Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 22 kwie 2019, 10:30
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 22 kwie 2019, 10:31
o, kolejny raz wjeżdza na salony del pieroDelpiero14 pisze: ↑22 kwie 2019, 10:30League wyciąga najmocniejsze armaty. Zaraz wleci nieśmiertelne "żałosny jesteś typie" zwieńczone trzema emotkami pogardy "![]()
![]()
"
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 kwie 2019, 10:34
Dlaczego w ankiecie nie ma opcji "żadnej róznicy"? Świat nie jest zero-jedynkowy.W aspekcie sportowym, na transferze Ronaldo, Juventus:
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 22 kwie 2019, 10:35
ozob
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 22 kwie 2019, 10:36
Przecież wielokrotnie udzielono ci tu odpowiedzi, a ty zadajesz ciągle jedno i to samo pytanie, czekając, aż wreszcie ktoś odpowie tak, jakbyś sobie tego życzył. Inne odpowiedzi kwitujesz albo "nie umiesz czytać ze zrozumieniem", albo w typowy dla ciebie sposób - wrzucając memy.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 kwie 2019, 10:40
Pewnie gdyby nie transfer Ronaldo to Juve miałoby hajs na inny transfer, troszkę tańszy i ten grajek również mógłby wyciągnąć mecz z Atletico na luzie. Do tego został CR7 kupiony, żeby w ważnych meczach LM rozpierdalać system, niestety koledzy z drużyny nie dostosowali się poziomem do Portugalczyka.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 22 kwie 2019, 10:45
bzdura. Cały czas wmawiasz mi że ja pisze że to Wina Ronaldo że Juventus jest słabszy niż przed rokiem. Ja nie pisze o postawie Ronaldo lecz o sile drużyny jaka była w tym sezonie.A ta jest słabsza niż sezon temu, i nie pisałem że to Ronaldo każe słabo grać kolegom jak jakieś trolle jak ozob pisze.
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 22 kwie 2019, 10:45
Delpiero, daj chłopakowi lajka, bo ewidentnie nie może zdzierżyć, że wszyscy dostali po jednym, a on nie - tak od wczoraj to przeżywa.League pisze: ↑22 kwie 2019, 10:31o, kolejny raz wjeżdza na salony del pieroDelpiero14 pisze: ↑22 kwie 2019, 10:30League wyciąga najmocniejsze armaty. Zaraz wleci nieśmiertelne "żałosny jesteś typie" zwieńczone trzema emotkami pogardy "![]()
![]()
"
Szkoda że za kazdym razem z niczym wartościowym. Ale zapomniałeś rozdać lajków kolegom.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 22 kwie 2019, 10:46
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 22 kwie 2019, 10:48
po raz kolejny robisz z siebie pajaca? ładnie. Jakbyś miał lepszą pamięć wiedziałłbyś że z lajkami to nawiązuję do waszych gadek o lajkach bo sami zaczeliscie pierwsi.piotrcies pisze: ↑22 kwie 2019, 10:45Delpiero, daj chłopakowi lajka, bo ewidentnie nie może zdzierżyć, że wszyscy dostali po jednym, a on nie - tak od wczoraj to przeżywa.League pisze: ↑22 kwie 2019, 10:31o, kolejny raz wjeżdza na salony del pieroDelpiero14 pisze: ↑22 kwie 2019, 10:30League wyciąga najmocniejsze armaty. Zaraz wleci nieśmiertelne "żałosny jesteś typie" zwieńczone trzema emotkami pogardy "![]()
![]()
"
Szkoda że za kazdym razem z niczym wartościowym. Ale zapomniałeś rozdać lajków kolegom.
Masz odpowiedź adminie tego świetnego forum. Z Clonerem nie rozmawiałem a wystarczy że przeczytał 1 post i zrozumiał od razu o co chodzi.cloner pisze: ↑22 kwie 2019, 10:40Pewnie gdyby nie transfer Ronaldo to Juve miałoby hajs na inny transfer, troszkę tańszy i ten grajek również mógłby wyciągnąć mecz z Atletico na luzie. Do tego został CR7 kupiony, żeby w ważnych meczach LM rozpierdalać system, niestety koledzy z drużyny nie dostosowali się poziomem do Portugalczyka.
CR7 ponoć zostaje na kolejny sezon, jeśli dojdą w nim do finału LM to transfer udany sportowo, jeśli się nie uda to sportowo żadna różnica. W lidze przecież Juve rządzi i bez niego. A i do finału LM raz dotarli niedawno![]()
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 22 kwie 2019, 10:49
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 22 kwie 2019, 10:51
Problem w tym, że to jest właśnie to co League powtarza jak mantrę od wczoraj a mianowicie "To jest tylko Gdybanie"
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 22 kwie 2019, 10:55
Owszem, masz prawo, tak samo jak każdy ma prawo uważać, że transfer zły nie jest, przy czym każdą argumentację drugiej strony zbijasz "nie o to mi chodzi", "czytaj ze zrozumieniem" itd. Ty ocenę transferu Ronaldo uniezależniasz od gry Ronaldo, reszta to robi, ale ty ciągle każesz ten aspekt pomijać, żeby wyszło na twoje.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 kwie 2019, 10:57
Nie czytałem tematu, święta są.Delpiero14 pisze: ↑22 kwie 2019, 10:51powtarza jak mantrę od wczoraj a mianowicie "To jest tylko Gdybanie"
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio