Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 24 paź 2005, 20:43
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 paź 2005, 20:46
tak, tak - to jeszcze zmień miejsce skąd jesteś, bo teraz nie pasujeJa tylko moge powiedzieć, że nie miałem z tym nic wspólnego, Very Happy jestem czysty jak łza... no może prawie Wink
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 paź 2005, 20:57
najwieksze ryzyko wg mnie to 1 na BVB jak dla mnie x2, reszta bardzo prawdopodobnafieldy pisze:Hamburg-Schalke --------- 1 ------ 2.2
1.FC Koln-Bayern ---- 2 ----------- 1.57
Duisburg-Wolfsburg -- 2 ----------- 2.03
Dortmund-M'gladb. --- 1 ----------- 2
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 paź 2005, 20:59
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 paź 2005, 21:08
tak faktycznie VdV dostal chyba 3mecze kary wiec nie zobaczymy go w tym meczu, a HSV bez niego to jak Arsenal bez Henriegofieldy pisze:Mecz z Schalke też nie wiadomo, nie wiem co z VdV ?? będzie już ??
ten remis dla mnie jest najbardziej prawdopodobny, chociaz mysle ze w tym meczu mozna dac overafieldy pisze:M'gladbach zawodzi pomimo dobrego składu. NIe idzie im, a Dortmund zawsze strzela pierwszy gola i potem remisuje - może więc na remisik ?
wlasnie nie lubie stawiac na WOlfsburga ale Duisburg ostatnio dostal lanie od Bayernu no i przegral z Frankfurtemfieldy pisze:Wilki i Bawarczycy to chyba 90% pewniaki - chyba tu żadną niespodzianką nie sypnie.
Choć kto to wie jak z tymi wilkami będzie
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 24 paź 2005, 21:15
Po pierwsze Hamburg bedzie cieżko im wygrać z Schalke... Bez VdV grają inaczej ale nie sma Rafaela gra w tym Hamburgu, trzeba też przyznać, że Schalke formy najwyższej nie ma.fieldy pisze: Hamburg-Schalke --------- 1 ------ 2.2
1.FC Koln-Bayern ---- 2 ----------- 1.57
Duisburg-Wolfsburg -- 2 ----------- 2.03
Dortmund-M'gladb. --- 1 ----------- 2
Wazi lepiej powiedz co sądzisz o tych typach - skoro tak się na bundeslidze znasz
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 paź 2005, 21:30
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 24 paź 2005, 21:37
Dopiero teraz zobaczyłem tego posta...fieldy pisze: M'gladbach zawodzi pomimo dobrego składu. NIe idzie im, a Dortmund zawsze strzela pierwszy gola i potem remisuje - może więc na remisik ?
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 paź 2005, 21:45
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 paź 2005, 23:46
Rzeczywiście nie patrzałem ostatnio na tabelę bundesligi, z tego co przeglądałem wyniki to jestem zaskoczony, że są na 5 miejscu. Nie zmienia to faktu, że drużyna ta ma duży potencjał a jednak nie zawsze potrafi to pokazać na boiskuChyba fieldy dawno do tabeli niemieckiej ligi nie zajżałeś, Gladbach jest na 5 miejscu. Jak na nich do bardzo, bardzo dobrze... Biorąc pod uwage, że w zeszłym sezonie o nie mało spadli z ligi...
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 25 paź 2005, 1:12
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 paź 2005, 1:16
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 25 paź 2005, 1:20
troche hardcore, ja mysle zeby w meczu Leczna - Lubin walnac mniej goli, zas nie wiem czy Legia nie wygra tego wszak Wdowczyk Korone zna bardzo dobrzefieldy pisze:Legia W.-K.Kielce ------- x ------ 3.6
G.Leczna-Z.Lubin ------- 2 ------ 2.98
Hamburg-Schalke ------- x ------ 3
a co myślicie o takim kuponiku ?
za 2 zeta można wyciagnąć ponad 50
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adrian7776 » 25 paź 2005, 14:18
adrian7776
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 25 paź 2005, 18:45
tswidok
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin