Tylko czy Rijkard wyciaga jakies wnioski ze słabiej gry Oleguera?
przekonamy sie jutro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 21 paź 2005, 22:18
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 21 paź 2005, 22:23
Meksykańczyk mógłby zagrać na środku obrony racja ale.....on gra u Mistera na pozycji Defensywnego Środkowego Pomocnika (chyba to sie nazywa Pivotkulekfcb pisze:Prędzej nadałby się Marquez niż Edmilson
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TaDzik.pl » 22 paź 2005, 9:07
TaDzik.pl
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 22 paź 2005, 9:21
TaDzik.pl pisze:Ale nie wydaje mi sie zeby Marquez byl lepszym obronca od Oleguer albo od Edmilsona
Moi zdaniem powinien ktorys z tych grac na srodku obrony
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 22 paź 2005, 11:56
To się dopiero nazywa ironiczny majstersztyk...bo chyba to miałeś na myśli??:> Bo jeżeli piszesz "na serio" no to kolego...hmmm...szkoda mi Ciebie...Oleguer lepszy od Rafy....to tak jakbś powiedział, że Tour de France jest gorszy od naszego krajowego Touru...-> w niektórych momentach może i tak, ale biorąc pod uwagę całokształ to nie ma po co strzępić jęzora...TaDzik.pl pisze:Ale nie wydaje mi sie zeby Marquez byl lepszym obronca od Oleguer albo od Edmilsona
Moi zdaniem powinien ktorys z tych grac na srodku obrony
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 22 paź 2005, 12:34
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 paź 2005, 12:40
Może starajmy się pisać ogólnie o wielu kwestiach nawet tych pozornie mniej ważnych. Jeżeli ktoś ma jakikolwiek pogląd na jakąkolwiek kwestię to niech go przedstawi najlepiej w takiej formie, aby dać możliwość do wypowiedzenia się też innymi. Musimy dążyć do dyskusji jakoś. Niektórzy może boją się pisać. Sam nie wiem.Smithu pisze:Co by tu zrobic by dzial Hiszpania uczynic lepszym Confused Ma ktos jakies pomysly.
W każdym bądź razie skupianie uwagi na tych 'gorszych' użytkownikach co piszą głupoty nie jest dobrym pomysłem. Lepiej pokazać im jak pisać dobrze niż śmiać się z błędów (chociaż czasem trzeba bo sam nie mogę się powstrzymać).Smithu pisze:brak nam wartosciowych userow ehhh.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 22 paź 2005, 17:31
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 22 paź 2005, 17:38
Smithu pisze:ps. Co by tu zrobic by dzial Hiszpania uczynic lepszym Ma ktos jakies pomysly. Fakt ze brak nam wartosciowych userow ehhh. Moze tak ma po prostu byc
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 22 paź 2005, 19:01
Nie rozumiemkulekfcb pisze:Smithu musimy dać radę w takim składzie jakim jest
"nam" czylikulekfcb pisze: A lepszym moze byc tylko ten dział, tylko dzięki nam.
No raczej tak ma być... popatrz co chwile pojawiają się jakieś "blanty" "japka" czy "TaDziki.pl" i wypisują głupoty a tym samym w bestialski sposób zaniżają poziom tego tematuSmithu pisze: Fakt ze brak nam wartosciowych userow ehhh. Moze tak ma po prostu byc
Racja!Niggaz pisze:Musimy dążyć do dyskusji jakoś
Wiesz Niggaz, są dwie strony medalu, z jednej strony można ignorować ich "wpadki":Niggaz pisze:W każdym bądź razie skupianie uwagi na tych 'gorszych' użytkownikach co piszą głupoty nie jest dobrym pomysłem.
ale to raczej nie nakłoni ich do pisania bardziej wartościowych postów, a nawet przeciwnie, będą myśleli że są "mądrzy" i dalej będą wypisywać takie głupotyTaDzik.pl pisze:Marquez byl lepszym obronca od Oleguer
No gdyby ktoś zaczął taką "akcje" byłoby dobrze... no ale komu by się chciało ciągle poprawiać takich deb... znaczy takich nabijaczyNiggaz pisze:Lepiej pokazać im jak pisać dobrze niż śmiać się z błędów
k@li

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 22 paź 2005, 19:02
nie wydaje mi sie ze dział Hiszpani odstaje poziomem od innych, moze czasami nerwy człowieka ponoszą jak czyta sie niektóre posty ale wszedzie tak jest. Sam niewiem jak by mozna było podnies poziom bo niektórzy nabijacze i tak go obnizają a nie da sie zrobic zeby dany dział był nie dla wszystkichps. Co by tu zrobic by dzial Hiszpania uczynic lepszym Ma ktos jakies pomysly. Fakt ze brak nam wartosciowych userow ehhh. Moze tak ma po prostu byc
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 22 paź 2005, 19:17
Smithu pisze:ps. Co by tu zrobic by dzial Hiszpania uczynic lepszym
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fetko » 22 paź 2005, 19:17
fetko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 22 paź 2005, 19:45
k@li pisze:kulekfcb napisał:
Smithu musimy dać radę w takim składzie jakim jest
Nie rozumiem , mógłbys napisać o jaki "skład" Ci chodzi?
kulekfcb napisał:
A lepszym moze byc tylko ten dział, tylko dzięki nam.
"nam" czyli ?
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 22 paź 2005, 22:59
luk1208
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio