ze jakas kontuzja :roll: ,ale mam nadzieje ,ze nie !! Słaby mecz Juve i tyle

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 paź 2005, 22:47

Tomusmc pisze:Camoranesi, którego Capello zdjął z boiska

no rzeczywiście szkoda tej zmiany. Wolałbym żeby zszedł, np. GG a my wtedy byśmy zagrali bardziej ofensywnie. No coż niestety przy wyniku 2:0 trzeba się otworzyć.

kaczy pisze:starej pannie .

głupi żart?

Ibrahimović pisze:Słaby mecz Juve i tyle
No właśnie, każdemu się może zdażyć. Szkoda tylko, że w tam ważnym meczu.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 18 paź 2005, 22:48

Jak oglądałem ten mecz to az przykro było patrzec na gre Juve :(
Abbiati zawalił pierwszego gola, Zlatan ponizej krytyki i mozna by wymieniac prawie cały skałd Juve który zagrał słabiutko!!
Z drugiej strony dobra to jest nauczka dla juve i moze bedą bardziej skoncentrowani w rewanzu :!:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 paź 2005, 22:48

bagg pisze:Jak możesz pisać, żę Juve gra tak jak zawsze czyli defensywnie oglądając tylko 1(IMHO najsłabszy) mecz Juve w tym sezonie?

W zeszłym sezonie oglądalem wiele meczów Juve czasami potrafili zagrać deczko ofensywnie, ale i tak dla mnie grają najbrzydsza na swój sposob oczywiście (wam moze sie podobać mi osobiście się nie podoba, chyba kazdy moze mowić co chce i ja to mowie tzn pisze...) i naj niewygodniejsza pilke, ale moze to przez to że brakowalo super ofensywnie usposobionego Vieiry...
Ibrahimović pisze:Pierwszy mecz widziales i odrazu piszesz wieczny ,masz prawo ,ale najpierw pomysl OK ?

Wiesz co jeszcze Ci powiem że był to pierwszy i ostatni mecz jaki widzialem Juve no chyba że trafią na Real :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 paź 2005, 22:51

Toudinho pisze:W zeszłym sezonie oglądalem wiele meczów Juve czasami potrafili zagrać deczko ofensywnie

znasz takie określenie jak przeszłość?

A takie jak teraźniejszość?

A takie jak przyszłość?

Jest taka malutka rożnica między, np. zeszłym sezonie(przeszłość), a obecnym sezonie( teraźniejszość).

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 paź 2005, 22:54

Toudinho pisze:Wiesz co jeszcze Ci powiem że był to pierwszy i ostatni mecz jaki widzialem Juve no chyba że trafią na Real
Nawet nie wiesz jak sie ciesze ,moze mniej napierdzisz po nastepnym meczu ,a na Realu to ja bym chcial ,zeby trafili....

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 paź 2005, 22:55

Znam znam ale czego mozna bylo się spodziweać po grze Juve skorow zeszłym sezoni grali defensywnie, w tym dokupujać defensywnego Vieire :?: Grali defensywnie i graja nadal.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 18 paź 2005, 22:57

Toudinho pisze:Szczerze to pierwszy.
To wystarczajacy powód byś zamilknął na wieki. W tej kwestii oczywiście.
Toudinho pisze:Szkoda czasu na oglądanie tak nieudacznego futbolu,
Powiedział kibic zespołu, który dwa razy zebrał baty ze słabszym, niż dzisiejszym Juventusem.
Toudinho pisze:zero przyjemnosci z oglądania.
Za to, max satysfakcji z wyniku. Zresztą i tak się nie zgadzam.
Toudinho pisze:Bez urazy oczywiscie nie podoba mi sie styl gry Juve a i kilku kopaczy jest denerwujących.
To, że Ci się nie podoba gówno znaczy, gdyż widziałeś tylko jeden mecz, w dodatku bez najlepszego zawodnika.
Toudinho pisze:W zeszłym sezonie oglądalem wiele meczów Juve czasami potrafili zagrać deczko ofensywnie,
Widziałeś też jak załamany Pavon rozpaczał z odpadnięcia Blancos?
Toudinho pisze: ale i tak dla mnie grają najbrzydsza na swój sposob oczywiście (wam moze sie podobać mi osobiście się nie podoba, chyba kazdy moze mowić co chce i ja to mowie tzn pisze...) i naj niewygodniejsza pilke,
Dyletant. Juventus gra niezłą piłkę, a ocenianie zespołu pod kątem jednego meczu podchodzi pod wielki dyletantyzm.
Toudinho pisze: brakowalo super ofensywnie usposobionego Vieiry...
Ironia, Twój wróg.
Toudinho pisze:Wiesz co jeszcze Ci powiem że był to pierwszy i ostatni mecz jaki widzialem Juve no chyba że trafią na Real
I znów skopią im dupy.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”