Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 23 paź 2005, 19:21
Franek__

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tabaka » 23 paź 2005, 20:37
Tabaka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: karolix_FCI » 23 paź 2005, 21:17
Nie wiem co ty dostales ale ja dostalem : mala ksiazeczke ze zdjeciami i autografami, ich gazete i ksiazeczke z zapowiedzia meczu HA - FC Twente.Franek__ pisze:Od Almelo dostałeś to samo co ja , co kilka stron wcześniej pisałem ?
karolix_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 23 paź 2005, 22:04
Sory, ale mnie troche zadziwiasz. Podawałeś kilka, albo kilkanaście stron wcześniej strone http://www.worldfootball.org na której to stronie znajdują sie adresy klubów z różnych krajów itp., więc co za problem było wpisać w wyszukiwarce na tej stronie nazwe klubu, który podał karolix_FCI.Jagiellonczyk pisze:Poda mi wrescie ktos skad jest ten klub??
Wpisz w google nazwe klubu, wejdź w tą strone i masz wszystko podane jak na tacy.tabaka pisze:Mógłby ktoś podać mail do Heracles A. bo niestety na pamiatki.za.pl nie ma ;/
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 24 paź 2005, 7:55
Nie wiem co ty dostales ale ja dostalem : mala ksiazeczke ze zdjeciami i autografami, ich gazete i ksiazeczke z zapowiedzia meczu HA - FC Twente.karolix_FCI pisze:Franek__ pisze:Od Almelo dostałeś to samo co ja , co kilka stron wcześniej pisałem ?
Franek__
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TOF » 24 paź 2005, 13:04
Dobrze podejrzewaszJagiellonczyk pisze:Podejrzewam ze ty nawet nie czytasz Bravo S****
Jest jakis wiekszy od ciebie?Jagiellonczyk pisze:CHodzbym wymienial uwagi z najwiekszym burakiem z forum to i tak bys wzial jego strone zeby cos na mnie napisac
Jestem na roznych forach, zreszta nie liczy sie ilosc postow tylko to jaki poziom soba reprezentujesz. Twoj poziom jest rowny 0Jagiellonczyk pisze:Rzeczywiscie troche postow masz i zaslugujesz na respect
NieJagiellonczyk pisze:Poda mi wrescie ktos skad jest ten klub??
TOF
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 24 paź 2005, 14:08
Franek__

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 24 paź 2005, 16:15
to tak jak ty masz beznadziejne gadkiTOF pisze:P.S. Beznadziejny masz avatar.
podejrzewam jeszcze ze masz cos nie po kolei (typu down)TOF pisze:Dobrze podejrzewasz
Nie chodzilo mi o siebie ani Ciebie tylko o Corinthians'a. Pozatym jezeli mnie porownojesz do jakiegos poziomu, to twoj zapewne wynosi z minusem.TOF pisze:Jestem na roznych forach, zreszta nie liczy sie ilosc postow
tylko to jaki poziom soba reprezentujesz. Twoj poziom jest rowny 0
Jest- TYTOF pisze:Jagiellonczyk napisał:
CHodzbym wymienial uwagi z najwiekszym burakiem z forum to i tak bys wzial jego strone zeby cos na mnie napisac
Jest jakis wiekszy od ciebie?
Jagiellonczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: karolix_FCI » 24 paź 2005, 19:19
karolix_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TOF » 24 paź 2005, 19:29
TOF

Post Wyświetl pojedynczy post autor: karolix_FCI » 24 paź 2005, 20:21
karolix_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 24 paź 2005, 20:21
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 25 paź 2005, 14:59
Jagiellonczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tabaka » 25 paź 2005, 21:35
Sorry, ale czy mógłbyś podać na jaki mail wysyłałeś bo na stronie głównej kulubu jest kilka e- maili podanych i nie wiem ktory wybrać....będe wdzięcznyFranek__ pisze:My tu gadu gadu, a do mnie paczka przyszła kolejna - tym razem od lidera norweskiej ekstraklasy - Startu Kristansand. W liście dostałem 2 gazetki klubowe (po norwesku), 2 bilety z meczów z tego roku, fotografię drużyny i przypinkę
Tabaka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 26 paź 2005, 16:43
Franek__
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio