Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 23 paź 2005, 13:06
marcin90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 23 paź 2005, 22:01
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 23 paź 2005, 22:08
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 23 paź 2005, 22:12
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 paź 2005, 16:41
ciekawe gdzie oni go widzielifakt pisze:Działaczy olśnił też panamski napastnik Luis Tejada, występujący na co dzień w kolumbijskim klubie Envigado. Szefowie Legii gotowi są zapłacić za niego milion dolarów
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 24 paź 2005, 17:15
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 paź 2005, 17:40
aha, ja tez widzialem w TV Ronaldo i go sciagne za 40mln euroTomi pisze:Luis Tejada był gwiazdą ostatnich mistrzostw Ameryki Środkowej i Północnej.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 paź 2005, 22:29
Nie chcialbym byc zlosliwy, tudziez sie czepiac, ale o ile mi dobrze wiadomo, to przed rozpoczeciem sezonu tez siegneli po "kosmiczne wzmocnienia" z drugiej ligi. jak to wyszlo wszyscy wiedza. a teraz chca wymienic kilku kopaczy z doswiadczeniem ligowym na kilku drugoligowcow... powtorka z rozrywki? otoz nie! bowiem wsrod kandydatow jest Artur Chałas z przedostatniego Hetmana... przedostatniego w 3 lidze...cloner pisze:Krajową listę życzeń Legii otwierają: Przemysław Pitry (Zagłębie Sosnowiec), Paweł Sobolewski (Jagiellonia Białystok) i Artur Chałas (Hetman Zamość).
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 paź 2005, 10:52
heheKrzysztof Jarzyna pisze: Nie chcialbym byc zlosliwy, tudziez sie czepiac, ale o ile mi dobrze wiadomo, to przed rozpoczeciem sezonu tez siegneli po "kosmiczne wzmocnienia" z drugiej ligi. jak to wyszlo wszyscy wiedza. a teraz chca wymienic kilku kopaczy z doswiadczeniem ligowym na kilku drugoligowcow... powtorka z rozrywki? otoz nie! bowiem wsrod kandydatow jest Artur Chałas z przedostatniego Hetmana... przedostatniego w 3 lidze...
Trener nowy - polityka stara. ciekawe czy przed nowa runda nie zglosza Wdowczyka do gry.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 25 paź 2005, 11:27
widze jestes typem kibica który chce wielkich nazwisk w klubie któremu kibicujeszNie chcialbym byc zlosliwy, tudziez sie czepiac, ale o ile mi dobrze wiadomo, to przed rozpoczeciem sezonu tez siegneli po "kosmiczne wzmocnienia" z drugiej ligi. jak to wyszlo wszyscy wiedza. a teraz chca wymienic kilku kopaczy z doswiadczeniem ligowym na kilku drugoligowcow... powtorka z rozrywki? otoz nie! bowiem wsrod kandydatow jest Artur Chałas z przedostatniego Hetmana... przedostatniego w 3 lidze...
Trener nowy - polityka stara. ciekawe czy przed nowa runda nie zglosza Wdowczyka do gry.
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 paź 2005, 12:26
hmmm, Legia juz kupila zima duza ilosc mlodych pilkarzy, i nie wyszlo jej to na wielki plus, kupila takze 2.ligowcow, i rowniez efekty kiepskieluk1208 pisze: Uwazam ze polityka sciągania młodych piłkarzy jest w 70% trafna bo np. wiadomo ze kazdy transfer moze sie nie sprawdzic ale moze tez byc odkryciem sezonu!!
Wdowczyk wie najlepiej kogo mu potrzeba a pozatym poco płacic dużą kase za graljka z ekstraklasy skoro w nizszej lidze gra o podobnych umiejętnosciach i jest za mniejszą kase!!!
Taka Wisła kupiła jakiegos porugalczyka, słowaka i jakos gwiazdami nie zostali![]()
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 paź 2005, 12:45
Chciałbym powiedzieć, że obaj przyszli za darmo i obaj mieli zostać zmiennikami wyłącznie. No chyba, że dzidek Penksa miał grać za Franka Twoim zdaniem? W tuym sezonie nikt z nowo przybyłych nie miał zostać gwiazdą. W przeciwieństwie do Klattów, Chmiestów, których transfer został rozdmuchany przez prasę do absurdalnych rozmiarów. A to były tylko zakupy w Biedronce.luk1208 pisze:Taka Wisła kupiła jakiegos porugalczyka, słowaka i jakos gwiazdami nie zostali
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 25 paź 2005, 20:23
Może jakiś scaut go oglądał ale to raczej też jest info ala Faktcloner pisze:aha, ja tez widzialem w TV Ronaldo i go sciagne za 40mln euro
A wg mnie on razem z Magierąjest pierwszy do odstrzału.cloner pisze:wg mnie nie powinni pozbywac sie Vukovicia,
Właśniepiwus pisze:Naprawdę nie ma co porównywać Wisły do Legii, bo to dwie różne bajki.
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 25 paź 2005, 20:32
Po drugie - wywnioskowales to z jednego zdania? brawo, Wielki Brat jest pod wrazeniem.luk1208 pisze:widze jestes typem kibica który chce wielkich nazwisk w klubie któremu kibicujesz
No ale z tego co wiem, to ci nowi maja zastapic tych, ktorzy teraz graja w pierwszym skladzie. wiec jezeli wszyscy nie okaza sie odkryciami, to bedzie tak zwana lipa. dla Legii, oczywiscie.luk1208 pisze:Uwazam ze polityka sciągania młodych piłkarzy jest w 70% trafna bo np. wiadomo ze kazdy transfer moze sie nie sprawdzic ale moze tez byc odkryciem sezonu!!
Chmiest i Klatt mielibyc lepsi od Wlodarczyka, ba - nawet od Saganowskiego (po ktorym nikt nie plakal gdy odchodzil - byly przeciez nowe gwiazdy). co z tego wyniknelo - wszyscy widzieli.luk1208 pisze:Wdowczyk wie najlepiej kogo mu potrzeba a pozatym poco płacic dużą kase za graljka z ekstraklasy skoro w nizszej lidze gra o podobnych umiejętnosciach i jest za mniejszą kase!!!
czyzby Smolinski juz nie byl najwiekszym talentem polskiej pilki? meteoryt?cloner pisze:Smolinskiego bym wypozyczyl gdzies do 2.ligi
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 25 paź 2005, 20:38
To było chyba Twoje zdanieKrzysztof Jarzyna pisze:Chmiest i Klatt mielibyc lepsi od Wlodarczyka, ba - nawet od Saganowskiego
Masz błędne informacjeKrzysztof Jarzyna pisze:po ktorym nikt nie plakal gdy odchodzil - byly przeciez nowe gwiazdy
Nie, Korzym byłKrzysztof Jarzyna pisze:czyzby Smolinski juz nie byl najwiekszym talentem polskiej pilki?
Zico_FCI
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio