F.C. Barcelona (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 24 paź 2005, 14:10

fieldy pisze:nie bardzo wiem o co temu chodzi ale ban lub WP się chyba należy delikwentowi
Może jednak nie. Ktoś chyba zrobił trochę bałaganu na forum włamując się na konta Manumefa i Tymona. Przynajmniej tak mi się wydaje patrząc na ich ostatnie posty.

Tymczasem wieści z obozu Barcelony dotyczące kontuzji nie brzmią dobrze. Belletti nie zagra przez ponad miesiąc a co za tym idzie jego występ w GD jest praktycznie wykluczony. To bardzo duża strata bo sprawiał wrażenie jakby łapał właściwą formę. Zagrał świetny mecz PAO w LM a tu kontuzja
:? Deco nie zagra przez około 3 tygodnie a więc na GD może będzie gotowy. Ciekaw jestem czy Rijkaard będzie stawiał regularnie na Messiego od początku w każdym meczu. Chłopak gra genialnie, ale trzeba uważać żeby szybko nie wysiadł fizycznie. On nie jest jeszcze przyzwyczajony do takiego natężenia spotkań na takim poziomie. Będzie mu trzeba dać odpocząć trochę niedługo. Rijkaard pewnie to zrobi. Ważne, aby Leo był w pełni gotów na GD. Co do posadzenia Eto'o na ławce to absolutnie nie ma o tym mowy. Samuel jest teraz w świetnej formie i powinien ją podtrzymywać.

Wróć do „Hiszpania”