Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 paź 2005, 20:42
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 paź 2005, 18:18
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 24 paź 2005, 18:41
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 24 paź 2005, 22:12
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 paź 2005, 22:28
Ale zrozum jak niechcą to nikt ich nie bedzie prosił, moze poprostu nie mogą sie wypowiedziec!! Z drugiej strony szkoda ze piszą w tematach Barcy i Realu a tutaj boją sie napisac!!No tak, czyli tak jak myslalem. Jarzyna, zawdi, niggaz, kali i kilku innych fanow La Liga olalo ten temat i zrobilo nam sie mizernie. Coz moze sie rozkreci tylko jak? Poki co to nawet sam nie bede podawal swoich typow bo to bez sens.
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 24 paź 2005, 22:30
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 24 paź 2005, 22:34
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 24 paź 2005, 22:35
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 24 paź 2005, 22:49
Bonso pisze:Hmm...generalnie, głupio tak opisywać każdy mecz, dawac 11 kolejki etc. jeśli się niewidziało większości meczow jakbym miał dostęp do TV to napewno bym wziął udział i oddał głos, ale nie mam, więc bezsensu jest oceniac wszystko na podstawie wiadomości z neta, czyli poprostu ocen autorów tych wiadomości...a już zupełnie inaczej jest z Ligą Mistrzów, kiedy sa skróty i mozna samemu ocenić, kto jak grał
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 paź 2005, 23:05
Smithu pisze:No tak, czyli tak jak myslalem. Jarzyna, zawdi, niggaz, kali i kilku innych fanow La Liga olalo ten temat i zrobilo nam sie mizernie. Coz moze sie rozkreci tylko jak? Poki co to nawet sam nie bede podawal swoich typow bo to bez sens.
Za mnie odpowiedział już Bonsoluk1208 pisze:Ale zrozum jak niechcą to nikt ich nie bedzie prosił, moze poprostu nie mogą sie wypowiedziec!! Z drugiej strony szkoda ze piszą w tematach Barcy i Realu a tutaj boją sie napisac!!
Właśnie dlatego póki co wstrzymywałem się od pisania w tym temacie. Ewentualnie od następnej kolejki mogę się w to bawić, ale dziwnie tak jak się nie ogląda meczyBonso pisze:Hmm...generalnie, głupio tak opisywać każdy mecz, dawac 11 kolejki etc. jeśli się niewidziało większości meczow Rolling Eyes jakbym miał dostęp do TV to napewno bym wziął udział i oddał głos, ale nie mam, więc bezsensu jest oceniac wszystko na podstawie wiadomości z neta, czyli poprostu ocen autorów tych wiadomości...a już zupełnie inaczej jest z Ligą Mistrzów, kiedy sa skróty i mozna samemu ocenić, kto jak grał
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 paź 2005, 23:13
wiadomo ze nikt nie oglada wszystkich meczów bo to jest nie mozliwe, ale zawsze mozna sie wypowiedziec na temat tych co sie widziało ( skróty)!!Właśnie dlatego póki co wstrzymywałem się od pisania w tym temacie. Ewentualnie od następnej kolejki mogę się w to bawić, ale dziwnie tak jak się nie ogląda meczy
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 paź 2005, 23:15
Z tym, że ja widziałem tylko mecz Barcy i skróty meczu Realu tak więc za dużo powiedzieć nie mogę. Nie mniej jednak zacznę się udzielać. Po prostu nie lubię pisać bajek a tak to czasem wygląda w takich tematach.luk1208 pisze:ale zawsze mozna sie wypowiedziec na temat tych co sie widziało ( skróty)!!
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 paź 2005, 23:20
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 paź 2005, 23:39
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 25 paź 2005, 1:07
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio