Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 16 mar 2005, 20:43
Kaczormistrz
Sławek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 10 sie 2005, 8:06
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KubeJ » 13 sie 2005, 23:43
KubeJ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 18 sie 2005, 19:12
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 sie 2005, 23:06
mlody_10 pisze:Może mi ktoś odpowiedzieć, czy Troyes - PSG -> 2 , jak myślicie, wejdzie. Nie wiecie co sie dzieje w PSG, jakieś roszady, kontuzje i inne sprawy. Czy może warto sie X podeprzeć?
![]()
Prosze o odp. tego kto sie zna![]()
![]()
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 26 sie 2005, 21:28
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: misju81 » 11 wrz 2005, 16:16
misju81

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 08 paź 2005, 9:36
A miom zdaniem to trzeba sobie kupić skarbonke i tam codziennie wrzucać te 2 zł i za miesiąć masz 60 zł i to pewnikiem, nie ma żeby nie weszło chba że do skarbony nie trafiszmisju81 pisze:Moja rada obstawiaj pewniaki kursy nie wielkie ale zawsze.Z reguly wchodzi jeden kupon na miesiac i to skromny
kibic_korony
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 08 paź 2005, 9:43
Ciekawy sposób opisany przez mojego znajomego. Tu są jeszcze dwa inne systemy: http://www.pewniak.republika.pl/systemy.htm Muszę powiedzieć, że zamierzam niedłguo zarejestrować się na jednej ze stron bukmacherskich i obstwiać, może coś uda się wygrać. Wydawało by się, że spokojnie niektóre zespoły mogą wygrywać i gdy kurs jest 1,05 wtedy za duży wkład, małę ryzyko, wygrywasz jakiś pieniądz. Zawsze coś można na tym zarobić.SYSTEM REMISOWY
Jest to dosyć upowszechniony system remisowy - gra się go przeważnie w lidze włoskiej, angielskiej i hiszpańskiej. Sporo remisów pada również w lidze austriackiej. Poniżej przedstawiam wersję klasyczna oraz moje pozostałe pomysły.
-Jak wiadomo za remisy są kursy około 3.0. Więc wybieramy sobie jakas drużynę z srodka tabeli najlepiej taka, która często remisuje.
- Sprawdzamy grubosć naszego portfela i puszczamy tą drużynę na remis za jakas stawkę powiedzmy równą y - Jesli drużyna wygrała lub przegrała robimy to samo tylko tym razem korzytamy z wzoru "to co postawiliśmy w poprzednich zakładach razy 3"
- I tak do skutku, aż nasza drużyna nie zremisuje.
Ten sposób jest całkowicie pewny - wiadomo, że każda drużyna zremisuje jednak trzeba być ostrożnym i mieć zaplecze finansowe, gdyż się gra tym sposobem do skutku.
Powiedzmy że wybralismy sobie Deportivo:
1 mecz - stawka 2 zł kurs na remis 3,0 eko = 6 zł wynik meczu 1:0
2 mecz - stawka 6 zł kurs na remis 3,0 eko = 18 zł wynik meczu 0:2
3 mecz - stawka 18 zł kurs na remis 3,0 eko = 72 zł wynik meczu 3:2
4 mecz - stawka 56 zł kurs na remis 3,0 eko = 168 zł wynik meczu 2:1
5 mecz - stawka 168 zł kurs na remis 3,0 eko = 504 zł wynik meczu 3:3 Trafione !!!
W piątym meczu przy wkładzie 250 zł wyciągamy 504 zł = 254zl na czysto. Często kurs jest wyższy niż 3.0 i wtedy wyciągniemy nawet ok. 350-400zl przy wkładzie 250zł.
Tym systemem gra się do skutku przeważnie szuka się takiej drużyny, która często remisuje. Pasje bezremisowe są jednakże wyjątkową rzadkoscia.
Przy większych srodkach lub przy większej częstotliwosci remisów (rekordzistą ostatnimi czasy jest Inter) możemy mnożyć stawkę x4, a nie x3.
Za każdym razem się wygrywa gdyż każdy zespół w końcu zremisuje. Trzeba pamiętać by nie wybrać silnej drużyny ani słabej, tylko drużynę ze srodka tabeli, która często remisuje. Ja osobiscie obstawiałem Inter, kiedy zaczęła się jego pasja remisowa i nie zawiodłem się.
Maro juve

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 08 paź 2005, 9:43
adamek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 08 paź 2005, 12:35
Fajne sposoby dzienks za tego linka, lece kasiore wygrywaćMaro juve pisze:SYSTEM REMISOWY
Ciekawy sposób opisany przez mojego znajomego. Tu są jeszcze dwa inne systemy: http://www.pewniak.republika.pl/systemy.htm Muszę powiedzieć, że zamierzam niedłguo zarejestrować się na jednej ze stron bukmacherskich i obstwiać, może coś uda się wygrać. Wydawało by się, że spokojnie niektóre zespoły mogą wygrywać i gdy kurs jest 1,05 wtedy za duży wkład, małę ryzyko, wygrywasz jakiś pieniądz. Zawsze coś można na tym zarobić.
kibic_korony

Post Wyświetl pojedynczy post autor: milosz4688 » 09 paź 2005, 20:26
milosz4688
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 23 paź 2005, 19:53
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 23 paź 2005, 19:56
Ubierz szczudła i domaluj sobie wąsy markeremDombroś pisze:Co mi radzicie ??
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio