Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 17 maja 2019, 20:51

BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 maja 2019, 20:52
cloner
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 17 maja 2019, 22:22
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 maja 2019, 23:43
Dzisiejsza burza jeszcze o niczym nie świadczy
Nie lubię wesel, ale też za mną chodzi coś takiego. Nie zapowiada się jednak, żeby u kogoś się kroiło
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 maja 2019, 0:17
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 maja 2019, 0:27
Byłem świadkiem przy rozwodzie kościelnym, ale z tej okazji nie było imprezy. Nie zdawałem sobie że ludzie są .... tak puści.....Za to pierwszą w życiu imprezę rozwodową zaliczę, zawsze coś
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 18 maja 2019, 1:02
No, ja też się z tym nigdy wcześniej nie spotkałam, ale w sumie jest co świętować - wyrwanie się z toksycznego związku.Bienias pisze:Gdybym miał zliczyć wesela to przez ostanie 10 lat spokojnie bym się zbliżał do 40. Dziś wchodzę w okres chrzcin.
Byłem świadkiem przy rozwodzie kościelnym, ale z tej okazji nie było imprezy. Nie zdawałem sobie że ludzie są .... tak puści.....Za to pierwszą w życiu imprezę rozwodową zaliczę, zawsze coś
Z drugiej strony każdy powód do imprezy jest dobry.....
futbolowa
10
cloner
19B10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 18 maja 2019, 8:24
Pfff, ja w zeszłym roku we wrześniu miałem 1., 15. i 22. 6 października też było, ale odmówiłem.
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 18 maja 2019, 8:48
To jest istny koszmar. Jak widzę typów pijących wódkę z buta, ludzi bijących się o krzesła albo facetów przebranych za kobiety, to autentycznie jest mi źle
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 maja 2019, 9:23
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 18 maja 2019, 9:33
To tak symbolicznie raczej napisałem. W marynarce i koszuli też nie czuję się dobrze. Swoją drogą każde wesele, oprócz tego, że zwyczajnie ich nie lubię, to też dla mnie czas negocjacji z partnerką odnośnie ubioru.
10
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio