Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 21 paź 2005, 13:13
Franek__
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devilka » 21 paź 2005, 14:28
Pisałeś meilem czy listem?? Mógłys podac adres????Jagiellonczyk pisze:
Dzisiaj ku mojemu zdziwieniu paczka z holandii.
Co smieszne ze wyslalem na adres Eredivise, a nie holenderskiej rep.
Devilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 21 paź 2005, 14:37
Franek__
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devilka » 21 paź 2005, 18:42
Szukałam i znalazłam tylko do Hol.fed.,a do Eredivise NIE.W końcu forum jest od tego,by sobie pomagaćFranek__ pisze:Devilka, od czego jest internet1 minuta i adres e-mail się ma
Devilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 21 paź 2005, 20:47
Devilka pisze:Szukałam i znalazłam tylko do Hol.fed.,a do Eredivise NIE.W końcu forum jest od tego,by sobie pomagać
Jagiellonczyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 22 paź 2005, 20:37
Franek__
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 22 paź 2005, 22:06
Aha. I jak? Fajnie się nabija?Franek__ pisze:Dobrze mówisz, pogłówkować, dobrze mówisz
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 22 paź 2005, 23:18
Franek__
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devilka » 23 paź 2005, 11:34
Och... gdybyś umiał czytać dokładnie,to wiedziałbyś,że wcale nie chodzi mi o adres federacji tylko EREDIVISE,a z tego co wiem to nie jest federacjaFranek__ pisze:Adresy poczty internetowej federacji
Corinthians pisze: Czego on jeszcze nie ma bonusa w postaci extra podpisika?
Devilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: karolix_FCI » 23 paź 2005, 18:37
karolix_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 23 paź 2005, 18:41
Franek__

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 23 paź 2005, 18:49
karolix_FCI pisze:Siemma jestem tu nowy ale nie co o wysylaniu listów i e-maili. W ciagu ostatniego tygodnia dostalem 7 paczek z Arsenalu, ManU, Yverdonu Sports, Evertonu, M'Boro, Heraclesa i rep.Czech.
rownie dobrze ty mozesz dostac podpisik. To forum o pamiatkach pilkarskich, a nie kto nabija, kto nie...Corinthians pisze:Aha. I jak? Fajnie się nabija?
Czego on jeszcze nie ma bonusa w postaci extra podpisika?
Jagiellonczyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 23 paź 2005, 19:08
TAK!! TAK!! TAK!! To forum o pamiątkach piłkarskich. A taki post:Jagiellonczyk pisze:To forum o pamiatkach pilkarskich, a nie kto nabija, kto nie
Jest jak najbardziej o pamiątkach. Łoooo!!!Franek__ pisze:Dobrze mówisz, pogłówkować, dobrze mówisz
A dwa tygodnie temu tak się bardzo upominałeś o zdjęcie podpisiku, bo pisałeś, że nie nabijasz. Więc skoro sam tak pisałeś to znaczy, że jest jest to forum 'kto nabija, a kto nie'.Jagiellonczyk pisze:a nie kto nabija, kto nie...
Ja nie mogę dostać takiego podpisu bo mam 1300 postów, i mogę rządzić i nabijać się z innych (sam tak pisałeś)Jagiellonczyk pisze:rownie dobrze ty mozesz dostac podpisik
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TOF » 23 paź 2005, 19:11
I ty sie interesujesz piłka? Ty chyba wiesz tylko skad jest Real, Chelsea i pare innych klubów, o których piszą w Bravo Sport.Jagiellonczyk pisze:A skad ów klub jest?? bede musial tez napisac
TOF

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 23 paź 2005, 19:19
TOF pisze:I ty sie interesujesz piłka? Ty chyba wiesz tylko skad jest Real, Chelsea i pare innych klubów, o których piszą w Bravo Sport.
Jagiellonczyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio