Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 16 paź 2005, 20:30
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 paź 2005, 22:00
No właśnie nie mam pojęcia, coś ostatnio nie dajejaniofcb pisze:Co się dzieje z Romką??
Jeden zawodnik, który pogrążył naszych - Okaka. Przed nim widzę poważnie rysującą się przyszłość.Uchi_ pisze: dać szanse primaverze, która będzie gryzła trawę by się tylko pokazać.
Nie czas na żarty<LILI> Romanista pisze:No masz racje a co do cassano to myślę że można by go wymienić na Cisse
Całkiem realne, choć myślę, że wartośc Cassano nieco spadła. Mimo wszystko wydaje mi się, że Juventus najpierw pozbędzie się Zalayety, następnie dołoży kapusty i zakupi Cassano. O ile w ogóle Antonio zasili nas zimą. Gdyby pozostał do końca sezonu w Romie najprawdopodobniej zabrakłoby go na MŚ, a tego chyba nikt nie chce. Nowy pracodawca musi znaleźć się zimą, kiedy cena PP będzie zaskakująco niska.dzieciol31 pisze: albo Zielone albo ktorys z graczy Juve mysle tu o Mutu...
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 paź 2005, 12:20
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 23 paź 2005, 14:15
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 23 paź 2005, 14:22
Dombroś pisze:W Romie jest pare dobrych gwiazd: Totti,Cassano, Perotta,Mexes,Kuffiour.
Dombroś pisze:W tym sezonie te dwie drużyny nie liczą już się w walce o Scudetto...Więc ten mecz jest raczej o prestiż....
Dombroś pisze:Ale i tak wydaje mi się że te derby nie będą tak pasjoujące jak wcześniejsze..
Dombroś pisze:W Serie A obydwie drużyny nie zachwycają i (chyba) żadna nie gra w pucharach...Więc na czym te teamy się koncentrują skoro grają tylko lige i puchar ??.
Jestes tego idealnym przykladem.Dombroś pisze:Koszulka Arrow 200 zł, szalik Arrow 80 zł - Być CULES Arrow bezcenne
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 23 paź 2005, 15:16
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 28 paź 2005, 16:21
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 30 paź 2005, 17:03
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 paź 2005, 17:07
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 30 paź 2005, 17:07
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 30 paź 2005, 17:55
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 30 paź 2005, 18:33
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 paź 2005, 16:18
janiofcb pisze:Zaza czyżbyś wygrał jakieś pięniążki u buka czy tak z czysto sportowych względów się cieszysz
A co Twoja piłkarska sznuta przepowiada na dzisiejszy mecz Barcy?
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 04 lis 2005, 16:20
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 lis 2005, 16:34
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio