Real Madryt (zbiorczy) - Strona 172

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 paź 2005, 22:04

Snipp_ pisze:Toudinho napisał:
Też mnie martwi przerwa Ronaldo.

Ja tam nie patrzę na uzębienie poszczególnych zawodników, ale na ich grę.

Przerwa spowodowana kontuzją a nieszczelinami w zębach...

Snipp_ pisze:Toudinho napisał:
raz to że stopnieja szanse na zdobycie trofeów indywidualnych takich jak Pichichi czy Zloty but

A po co to komu? Real ma wystarczająco wiele zastepców, a jak wiadomo liczy się dobro klubu, chyba, że jesteś bardziej kibicem Ronaldo niż Blancos.
Toudinho napisał:
Jednak trzeba patrzec na cala druzyne a nie na pojedyncze jednostki, wazniejszy ejst sukces druzyny niz jakies odznaczenia dla pojedynczych jednostek...

Po pieprzeniu w pierwszych zdaniach wracasz na dobrą drogę, ole!
Chyba kazdy chce aby poszczegolni gracze majacy szanse cos zdobyć indywidualnie zdobyli to. A że Ronaldo ma szanse ogromne zycze mu aby coś osciągnoł jeszcze indywidualnie, wiadomo ze klub zawsze jest na pierwszym meisjcu, ale mimo wszystko cieszyl bym się z takich odznaczeń.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 18 paź 2005, 0:26

Toudinho pisze:aby Baptista i spółka powiekszyli przewage nad Messi i spółką i aby nie oddali lidera.

Co za nie wiem jak to nazwac :? I ty sie nazywasz wiernym kibicem tak nazywajac Real :? Schowaj sie w krzaki chlopie i przemysl co piszesz pozniej udaj sie do lekarza i jakies kregarza moze oni ci pomoga :?

Ultras-Sur pisze: liczy sie wynik końcowy a nie kto ładniej grał

Nie w przypadku Realu Madryt.
Ultras-Sur pisze:więc nikt zaskoczony tym być nie może

Eureka :!: :roll:

Ultras-Sur pisze:Nie wiecie może jak długo ma trwac kontuzja Ronaldo bo cos słyszałem że tylko na pewno w meczu z Rosenborgiem nie wystą

Miesiac :?
Ultras-Sur pisze: widowisko jak zwykle będzie kapitalne
pi
Eureka :!: 8)

Toudinho pisze:Też mnie martwi przerwa Ronaldo

Zapalmy znicz :cry:
Toudinho pisze:Jednak trzeba patrzec na cala druzyne a nie na pojedyncze jednostki, wazniejszy ejst sukces druzyny niz jakies odznaczenia dla pojedynczych jednostek
Dobrze gada :D ... W koncu :D :roll:
Toudinho pisze:przyjmijmy ze bedzie mial 4 gole straty...bedzie ciezko...
Nie dla niego, przypomnij sobie koncowke poprzedniego sezonu.

leszczu119 pisze:Uważam, że Villareal ma bardzo dobrą drużynę, aczkolwiek trzeba się zgodzić, że w PD nic nie zwojują. Ale trzymam za nich kciuki w Lidze Mistrzów.

Eureka :!: :twisted:

Snipp_ pisze:Pamiętasz tę plaże w Karwii?

A Omaha Beach w 45 :?: :twisted:

Toudinho pisze:Przerwa spowodowana kontuzją a nieszczelinami w zębach...

To juz nie puszczaja tego serialu :? :?: :cry: 8)

Pozdro :D

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 paź 2005, 0:52

Smithu pisze:
Snipp_ pisze:Pamiętasz tę plaże w Karwii?

A Omaha Beach w 45 :?: :twisted:
Chyba 44 jezeli chciales nawiazac do desantu w Normandii :twisted:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 18 paź 2005, 11:38

Bienias pisze:Chyba 44 jezeli chciales nawiazac do desantu w Normandii

O yeah of course !! Sorry :roll:

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 19 paź 2005, 17:35

bez Ronaldo bedzie trudno z Valencia, nie ma drugiego takiego egzekutora w naszej druzynie

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 19 paź 2005, 17:40

makis pisze:bez Ronaldo bedzie trudno z Valencia, nie ma drugiego takiego egzekutora w naszej druzynie

Zobaczymy na jego miejsce wejdzie teraz Robinho i będzie mógł się wykazać w końcu jak już u nas grał to było to na pozycji ofensywnego pomocnika a do tego najczęściej do akcji wkraczał z ławki. Teraz będzie miał okazje udowodnić że też powinien grać w ataku i może strzelić kilka ważnych goli ;).

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 19 paź 2005, 17:45

bład !! w miejsce Ronaldo zagra Baptista !! Zidane na Media Punta, a Robinho na lewym skrzydle ;)
Mimo, tego mam nadzieje, że z Rosenborgiem poradzimy sobie bez wiekszych problemów :) w końcu Norwedzy nie są jakąś wielką drużyną, a Real powolutku łapie forme :) zobaczymy jak bedzie...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 19 paź 2005, 21:41

No i znowu odrabiamy...do przerwy Norwegowiepakują nam jedną bramke na która nie zasluzyli, to Real ich zamyka ale nic nie chce wejść a raczej nic nie chce wpuścić swietnie dysponowany Espen Johnsen. Strzelcem gola oczywiście niekto innny jak pechwy dla nas Strand.

Mam andzieje że wejscie Gutiego ozywi gre. Czekamy na doprowadzenie do remisu potem do zwyciestwa...A Lyon prowdzi...

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 19 paź 2005, 21:43

Cos Real słabitko w pierwszej połowie ale nie bede sie smiał bo nie ttym sprawa polega :wink:
Jak tego meczu Real nie wygra to bedzie duza niespodzianka i chyba sie skomplikuje sytuacja w LM :!:
Teraz bedzie mozna zobaczyc ile znaczy dla zespołu Ronaldo

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 19 paź 2005, 21:47

luk1208 pisze:Teraz bedzie mozna zobaczyc ile znaczy dla zespołu Ronaldo

Znaczy duzo ale gdyby Real wykorzystał dwie okazje z tych wszystkich co sobie stworzył bylo by bez problemu, przegrywają na wlasne zyczenie, 61%-39% takie posiadanie pilki na korzyśc Realu i jeszcze strzały 14-5 ehhh moze porawia skuteczność. No i Espen broni dziś jak z nut. Mam nadzieje ze zaaplikują im jakieś bramki wrazie co w obwodzie mamy ozywiacza gry Guti'ego oraz Soldado który z checia by zdobył jeszcze jakąś bramke.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 19 paź 2005, 21:47

Smithu pisze:Snipp_ napisał:
Pamiętasz tę plaże w Karwii?

A Omaha Beach w 45
Złote Usta :D

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 19 paź 2005, 21:51

Echhh. Szkoda tej bramki, bo Real chociaż nie gra fenomenalnie, to gra lepiej. Trudno jest przedrzeć się przez zmasowaną obronę Rosenborga. Częściej trzeba strzelać z dystansu i grać skrzydłami, bo dryblingi nic nie dają. Zaraz podwajają albo potrajają krycie i Rea traci niepotrzebnie piłkę. Potrzebne są zmiany. Baptista jak na razie nic wielkiego nie pokazuje, oprócz potykania się o piłkę. Robinho nie ma zbytnio pola do popisu, bo jak wspomniałem trudno się kiwa. Raz czy dwa mus ię udało. Częściej musi wchodzić w pole karne i bawić się w sępa, chociaż to nie jest jego specjalnością. Beckham dziś dobrze podaje, chociaż niekiedy troszeczkę za mocno. Zidane czaruje, ale nie ma z tego pożytku. Bardzo dobrze do akcji ofensywnych włącza się Diogo. Raul kombinuje, ale gra słabo. Obrona nie ma wiele do roboty, ale jak już ma to wszystko pieprzy, tak jak w sytuacji bramkowej. Woddgate nie przeciął podania, spóźniony Carlos, a Helguery nawet nie było. Roserborg stworzył dwie sytuacje w tym jedną dogodną (po której padł gol), Real stworzył okazji dziesięć i żadnej dodgodnej. Szkoda poprzeczki Robinho.

ALE TERAZ GOL DLA REALU!!! Jonathan Woodgate! Ależ radość tego chłopaka! Na pewno pomoże mu ten gol!

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 19 paź 2005, 22:10

No i ładnie, Raul strzelił na 2:1. Przydałoby się jednak jeszcze coś dołożyć, 4:1 lepsze by wrażenie robiło, hehe.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 19 paź 2005, 22:37

hala madrid! 4:1, dziekujemy:)

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 19 paź 2005, 22:46

Real 4 - 1 Rosenborg

48' Woodgate
52' Raul
68' Helguera
82' Beckham

No nie spodziewałem sie :P w sumie jak usłyszałem ze jest 1:0 dla Rosenborga to mina mi zbledła... no ale dopóki piłka w grze :D....

Cieszy zwycięstwo Realu, cieszą bramki oraz 3 pkt. Szczególnie miło jest, że Woodgate w końcu trafił do nie swojej bramki... :) jak juz ktoś napisał bardzo może mu to pomóc. Mam nadzieje ze niedługo na P.SPort dadza powtórke :P

Pozdrawiam

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”