Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 15 kwie 2019, 22:31
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 15 kwie 2019, 22:33
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 15 kwie 2019, 22:46
Tyle jesteś na forum wiec powinieneś znać Piotra i wiedzieć kiedy żartuje. I że to był żart.Boromir pisze: ↑15 kwie 2019, 22:05Co za gościupiotrcies pisze: ↑15 kwie 2019, 21:56Jeszcze nie wiadomo, co się stało, a już dorobiono symbolikę do tego wydarzenia. Sprawa jest bardzo przykra, ale mieszanie do tego multikulturalizmu przy stanie obecnej wiedzy na temat przyczyn to już dowód na to, że niektórzy mają wyprane mózgi przez ideologię - tak jedną, jak i drugą.![]()
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 15 kwie 2019, 23:05
Nikt tu nikogo nie żre, po prostu na wyrokowanie, co się stało i dorabianie do tego ideologii. jest stanowczo za wcześnie. Dodając komentarze podobne do tego Twojego, idziemy w politykę w najgorszym wydaniu opartą na wojence światopoglądowej.
Oczywiście że to był żart.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 15 kwie 2019, 23:11
DDK
Magnum
BeBaD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 15 kwie 2019, 23:19
Rozpoczął się Wielki Tydzień.
Tymczasem we Francji płonie katolicki symbol.
Przyczyny wybuchu pożaru jeszcze nie są znane.
Niemniej wymowne.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 15 kwie 2019, 23:38
Myślę, że komentarz jednej polskiej cebuli nie doprowadzi do wojenki światopoglądowej, zwłaszcza na tym forum.piotrcies pisze: ↑15 kwie 2019, 23:05Nikt tu nikogo nie żre, po prostu na wyrokowanie, co się stało i dorabianie do tego ideologii. jest stanowczo za wcześnie. Dodając komentarze podobne do tego Twojego, idziemy w politykę w najgorszym wydaniu opartą na wojence światopoglądowej.
Oczywiście że to był żart.
Ilka
piotrcies
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 15 kwie 2019, 23:46
Nie jestem przewrazliwiona na krytykę drogi kolego. Malo mnie rusza to że mnie ktoś w Internecie nazwie tak czy siak. To Wy sobie dopisujecie to, że zaraz się obrażam, czy fochem rzucam. Nie jestem masochistka wiec gdybym była przewrazliwiona to po prostu by mnie już tutaj nie było. Ale jakoś jestem
Ilka
BeBaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 16 kwie 2019, 1:26
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 16 kwie 2019, 1:31
ozob
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio