Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 12 gru 2018, 20:03
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 12 gru 2018, 20:06
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 12 gru 2018, 20:12
sci
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 gru 2018, 20:42
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 gru 2018, 21:02
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 12 gru 2018, 21:07
piotrcies

Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 12 gru 2018, 22:05
dziki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 12 gru 2018, 22:21
Trzeba brać pod uwagę to, że Showmax chodził za darmo w Play przez rok, w jakichś innych miejscach też można było wypróbować - bez tych darmowych okresów widocznie mało chętnych było.dziki pisze:Ja mam Netflixa na spółkę z 3 innymi osobami i płace 13zl/miesiąc i ogladam w najwyższej jakości + nc go wraz z najdroższym pakietem z hbo go od kumpla więc ten Shomax mi tam kolo uja lata, ale zdziwiłem się, że się wycofują z Polski. Te całe Ucha Prezesa itd to przecież produkcji właśnie Shohmaxa.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 08 lut 2019, 13:00
dziki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 21 cze 2019, 15:00
No elo, komuś brakuje kompana?wloski pisze: ↑01 sty 2018, 17:34Temat założony z prozaicznego powodu, nie znalazłem podobnego, który by bezpośrednio kierował temat nowości, kont etc. Nowy 2018 rok zechciałem rozpocząć z przytupem jako prawdziwy cebula. Czekają mnie spore nakłady finansowe w sprawie własnego gniazdka i cóż gdzieś trzeba przyoszczędzić, a trzeba coś oglądać.
Czy są jacyś chętni, aby współdzielić w czwórkę jedno konto? Być może u kogoś z Was właśnie zwolniło się konto i chętnie dołączę do Waszego kwartetu.
Bo na Android TV nie ma apki, ale jest na to sposób, ściągasz sobie apke na tablet, w necie jest opisane, logujesz się i zajebioza, najlepiej mieć do tego klawe taką z BT na USB, że wpinasz do tyłu Mi Boxa i śmiga. Ja tak kilka apek wgrałem ze zwykłego Andka.
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 21 cze 2019, 19:07
Kojiro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 21 cze 2019, 19:19
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 15 wrz 2019, 13:35
sci
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio