F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 175

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 24 paź 2005, 8:24

adekk pisze:Wydaje mi się, że odsunięcie ze składu na mecz Samuela właśnie wtedy, gdy zdaje się , że powoli wraca do dużej formy mogłoby być WIELKIM BŁĘDEM..bo to właśnie teraz wraca mu pewność siebie...wraca jego "snajperski nos"...bardzo się cieszę z tych dwóch goli Eto'o..ktoś może powiedzieć, że on tylko wepchnął piłke do siatki, ale to jest cecha prawdziwego snajpera, że to "piłka go szuka"..
Pozdrawiam..
Też uważam że Barca musi grać z E2 w składzie.
Oni większość piłek zagrywają do napastników na dobiegnięcie więc akurat na szybkiego Samuela.
Nawet jak Eto'o nie stwarza sobie dużo okazji strzeleckich to odwraca uwagę obrońców.

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 24 paź 2005, 10:43

:hahaha:
Ostatnio zmieniony 24 paź 2005, 13:17 przez Nurni Flowenol, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 24 paź 2005, 10:50

Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Kocham Real! HALA MADRID. Muszę znaleźć nowy klub, któemu zaczną kibicoać, bo poprzednie Porto, ARsenal i Barca teraz grają cienko. Chyba to będzie Chelsea, bo wszystkich leje. Jebać Barcę!

Cóż to za kolega metamorfozę przeszedł. Z zajadłego kibic Barcy w kibica Realu? Hmmm.......

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 paź 2005, 11:48

Kocham Real! HALA MADRID. Muszę znaleźć nowy klub, któemu zaczną kibicoać, bo poprzednie Porto, ARsenal i Barca teraz grają cienko. Chyba to będzie Chelsea, bo wszystkich leje. Jebać Barcę!
nie bardzo wiem o co temu chodzi ale ban lub WP się chyba należy delikwentowi

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 paź 2005, 14:10

fieldy pisze:nie bardzo wiem o co temu chodzi ale ban lub WP się chyba należy delikwentowi
Może jednak nie. Ktoś chyba zrobił trochę bałaganu na forum włamując się na konta Manumefa i Tymona. Przynajmniej tak mi się wydaje patrząc na ich ostatnie posty.

Tymczasem wieści z obozu Barcelony dotyczące kontuzji nie brzmią dobrze. Belletti nie zagra przez ponad miesiąc a co za tym idzie jego występ w GD jest praktycznie wykluczony. To bardzo duża strata bo sprawiał wrażenie jakby łapał właściwą formę. Zagrał świetny mecz PAO w LM a tu kontuzja
:? Deco nie zagra przez około 3 tygodnie a więc na GD może będzie gotowy. Ciekaw jestem czy Rijkaard będzie stawiał regularnie na Messiego od początku w każdym meczu. Chłopak gra genialnie, ale trzeba uważać żeby szybko nie wysiadł fizycznie. On nie jest jeszcze przyzwyczajony do takiego natężenia spotkań na takim poziomie. Będzie mu trzeba dać odpocząć trochę niedługo. Rijkaard pewnie to zrobi. Ważne, aby Leo był w pełni gotów na GD. Co do posadzenia Eto'o na ławce to absolutnie nie ma o tym mowy. Samuel jest teraz w świetnej formie i powinien ją podtrzymywać.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 24 paź 2005, 14:24

No nie dobre te wieści...teraz czekają nas trudne mecze ligowe..jeszcze przed GD...trzeba będzie jakoś w miarę pozytywnie "zatkać" te luki..ale to już w całości sprawa Franka...miejmy nadzieje, że wpadnie na kolejny genialny pomysł....po tym jak zdjął Oleguera może być już tylko lepiej..:lol:..co do Leo...też mi się wydaje, że nie jest on jeszcze gotowy, żeby rozegrać tyle meczy w tak krótkim odstępie czasu..oczywiście w wysokiej dyspozycji....
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 24 paź 2005, 14:25

Ja uważam, że za Deco powinien grać van Bommel. Ewentualnie Iniesta. Za Belletiego będzie grał pewnie Oleguer albo Gabri. Przekonamy się w środę jak MIster rozwiąże małe problemy kadrowe. Małe w porównaniu do poprzedniego sezonu. Będzie dobrze... :wink:

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 24 paź 2005, 15:13

kulekfcb pisze:Ja uważam, że za Deco powinien grać van Bommel. Ewentualnie Iniesta. Za Belletiego będzie grał pewnie Oleguer albo Gabri. Przekonamy się w środę jak MIster rozwiąże małe problemy kadrowe. Małe w porównaniu do poprzedniego sezonu. Będzie dobrze...
Prawie się z tobą zgadzm...(jak wiemy PRAWIE robi wielką różnicę :wink: ).
Deco ma na swojej pozycji wartościowych zmienników (Iniesta, Bommel), ale ja martwię się o tę naszą obronę.... Nie funkcjonuje najlepiej a teraz przy kontuzji Bellettiego...... :? . Oleguer grał już kidyś jakiś meczyk na prawej obronie ?? Ja myślałem nad rozwiązaniem takim: Puyol na prawą a Edmisonl w środek za Hiszpana... A
le nie weim jak to będzie, w środę zobaczymy :wink:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 24 paź 2005, 15:18

Na prawej mógłby zagrać Gabri chyba , że jest jeszcze kontuzjowany.
W takiej sytuacji na prawą obronę mógłby powędrować Silvinho (nominalnie lewy) , lub Puyol a w miejsce kapitana Barcy mógłby zagrać słabo spisujący się Oleguer. Może Barca powinna kupić nowego obrońce?
Nakupywali tych pomocników (na pomocy mogą grać: Marquez , Edmilson , Giuly , Deco , Ronaldinho , Messi , Iniesta , Xavi , van Bommel , Motta) a obrońców jak na lekarstwo.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2005, 15:58 przez Diamen23, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 24 paź 2005, 15:21

Grał i to nie jeden na prawej stronie. Np teraz z Valencią zajął miejsce Bellettiego. Ja myślę, że Gabri powinien dostać szansę gry na prawej stronie naszej obrony. Wątpie, że Puyol przejdzie na prawą flankę choć bardzo bym chciał.

EDIT , Diamen Marquez i Edmilson to są nominalnie środkowi obrońcy.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 24 paź 2005, 15:29

kulekfcb pisze:EDIT , Diamen Marquez i Edmilson to są nominalnie środkowi obrońcy.
Napisałem tylko , że mogą grać w pomocy.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 paź 2005, 15:29

Pwnie za Deco zagra Van Bomel a za Belletiego pewnie Oleguer ale czy tak bedzie napewno przekonamy sie juz w srode :!:
Dobrze ze teraz nie są przeciwnicy zbyt wymagający bo Rijkard bedzie mógł poeksperymetowac ze składem :!:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 24 paź 2005, 15:51

Ja bym dał szanśe Gabriemu. Jest bardzo ofensywnym obrońca. Fakt, że ostatnio ma sporo problemów ze zdrowiem. MOżna by go sprawdzić nawet te pierwsze 45 minut, jakby wypadł blado to do zmiany i wszystko :wink:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 paź 2005, 15:57

Tez bym dał szanse Gabriemu tylko .......... czy jest juz sprawny na 100% ? bo jezeli są jakies wątpliwosci to lepiej poczekac niz ma zagrac kilka minut i kolejna kontuzja :!: Moze Motta dostanie tez swoją szanse? zagrał wprawdzie w LM ale moze powinien tez zagrac cos w La Liga :!:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 24 paź 2005, 16:11

No to niech Oleguer śmiga na prawej stronie tak z 60 minut. POtem Mister wprowadza Gabriego.( optymistyczny scenariusz :wink: ) A za Deco niech gra albo Van Bommel lub Iniesta. Tak to widze. Wszystko wyjaśni się pojutrze.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”