Mauro Cantoro w reprezentacji Polski - Strona 3

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.

Czy Mauro Cantoro powinien gra? w reprezentacji?

Tak
35
64%
Nie
20
36%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 paź 2005, 11:40

cloner pisze:zauwazylem, ze komus tam przeszkadza Kaluzny Question
a ten swoje :olaboga: po co bronisz tych zawodnikow ? wszyscy wiedza o których mówie [pisze]
Ani Kałużny, ani Lewandowski, ani Radomski ani żaden inny zawodnik nie jest lepszy od Cantoro - więc skoro chodzi nam o to, aby Polska coś znaczyła w europie i na świecie to musimy dobrze grać - co za tym idzie, jesli jest okazja wymienic polskich średniaków na solinego argentyńczyka od lat mieszkającego w Polsce - to ja nie widzę przeszkód, skoro to ma pomóc kadrze.
Warto spróbować - może się uda i jak Polska zacznie wygrywac z lepszymi od siebie - to wtedy nikt już nie będzie narzekał, że Cantoro urodził się poza granicami Polski.
Polska sopadła w rankingu FIFA o 6 pozycji. Cantoro na pomoc :lol:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 19 paź 2005, 11:42

Zaczyna się... :roll: Pozwolę sobie zauważyć, że kiedy Cantoro i Wisła wygrali 3:1 z Panathinaikosem, wielu mówiło, że ten piłkarz mógłby zagrać w reprezentacji, bo jest bardzo dobry. Kiedy dochodzi co do czego, nagle jest wielu lepszych od niego. Ba, on jest już słabym piłkarzem!

Ludzie, gdzie Wy żyjecie? Chłopak dobrze gra, mówi po polsku, jego dzieci chodzą do polskiej szkoły, i, co najważniejsze, gra w polskiej lidze. To są oznaki polskości. :lol: Osobiśie chciałabym, żeby mógł on zagrać w reprezentacji Janasa. Dlaczego? Bo w odróżnieniu od niektórych piłkarzy naszej reprezentacji, on chce grać. Nikt go do tego nie zmusza. Jak Wam nie pasuje, to nie komentujcie tego, co się obecnie dzieje w tej sprawie...

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 19 paź 2005, 11:59

cloner pisze:to dobry zawodnik

To byl dobry zawodnik.

fieldy pisze:skoro to ma pomóc kadrze.

Ale do cholery :? To pomoze tylko krotkoterminowo :?

ps. Anka od kiedy ty kibicujesz Spursom?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 paź 2005, 12:00

luk1208 pisze:jak nie znasz to poco sie wypowiadasz?
zeby nabic sobie posta :lol:
luk1208 pisze:powiedz mi tez ole to juz naturalizowanych Polaków gra w reprezentacji skoro uwazasz ze szkoda robic kolejnego Polaka???
wystarczy ten co jest, oby Cantoro po rozegraniu kilku dobrych spotkan w polskiej reprezentacji sie nie wypromowal, wyjechal grac zagranice i pozniej nie zapomnial o Polsce

posta Fieldy'ego komentowac nie bede - nie mam zamiaru nabijac sobie kolejnych postow, a wiem, ze dyskusja trwalaby dlugo :lol:

pozdro

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 19 paź 2005, 12:00

Anka pisze:Anka od kiedy ty kibicujesz Spursom?
Jakieś dwa lata, a co?

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 19 paź 2005, 12:03

cloner pisze:oby Cantoro po rozegraniu kilku dobrych spotkan w polskiej reprezentacji sie nie wypromowal, wyjechal grac zagranice i pozniej nie zapomnial o Polsce

Oby, no ale skoro tak bardzo w niego wierza, pfff :?
Anka pisze:Jakieś dwa lata, a co?

Pytam bo tak spojrzalem na twoj podpis i mialem wrazenie ze zrobilas sie sezonowym kibicem :P Wczesniej z tego co pamietam w glowie mialas barce i tylko :P Ale moglem sie mylic :D

Pozdro :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 paź 2005, 12:24

Smithu pisze:Ale do cholery Confused To pomoze tylko krotkoterminowo Confused
jeśłi miałoby pomóc chociażby przez miesiąc [czerwiec/lipiec 2006] ja jestem za. Co nam szkodzi wypróbować Cantoro w reprezentacji.
cloner pisze:posta Fieldy'ego komentowac nie bede - nie mam zamiaru nabijac sobie kolejnych postow, a wiem, ze dyskusja trwalaby dlugo Laughing
zawiodłem się :naughty:
Smithu pisze:Pytam bo tak spojrzalem na twoj podpis i mialem wrazenie ze zrobilas sie sezonowym kibicem Razz Wczesniej z tego co pamietam w glowie mialas barce i tylko Razz Ale moglem sie mylic Very Happy
też mi się tak wydaje, ze kiedyś widziałem u niej range [visca el barca - coś takiego - nie znam języka :cry:] ale stanowczo zaprzeczyła - więc to chyba inna anka była :lol:

Awatar użytkownika
gdb
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gdb » 19 paź 2005, 13:07

No ja stawiam na to żeby Cantoro grał w reprezentacji Polski a wie moze ktos czy zapadła jakas decyzja w tej sprawie?

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 19 paź 2005, 13:22

gdb pisze:No ja stawiam na to żeby Cantoro grał w reprezentacji Polski a wie moze ktos czy zapadła jakas decyzja w tej sprawie?

Ta. W sobote ma zagrac pierwszy mecz z bialym orlem na piersi. Tyle ze w spotkaniu z Chile zagraja jedynie pilkarze z polkskiej ligi bo jest to termin nie oficjalny i nie wpisany w kalendarz fifa.

Awatar użytkownika
gdb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gdb » 19 paź 2005, 13:30

A my w sobote gramy z Chile? :shock:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 19 paź 2005, 13:33

A my w sobote gramy z Chile?

Boze !! Nie wiedziales !! ?? No pewnie ! I to na wyjezdzie, na 2 bedzie transmisja kolo 2 w nocy.

Awatar użytkownika
gdb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gdb » 19 paź 2005, 13:34

Smithu pisze:
A my w sobote gramy z Chile?

Boze !! Nie wiedziales !! ?? No pewnie ! I to na wyjezdzie, na 2 bedzie transmisja kolo 2 w nocy.
Aha no to wogóle fajnie wiedziec :)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 paź 2005, 14:50

Niestety , ale 90 % forumowiczów jest "za" neutralizacją Cantoro :? Co z tego , że jest lepszy niż Lewandowski , Mila czy Kałużny. Jak już wcześniej mówiłem do Mauro nic nie mam ale jestem przeciw jego grze w reprezentacji Polski. Mógłby mieć technike Ronaldinho , strzały Carlosa , a wolne Beckhama , ale i tak wole oglądać Polaka w Polsce.

Ps. pierwszy raz zgadzam sie z clonerem :lol: :)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 19 paź 2005, 15:07

serek408 pisze:ale i tak wole oglądać Polaka w Polsce.
No i dochodzimy do bardzo ciekawego momentu. Leszek Bubel bylby dumny... czy wg Ciebie jak ktos przyjezdza do naszego kraju (niewazne czy za chlebem, czy na studia, czy grac w pilke) i po jakims czasie czuje sie tak zasymilowany z nowym otoczeniem, ze chce przyjac obywatelstwo, to nie jest Polakiem? czy trzeba sie urodzic w Polsce albo miec rodzicow Polakow zeby byc Polakiem?? no prosze. wszyscy by przeklinali na LPR a tu nagle polowa powiela ich poglady... kazdy chcialby byc tolerancyjny, a nagle rozgranicza na "Mniejpolaka" i "Bardziejpolaka"...
A tak z innej strony. przyjezdza czlowiek z Burkina Faso, studiuje u nas i pozniej zostaje lekarzem. wchodzisz do kliniki a tam Murzyn... i co, wtedy tez nie jest Polakiem? tez wolisz widziec Polaka w Polsce? nawet jak gosc jest dobry w tym co robi i chce pomoc POLAKOM?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 paź 2005, 15:08

Smithu pisze:Ta. W sobote ma zagrac pierwszy mecz z bialym orlem na piersi. Tyle ze w spotkaniu z Chile zagraja jedynie pilkarze z polkskiej ligi bo jest to termin nie oficjalny i nie wpisany w kalendarz fifa.
gdb pisze:A my w sobote gramy z Chile? Shocked
Smithu pisze:Boze !! Nie wiedziales !! ?? No pewnie ! I to na wyjezdzie, na 2 bedzie transmisja kolo 2 w nocy.
gdb pisze:Aha no to wogóle fajnie wiedziec Smile
:rotfl2: to trzebaby jakieś browary kupić :smile2:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”