Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: tylerdurden » 20 kwie 2019, 9:38

Morrow pisze:
18 kwie 2019, 20:37
W obecnej sytuacji Realu, powinni na niego wywalić i 200 milionów jeśli będzie trzeba.
Wiem, że rynek kompletnie oszalał w ostatnich latach, jednak 100 baniek to Eden jest wart w "normalnych warunkach" przy swoich 28 latach, a nie na rok przed końcem kontraktu.

Dla mnie 50 byłoby i tak prezentem dla Chelsea, ale Perez moze chcieć zapewnić Zizou komfortowe warunki i zbierze mu wybrańców przed rozpoczęciem pretemporady, więc nie będzie liczył się z pieniedzmi i wywali na Belga sporo więcej (tym bardziej, że warunki kredytu na stadion są dla klubu bardzo dobre i nie ograniczają go na rynku transferowym)

Kluchman właściwie napisał wszystko co napisałbym w temacie potencjalnych transferów, co najlepsze, to mimo wszystko nie wygląda na rewolucję, bo Real ciągle ma świetnych graczy.

Na rynku transferowym większym wyzwaniem może być dobra sprzedaż obecnych graczy (Bale, Kova i pewnie James/Isco, Mariano, Vasquez, Keylor, może Llorente (wypozyczenie) , Nacho).

Ciekawy jestem tego Luki Jovica, widziałem tylko kompilke o chlopak ma wszystko, bo obie nogi, glowa, podanie, spryt, ale to tylko kompilki :)

Wróć do „Hiszpania”