Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 27 maja 2019, 18:10
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 27 maja 2019, 18:12
To tu się zgadzam. Sam kiedyś dałem sobie spokój z forum na jakiś czas patrząc, jak można bezkarnie kogoś wyzywać od debili, komuchów czy faszystów.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 27 maja 2019, 18:12
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 27 maja 2019, 18:20
sickstick
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 27 maja 2019, 18:31
League
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 27 maja 2019, 18:35
Jak ktoś puści największego i najbrzydszego bąką w życiu w autobusie to też odwrócisz nos?piotrcies pisze: ↑27 maja 2019, 18:12Patrz Ilona - jak Kluchman pisał, że robisz z forum instagram, to wielce obrażona odpowiedziałaś, że jak się nie podoba, to nie musi wchodzić. Tak samo jest z całującymi się facetami - jak ci się nie podobają, to na nich nie patrzysz i po problemie.
Mnie się wiele rzeczy nie podoba na ulicach, ale póki ktoś nie łamie prawa, to moje poczucie estetyki zostawiam dla siebie.
Mam minimalnie niższy testosteron od średniej. Całe życie do liceum miałem wzorowe zachowanie, w pracy jestem PH i nie mogę stracić równowagi, nawet jak mnie ktoś wyzywa od złodziei. Praktycznie całe życie byłem tym "spokojniejszym", ale są rzeczy, gdize nie można pozwolić wejść sobie na głowę. 5 lat temu zacząłem trenować MMA, potem przerzuciłem się na siłke - od tego czasu wyżywam się praktycznie tylko na siłowni, nie wiem czy w tym czasie ze 2 razy dałem osobiście komus po głowie (z czego raz najebanemu najlepszemu kumplowi bo był tak najebany, że chciał wszystkich dookoła zabić i musiałem go uspokoić, a inaczej się nie dało).
DDK
Ilka
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 27 maja 2019, 18:39
sickstick
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 27 maja 2019, 18:40
Ale na co? Ja rozumiem, jak ktoś rozwala śmietnik, wybija szyby w samochodach itd., ale że nie podoba mi się widok dwóch całujących się facetów, który nie jest łamaniem prawa, to mam iść ich napieprzać? Dla mnie obleśne są również np. grube baby w legginsach, ale jakoś nie pomyślałbym, żeby podejść do którejś i jej powiedzieć, żeby zmieniła stylówę.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 27 maja 2019, 18:46
W sumie mało analogiczna sytuacja. W końcu całującym panom nie powiedziano, że mają coś w sobie zmienić, tylko od razu "dano z buta"piotrcies pisze: ↑27 maja 2019, 18:40Ale na co? Ja rozumiem, jak ktoś rozwala śmietnik, wybija szyby w samochodach itd., ale że nie podoba mi się widok dwóch całujących się facetów, który nie jest łamaniem prawa, to mam iść ich napieprzać? Dla mnie obleśne są również np. grube baby w legginsach, ale jakoś nie pomyślałbym, żeby podejść do którejś i jej powiedzieć, żeby zmieniła stylówę.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 27 maja 2019, 18:49
sickstick
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio