F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 172

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 21 paź 2005, 22:18

Tez uwazam ze lepiej byłoby jakby w ogbonie zagrał Marquez zamiast Oleguera. W LM obrona zagrała w porównaniu z innymi meczami nieźle, a Marquez zagrał bardzo dobrze i chyba powinien grac obok Puyola :!:
Tylko czy Rijkard wyciaga jakies wnioski ze słabiej gry Oleguera?
przekonamy sie jutro :wink:

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 21 paź 2005, 22:23

kulekfcb pisze:Prędzej nadałby się Marquez niż Edmilson
Meksykańczyk mógłby zagrać na środku obrony racja ale.....on gra u Mistera na pozycji Defensywnego Środkowego Pomocnika (chyba to sie nazywa Pivot :wink: )
A jeśli Marquez jest już wykorzystany w pierwszej "11" to na środek obrony zostają dwaj kandydaci: Edmilson i Oleguer. Więc sam widzisz....
Chyba że na pozycji Pivota wystai Van Bomela, to Meksykańczyk ( Meksykanin) idzie na obrone :wink: .
Ale w najbliższym meczu raczej wystąpi na Pivocie (Marquez oczywiście)

Awatar użytkownika
TaDzik.pl
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TaDzik.pl » 22 paź 2005, 9:07

Ale nie wydaje mi sie zeby Marquez byl lepszym obronca od Oleguer albo od Edmilsona
Moi zdaniem powinien ktorys z tych grac na srodku obrony

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 22 paź 2005, 9:21

TaDzik.pl pisze:Ale nie wydaje mi sie zeby Marquez byl lepszym obronca od Oleguer albo od Edmilsona
:shock: Widać że nowy.....
Marquez gorszy niż Oleguer :brawo: :rotfl2:
Chyba nie widziałeś gry Oleguera i Marqeza.... Oleguer co prawda jest młodszy ale Marquez jest lepiej i bardziej ograny.A Meksykańczyk jest porównywalny z Edmilsonem. A Brazylijczyk jest troszke niewykożystywany przes Mistera... [/code]

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 22 paź 2005, 11:56

TaDzik.pl pisze:Ale nie wydaje mi sie zeby Marquez byl lepszym obronca od Oleguer albo od Edmilsona
To się dopiero nazywa ironiczny majstersztyk...bo chyba to miałeś na myśli??:> Bo jeżeli piszesz "na serio" no to kolego...hmmm...szkoda mi Ciebie...Oleguer lepszy od Rafy....to tak jakbś powiedział, że Tour de France jest gorszy od naszego krajowego Touru...-> w niektórych momentach może i tak, ale biorąc pod uwagę całokształ to nie ma po co strzępić jęzora...
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 22 paź 2005, 12:34

adekk

Po pierwsze ignoruj takich jak oni bo i tak sie nie dogadasz ani nie przemowisz do rozsadku. Jak to sie mawia w moich stronach "Nie rozmawiaj z debilem, bo najpierw sprowadzi cie do twojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem".

ps. Co by tu zrobic by dzial Hiszpania uczynic lepszym :? Ma ktos jakies pomysly. Fakt ze brak nam wartosciowych userow ehhh. Moze tak ma po prostu byc :?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 paź 2005, 12:40

Smithu pisze:Co by tu zrobic by dzial Hiszpania uczynic lepszym Confused Ma ktos jakies pomysly.
Może starajmy się pisać ogólnie o wielu kwestiach nawet tych pozornie mniej ważnych. Jeżeli ktoś ma jakikolwiek pogląd na jakąkolwiek kwestię to niech go przedstawi najlepiej w takiej formie, aby dać możliwość do wypowiedzenia się też innymi. Musimy dążyć do dyskusji jakoś. Niektórzy może boją się pisać. Sam nie wiem.
Faktem jest, że nuda straszna oraz
Smithu pisze:brak nam wartosciowych userow ehhh.
W każdym bądź razie skupianie uwagi na tych 'gorszych' użytkownikach co piszą głupoty nie jest dobrym pomysłem. Lepiej pokazać im jak pisać dobrze niż śmiać się z błędów (chociaż czasem trzeba bo sam nie mogę się powstrzymać).

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 22 paź 2005, 17:31

Normalnie skład Barcy powoli się wypełnia :wink: .
Po dwómiesięcznej przerwie gry w piłke na boisko powraca....GABRI :D
W ten piątek po raz pierwszy trenował "na całego".
Teraz trzeba czekać aż powróci chociaż do takiej dyspozycji aby mógł godnie zastępować zawdoników z pierwszej "11"... Ostatnio mamy napływ zawodników po kontuzjach. Ostatnio powrócił Motta a teraz Gabri...
Lovely :wink: . Ale moim skromnym zdaniem Motta ma większe szanse na regularną gre w zespole.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 22 paź 2005, 17:38

Smithu pisze:ps. Co by tu zrobic by dzial Hiszpania uczynic lepszym Ma ktos jakies pomysly. Fakt ze brak nam wartosciowych userow ehhh. Moze tak ma po prostu byc

Smithu musimy dać radę w takim składzie jakim jest. A lepszym moze byc tylko ten dział, tylko dzięki nam.

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 22 paź 2005, 19:01

kulekfcb pisze:Smithu musimy dać radę w takim składzie jakim jest
Nie rozumiem :roll: , mógłbys napisać o jaki "skład" Ci chodzi?
kulekfcb pisze: A lepszym moze byc tylko ten dział, tylko dzięki nam.
"nam" czyli :roll: ?
Smithu pisze: Fakt ze brak nam wartosciowych userow ehhh. Moze tak ma po prostu byc
No raczej tak ma być... popatrz co chwile pojawiają się jakieś "blanty" "japka" czy "TaDziki.pl" i wypisują głupoty a tym samym w bestialski sposób zaniżają poziom tego tematu :? tego się nie da wyeliminować!
Niggaz pisze:Musimy dążyć do dyskusji jakoś
Racja!
Niggaz pisze:W każdym bądź razie skupianie uwagi na tych 'gorszych' użytkownikach co piszą głupoty nie jest dobrym pomysłem.
Wiesz Niggaz, są dwie strony medalu, z jednej strony można ignorować ich "wpadki":
TaDzik.pl pisze:Marquez byl lepszym obronca od Oleguer
ale to raczej nie nakłoni ich do pisania bardziej wartościowych postów, a nawet przeciwnie, będą myśleli że są "mądrzy" i dalej będą wypisywać takie głupoty :? , a z drugiej strony, wyśmiewając się z ich pomyłek, negując je, ich autorzy może będą uczyć się na błędach :?
Niggaz pisze:Lepiej pokazać im jak pisać dobrze niż śmiać się z błędów
No gdyby ktoś zaczął taką "akcje" byłoby dobrze... no ale komu by się chciało ciągle poprawiać takich deb... znaczy takich nabijaczy :?
Pozdro.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 22 paź 2005, 19:02

smithu napisał :
ps. Co by tu zrobic by dzial Hiszpania uczynic lepszym Ma ktos jakies pomysly. Fakt ze brak nam wartosciowych userow ehhh. Moze tak ma po prostu byc
nie wydaje mi sie ze dział Hiszpani odstaje poziomem od innych, moze czasami nerwy człowieka ponoszą jak czyta sie niektóre posty ale wszedzie tak jest. Sam niewiem jak by mozna było podnies poziom bo niektórzy nabijacze i tak go obnizają a nie da sie zrobic zeby dany dział był nie dla wszystkich :!: dlatego nalezy tepic nabijaczy :D

A teraz na temat meczu :D Juz kilka godzin i mecz a ponim mam nadziej ze sie bede cieszył a nie smucił :!: Fajnie ze do zdrowia wraca Gabri bo to bardzo dobry zawodnik i zawsze zwiekszy rywalizacje i pomoze Barcelonie :D

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 22 paź 2005, 19:17

Smithu pisze:ps. Co by tu zrobic by dzial Hiszpania uczynic lepszym

Ja się zgadzam z moimi przedmówcami... Trzeba potępiać nabijaczy :!:
Ale nie wątpie czy temat o Hiszpani nawiązuje do choćby Włoch... (chociaż barrdzo bym chciał). Wiesz tutaj pisze się głównie w dwóch topickach:
:arrow: Real Madryt
:arrow: Barcelona
Czasami pojawią się pojedyncze tematy które mają "wzięcie".
"Nasza"/"Wasza" paka userów stale piszących w Hiszpani nie odstaje w sumie od Włoch...Ja w Itali widzę: Zazę, Serka, Żniwiaża.

fetko
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fetko » 22 paź 2005, 19:17

Mnie również cieszy powrót do gry Gabriego.

Gabri w przygotowaniach do sezonu grał świetnie, pewnie w obronie, a nawet strzelał bramki. Jest bardzo uniwersalnym zawodnikiem. Ciekawe, czy jeśli nie będzie doznawał kontuzji, czy wywalczy sobie miejsce w podstawowej 11.

Cieszy mnie fakt, że w pierwszym skłądzie ma wybiec Leo Messi, zawsze daje jakieś nowe możliwości rozwiązania akcji.

Edmilson zagra na pozycji defensywnego pomocnika, z jednej strony się ciesze, mam dość ciągłych strat w środku pola przez Marqueza, mam nadzieje że Edmil będzie pewniejszy.

Na środek obrony wraca Oleguer.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 22 paź 2005, 19:45

k@li pisze:kulekfcb napisał:
Smithu musimy dać radę w takim składzie jakim jest

Nie rozumiem , mógłbys napisać o jaki "skład" Ci chodzi?
kulekfcb napisał:
A lepszym moze byc tylko ten dział, tylko dzięki nam.

"nam" czyli ?

Pomyśł trochę. Chodzi mi o tych ludzi którzy piszą jakoś sensownie i regularnie w dziale Hiszpania.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 22 paź 2005, 22:59

do przerwy Barca remisuje 0-0 z Osasuną. Belleti i Deco zeszli bo są kontuzjowani :( Dobry mecz rozgrywa Messi, szkoda akcji po której trafił w słupek :( Zachwile druga połowa i mam nadzieje bramki dla Barcy :D

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”