Real Madryt (zbiorczy) - Strona 176

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 23 paź 2005, 23:42

gdyby babcia miala wasy, to...
przegrali i tyle. dostali dwie czerwone, co swiadczy o frustracji. czekamy na kolejne porazki

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 paź 2005, 23:50

makis pisze:brawo sedziowie hiszpanscy!!!!!!! za komentowanie decyzji sedziego usuwa sie zawodnika z boiska :):)
oswiece cie- TAK

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 23 paź 2005, 23:53

Zawdi czego zmieniles nick? w ramach dowartosciowania :> czy poznaliscie na angielskim nowe slowka :> jak zwykle sie pojawiasz gdy Real przegrywa... na Ciebie mozna zawsze liczyc. a gdzie byles jak Barsa gubila punkty?
makis pisze:brawo sedziowie hiszpanscy!!!!!!! za komentowanie decyzji sedziego usuwa sie zawodnika z boiska
Nie pisz juz wiecej. Proszeeeee.... :?

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 24 paź 2005, 0:01

dlaczego zmienilem to moja sprawa... tamten wyszedl z uzytku w real world. ten tez nie jest uzywany, ale idealnie pasuje. na angielskim? hmmm... na 3cim roku juz nie ma jezyka...
popracuj nad ironia, bo ta jest bezszalowa. z reszta, co sie pultasz, przeciez zero napinki z mojej strony... jak zwykle pojawiam sie jak real przygrywa, to jeden z powodow, drugi to taki, ze nie mam juz wp i poki co moge hasac.
gdzie bylem jak barsa gubila punkty? nie wiem co to za druzyna.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 paź 2005, 0:19

Handsome Boy pisze:dlaczego zmienilem to moja sprawa...
Alez oiwszem, zapytalem z ciekawosci, nie mam zamiaru wkraczac w Twoja sfere prywatnosci...
Handsome Boy pisze:popracuj nad ironia, bo ta jest bezszalowa
W przeciwienstwie do Ciebie, nie wszystko co napisze musi byc szalowe i w centrum. nie mam takich ambicji.
Handsome Boy pisze:z reszta, co sie pultasz
Mensa reprezent :roll:
Handsome Boy pisze:przeciez zero napinki z mojej strony...
Po pierwsze:
Handsome Boy pisze:becks: "im just a litlle pussy", "please, please, dont do this. i can suck your cock"
A po drugie - lepiej zapobiegac niz leczyc...
Handsome Boy pisze:jak zwykle pojawiam sie jak real przygrywa
No to doszlismy do jakiegos porozumienia.
Handsome Boy pisze:drugi to taki, ze nie mam juz wp i poki co moge hasac.
Jak mlody jelonek.
Handsome Boy pisze:gdzie bylem jak barsa gubila punkty? nie wiem co to za druzyna
To masz slaba pamiec, bo jeszcze nie tak dawno wiedziales.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 24 paź 2005, 0:28

Krzysztof Jarzyna pisze:W przeciwienstwie do Ciebie, nie wszystko co napisze musi byc szalowe i w centrum. nie mam takich ambicji.
zle mnie postrzegasz. naprawde nie jaram sie forum. a to, ze lubie sie ponapinac z realu to inna sprawa.
Krzysztof Jarzyna pisze:
Handsome Boy pisze:z reszta, co sie pultasz
Mensa reprezent :roll:
nie widze zwiazku. chciales blysnac?
Krzysztof Jarzyna pisze:
Handsome Boy pisze:przeciez zero napinki z mojej strony...
Po pierwsze:
Handsome Boy pisze:becks: "im just a litlle pussy", "please, please, dont do this. i can suck your cock"
A po drugie - lepiej zapobiegac niz leczyc...
myslalem, ze czepiasz sie tylko tego pozniejszego postu. poza tym, niewielka to napinka, bliska zeru. zupelnie jak twoja "barsa". zacznij naprawiac od siebie moze

wlasnie dostalem 3 wp za tamten post. mam nadzieje, ze piwus bedzie sprawiedliwy i ciebie rowniez wynagrodzi za "barse", bo nie jest to na pewno literowka

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 paź 2005, 0:40

Handsome Boy pisze:zle mnie postrzegasz
Byc moze, nie jestem nieomylny. powiem wiecej - chcialbym Cie zle postrzegac.
Handsome Boy pisze:nie widze zwiazku. chciales blysnac?
Nie.
Handsome Boy pisze:poza tym, niewielka to napinka, bliska zeru. zupelnie jak twoja "barsa". zacznij naprawiac od siebie moze
Tylko, ze "barsa" to byla odpowiedz na Twoje "mierdy". nie teraz, to powstalo wczesniej. nie bawi mnie przekrecanie nazw. jezeli ktos tego nie robi - ja rowniez. no ale skoro wy mozecie, to czemu my nie? a ja w przeciwienstwie do Ciebie nie wchodze na temat o Barcelonie po kazdym meczu, w ktorym stracila punkty, tylko po to, zeby sprowokowac. no ale to ze bawia nas rozne rzeczy juz zdarzylem zauwazyc.
Handsome Boy pisze:wlasnie dostalem 3 wp za tamten post. mam nadzieje, ze piwus bedzie sprawiedliwy i ciebie rowniez wynagrodzi za "barse", bo nie jest to na pewno literowka
Jezeli uzna, ze zasluzylem to nie widze przeszkod. tylko, ze Ty dostales chyba za cos innego. bo o tamtym poscie powiedziec prowokacja to raczej eufemizm.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 24 paź 2005, 0:46

Krzysztof Jarzyna pisze:Byc moze, nie jestem nieomylny. powiem wiecej - chcialbym Cie zle postrzegac.
chciec to moc. ja sie tylko napinam z realu, to chyba niewystarczajacy powod do oceny osob.
Krzysztof Jarzyna pisze:Tylko, ze "barsa" to byla odpowiedz na Twoje "mierdy". nie teraz, to powstalo wczesniej. nie bawi mnie przekrecanie nazw. jezeli ktos tego nie robi - ja rowniez. no ale skoro wy mozecie, to czemu my nie? a ja w przeciwienstwie do Ciebie nie wchodze na temat o Barcelonie po kazdym meczu, w ktorym stracila punkty, tylko po to, zeby sprowokowac. no ale to ze bawia nas rozne rzeczy juz zdarzylem zauwazyc.
mierdy to nie przekrecanie nazwy. nijak sie ma real do mierd, jezeli chodzi o pisownie i wymowe :> tylko . poza tym, podpisu juz nie mam, wiec...
Krzysztof Jarzyna pisze:bo o tamtym poscie powiedziec prowokacja to raczej eufemizm.
eeee tam, przesadzasz.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 paź 2005, 0:59

Handsome Boy pisze:chciec to moc. ja sie tylko napinam z realu, to chyba niewystarczajacy powod do oceny osob.
Tu nie chodzi tylko o napinanie sie z Realu, bo kilka nnych osob tez to robi. tu chodzi o caloksztalt. zreszta nie robmy z tego jakiegos uprzedzenia. poprostu odnosze wrazenie, ze mijamy sie charakterami. tyle. to nic zlego. kazdy jest inny.
Handsome Boy pisze:mierdy to nie przekrecanie nazwy. nijak sie ma real do mierd
Zawdi, nie udawaj glupka bo przeciez nim nie jestes. pozno w nocy, nie szukaj dziury w calym. przeciez dobrze wiesz o co chodzi.
Handsome Boy pisze:poza tym, podpisu juz nie mam, wiec...
...i ja sie bede staral nie rzucac "bars" jezeli nie bede widzial "mierd".
Handsome Boy pisze:eeee tam, przesadzasz.
Jak zwykle :D

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 24 paź 2005, 1:07

Krzysztof Jarzyna pisze:Tu nie chodzi tylko o napinanie sie z Realu, bo kilka nnych osob tez to robi. tu chodzi o caloksztalt. zreszta nie robmy z tego jakiegos uprzedzenia. poprostu odnosze wrazenie, ze mijamy sie charakterami. tyle. to nic zlego. kazdy jest inny.
hmmm... w kazdym horoskopie, w kazdym dziwnym psychotescie, w kazdej wrozbie i tym podobnych pierdolach wychodzi mi, ze nie da sie mnie nie lubic. i wiesz co? to prawda... bez kitu.
Krzysztof Jarzyna pisze:przeciez dobrze wiesz o co chodzi.
wiem, wiem, tak tylko napisalem.
Krzysztof Jarzyna pisze:...i ja sie bede staral nie rzucac "bars" jezeli nie bede widzial "mierd".
no i wypas

aaa... i jeszcze cos... nie "zawdi". jak nie pasuje moj nick to mozesz pisac HB, nie obraze sie jak Cloner, aaaa.... sorki cloner.

dobra koncze z OT.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 paź 2005, 12:14

REAL FAN pisze:... jest Beckham ( chyba u szczytu formy
oj był Becks, do pewnego momentu
REAL FAN pisze:wrucił wielki Zizou
i na dzień dobry karnego nie strzelił
becks: "im just a litlle pussy", "please, please, dont do this. i can suck your cock"
a temu co :shock:
Krzysztof Jarzyna pisze:Handsome Boy napisał:
drugi to taki, ze nie mam juz wp i poki co moge hasac.

Jak mlody jelonek.
przystojny jelonek :rotfl2:

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 24 paź 2005, 14:14

No co ja tu widzę...jakieś kłótnie?? Czyzby to taka atmosfera stypy po przegranej??:> bardzo możliwe..fani Realu są rozgoryczeni tym faktem..już wszyscy myśleli, że wszystko z powrotem zacznie się układać a tu taki cios...no współczuje...ale tak sobie myślę, że jest to przykra sytuacja w całej hiszpańskiej piłce..oby był to tylko jakiś przypadkowy spadek formy...już 19 XI są GD..i dla całego widowiska byłoby lepiej gdyby oba teamy były w szczytowych formach..mam nadzieje, że zwycięstwo Barcy też nie było przypadkowe...oby....
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 24 paź 2005, 14:57

Kibice Realu już tacy są nie wiesz adekk :wink: (no może są wyjątki, ale to są właśnie prawdziwi kibice). A "młodzi" i nowi kibice chcą żeby Galacticos azwsze wygrywali :roll: :roll: ...... Ja ich w sumie troszke rozumiem ale i tak nie potrzebne są te nerwy..... Real przegrał z Valencią no cóż.. O tm meczu trzeba jak najszybciej zapomnieć i klikać/myśleć o środowym meczu z Betisem Sevilla. Sevilla ostatnie dwa mecze totalnie skopała (zwłaszcza wczorajszy z naszym następnym rywalem Malagą).
Zespół pewnie będzie zdeterminowany i bedzie chciał udowodnić swoim kibicom że to był tylko wypadek przy pracy. Ale wy też macie drobne problemy z ustaleniem składu :wink: Czerwone kartki zobaczyli Gravesen oraz Beckcham, a na dodatek nie będzie grał Ronaldo (nie wiem co z Baptistą). Głównie będziecie mieć problem z obsadzeniem kogoś na prawym skrzydle... :twisted: Ale Luxemburgo pewno coś wymyśli....
Pogadamy po meczu :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 paź 2005, 15:41

W srode Real gra jednak z Deportivo a Nie z Betisem (z nim gra w sobote), ciezkie mecze czekaja krolewskich jeszcze patrzac na ich sytuacje kadrowa to naprawde ciezko bedzie z zdobywaniem pkt, choc jak widac po wczorajszym spotkaniu betis taki straszny nie jest, chyba cos w nich peklo po takim pogromie najpierw z the Blues a teraz z Malaga albo tez podzialalo mobilizujaco, zobaczmy jak zagraja w srode

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 24 paź 2005, 15:45

No i wspaniałe zwycięstwo Valencii :wink: . Wspaniałe bo odniesione na boisku Realu, o którego klasie nie trzeba nikogo przekonywać (a może trzeba :think: ). Ogólnie nie oglądałem meczu od początku ale nie ma tego złego.

Ktoś tu się retorycznie pytał, czy nie można komentować decyzji sędziego. Można o ile robi się to w miare spokojny sposób. Przecież nie wyczytałeś chyba z ruchu warg Beckama co powiedział. A on może użył takich słów po których arbiter się oburzył i dał mu żółtko. Nie mnie to oceniać.

Widać było duże rozgoryczenie piłkarzy Realu czego wynikiem były dwie czerwone kartki. Aż przyjemnie się patrzyło jak piłkarze Realu biegają bezskutecznie za piłką, próbując ją odzyskać :wink: .

Jeśli ktoś czuje się oszukany przez sędziego to niech sobie przypomni mecz obu ekip również w Madrycie sprzed roku albo dwóch lat (już nie pamiętam dokładnie), gdy mieliśmy wygraną w kieszeni, a sędzia podarował Wam karnego z kapelusza.

Pozdrawiam

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”