Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 09 lip 2019, 22:48
Hannibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 09 lip 2019, 22:50
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 10 lip 2019, 7:27
Jestem po czterech odcinkach i jak dla mnie ten serial stanął w miejscu. Po raz trzeci opowiadana jest ta sama historia, tylko trochę inaczej.
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 10 lip 2019, 8:32
Elementary.Hannibal pisze:Może ktoś mi polecić jakiś serial,w którym są rozwiązywane zagadki kryminalne czy szuka mordercy?
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 10 lip 2019, 10:25
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 10 lip 2019, 10:30
no i właśnie te pierwsze odcinki są najlepsze, bo jeszcze nie szarżują z akcją. Największym atutem tego serialu jest klimat, akcja powinna częściej zwalniać, w nowym sezonie za szybko to przyspiesza od 4 odcinka. Wszystko też bardzo przewidywalne. Bardzo duży potencjał ma ten serial, gra aktorska jest świetna, mam nadzieję, że z kolejnym sezonem wymyślą coś ciekawszego.
orzeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 10 lip 2019, 11:17
szmagel
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 10 lip 2019, 12:01
Ja wiem, czy słaby? Takie kino familijne, ładnie zrealizowane, fajnie bawiące się popkulturą lat 80. A że głębi w tym wielkiej nie ma to inna bajka.
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 10 lip 2019, 12:18
Dokładnie, a wczoraj widziałem artykuł:
Netflix ogłosił, że trzeci sezon "Stranger Things" pobił rekord popularności dla produkcji oryginalnych platformy.
Zgodnie z opublikowanym przez Netflix tweetem, najnowszą odsłonę przygód mieszkańców Hawkins oglądano na 40,7 mln kont. Z tego 18,2 mln już obejrzało trzeci sezon w całości.
Rezus
futbolowa
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 lip 2019, 15:45
Tomusmc
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio