Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 59

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 23 paź 2005, 17:58

No i do pierwszej połowy ogromna niespodzianka... :shock:
Skazany na porażkę Everton po golu Beatie'go z rzutu karnego wygrywa z "the Blues" 1-0 :!: :!:
Ale nie macie* się co martwić Chelsea to drużya która gra do końca , a ma jeszcze walecznego jak nikt Lamparda :twisted: .
Pewno będzie tak jakz bodajże Boltonem.. W dziesięć minut przeważą szalę zwycięstwa na swoją korzyść, i strzelą z trzy brameczki.(chociaż z Boltonem strzelili 4) :wink:

* zwracam się do fanów Chelsea
No i psikus (taki w 50%) Evetron dośc nie spodziewanie zremisował na swoim stdionie z Chelsea 1-1 :!: Ale fani "the Blues" nie muszą się martwić... te dwa stracone punkty nie zabierają wam sznas na Mistrzostwo Angli :wink: . (które i tak w połowie jestjuż wasze).
Ostatnio zmieniony 23 paź 2005, 19:02 przez Dombroś, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 23 paź 2005, 18:16

Dombroś pisze:No i do pierwszej połowy ogromna niespodzianka...
Skazany na porażkę Everton po golu Beatie'go z rzutu karnego wygrywa z "the Blues" 1-0
Ale nie macie* się co martwić Chelsea to drużya która gra do końca , a ma jeszcze walecznego jak nikt Lamparda .
No tu miałeś rację. :wink:
Lampard już wyrównał na 1-1 i chyba będzie ciekawa końcówka meczu. :)

EDIT:
No a jednak niespodzianka :!:
Everton-Chelsea 1-1

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 23 paź 2005, 20:00

Pierwsza strata punktów i nie będzie wyrównania rekordu 11 zwyciestw z rzędu w lidze. I tak Chelsea jest w znakomitej formie, zwłaszcza Lampard ale remis z Evertonem raczej można nazwać porażką dla The Blues. Napewno można to nazwać sensacją. I tak rywale np. Manchester United potracili punkty a do tego przewaga punktowa jest ogromna.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 paź 2005, 20:06

Chelsea Londyn [*]
Nigdy ich nie lubiłem, ale teraz są u mnie totalnie przegrani. Postawiłem 50 zł na zwycięstwa Hearts (wygrali 2:0), Bayernu (wygrali 4:0), Lyonu (wygrali 4:0) i właśnie Chelsea ...
Oni to zrobili specjalnie! Ja ich znam! To Abramowicz jest taki skąpiec, że nie pozwala się innym wzbogacić tylko sobie!

Spłoniesz w odmentach piekła Roman :!:

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 23 paź 2005, 20:45

Wynik 1:1 z ostatnim w tabeli Evertonem :( Napewno sensacja w Premeirship. Ale co tu duzo mowic. Nie owijajac w bawelne. Zly mecz podopiecznych Mourinho. Najgorszy w tym meczu SWP, ktory niemogl znalesc dla siebie miejsca na boisku, a na dodatek to przez niego karny dla The Toffees. Widac bylo ze w drugiej polowie Chelsea zaczela grac lepiej. Ale Everton ostro sie bronil. Jedyna bramke dla The Blues strzelil niezawodny w tym sezonie Lampard. Wazne ze Chelsea nie przegrala to juz ich 38 mecz bez porazki. To chyba drugie najgorsze spotkanie The Blues w tym sezonie. Ostatni raz grali tak z Wigan ale wtedy udalo im sie wygrac po golu Crespo w ostatniej minucie. Cieszy to ze punkty stracili Mu i Liverpool. Mam nadzieje ze to tylko jednorazowy wybryk podopieczncyh Mourinho :) I nastepny mecz bedzie nalezal juz do The Blues. Za tydzien na Stamford Bridge Chelsea zmierzy sie z Blackburn Rovers i licze na 3pkt niebieskiej jedenastki.

Awatar użytkownika
Ali wad Helu
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ali wad Helu » 26 paź 2005, 14:00

Osobiście jestem bardzo zawiedziony ostatnim remisem zespołu Jose Murinho z ostatnim w tabeli Evertonem. The Blues sa moim ulubionym zespołem i uwazam że pomimo tej porażki wygrają całą lige angielską i na pewno pobiją rekord Arsenalu(49 meczy bez porażki). Chelsea ma już 40 meczy bez porażki więc rekord jest w zasięgu. Nikt w lidze angielskiej nie może zagrozić niebieskim w zdobyciu mistrzostwia a w lidze mistrzów powstrzymac może ich tylko bóg futbolu. (Dla nie kumatych chodzi o Ronaldinho).

Awatar użytkownika
Hawaii 96
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hawaii 96 » 26 paź 2005, 17:20

bez urazu dla fanów Chelsea ale mam pytanie...czy lubialiście Chelsea'ę grającą pare lat temu normalny wyrównany futbol czy Chelsea "kupiona"? nie mówię,że nie lubię styl gry Chelsa'y ale u mnie paru kolegów lubi Chelsea odkąd ster przejął Amramowicz. Co wy o tym sądzicie?

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 26 paź 2005, 17:23

Ja o wiele bardziej lubiłem chelsea jak była "biednym" klubem i gdy grali tam tacy piłkarze jak Stanic czy Zola. Odkąd stery przejeli Romek I Mourinho jakoś przestałem ich lubić.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 paź 2005, 17:44

ja ich nigdy nie lubiłem. W Londynie jest tylko jeden klub który mogę darzyć sympatia i ie jest to ani nigdy nie będzie Chelsea.
Pamiętam jak o sile Chelsea stanowili Desailly, Zola, Vialli, Popescu - to był zespół. Grali ładną piłkę [co nie znaczy że ich lubiłem. w razie wątpliwości patrz początek posta :wink: ]
Nie lubie jak do klubu wnoszą pieniądze niewaidomego pochodzenia i zaczynają kupowac wszystkich wokoło. No nie lubie. Taka Barca kupiła kilku świetnych pikarzy, ale nie wykupiła pół europy. Real kupił samych najlepszych, ale nie sprzatnął wszystkich innym sprzed nosa.
A tutaj pojawai się Romek z karta kredytową i zaczyna zakupy jak. Przebija ilkakrotnie oferty rywali - to mi sięnie podoba

Awatar użytkownika
Ali wad Helu
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ali wad Helu » 26 paź 2005, 17:55

Ja lubie Chelsea od dawna. Była to dla mnie drużyna którą ceniłem zaraz po Valenci i Barcelonie ale musze przyznać że odkąd ster przejął romek wskoczyli u mnie z trzeciego miejsca na zaszczytne pierwsze miejsce. Pozatym gra tam mój ulubiony piłkarz jakim jest Frank Lampard a także ulubiony obrońca(Terry). Czsy gdy grał w Chelsea Zola i Desailly były także dobre więc nie nalezy sądzić że Chelsea była słaba zanim ją kupił Romek.

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 26 paź 2005, 18:04

Ali wad Helu pisze:Ja lubie Chelsea od dawna.
pewnie od 2 sezonow :lol:
Ali wad Helu pisze: Była to dla mnie drużyna którą ceniłem zaraz po Valenci i Barcelonie
czyli juz ich nie cenisz ? :lol: dziwie sie jeszcze nie nie kibicujesz Juve albo Milanowi :lol:
Ali wad Helu pisze:ale musze przyznać że odkąd ster przejął romek wskoczyli u mnie z trzeciego miejsca na zaszczytne pierwsze miejsce
pewnie przez jego kase :roll:
Ali wad Helu pisze:Pozatym gra tam mój ulubiony piłkarz jakim jest Frank Lampard a także ulubiony obrońca(Terry)
powiedz mi jak dlugo sa oni twoimi ulubionymi pilkarzami? :?
Czsy gdy grał w Chelsea Zola i Desailly były także dobre więc nie nalezy sądzić że Chelsea była słaba zanim ją kupił Romek.
widac jak dlugo im kibicujesz :? Chelsea byla slaba i miala dlugi dlatego Romek ją kupił
życze ci powodzenia w dalszym kibicowaniu Chelsea :lol:

Awatar użytkownika
Ali wad Helu
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ali wad Helu » 26 paź 2005, 18:17

Zawsze to oni słabi nie byli więc mi tu nie ściemniaj. A pozatym co ciebie obchodzi od kiedy ich lubie?? Myślisz że jakiś fan Ronaldinho lubią go zanim ktokolwiek o nim słyszał? Jest wielu dobrych piłkarzy i ja właśnie lubie tych. A że mieli długi to ja wiem. Powoli spadali na dno. Kto powiedział że ich nie lubie już Barcy i Valenci?? Jeżeli masz jeszcze jakieś problemy to na pw zapraszam.

frank drebin
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: frank drebin » 26 paź 2005, 18:36

do kibiców chelsea wszyscy cos maja oprócz ich samych!! ja do nich nie naleze, a wiec do wszystkich kibiców chelsea: Serdeczne HUJ WAM W DUPY!!!! i mam nadzieje ze charton was dzis rozjebie!!pissss

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 26 paź 2005, 18:51

Ali wad Helu pisze:Zawsze to oni słabi nie byli
wiem dobrze o tym, ale zobacz po ilu oni latach wywalczyli mistrzostwo i przy czyjej pomocy :?:
Ali wad Helu pisze:więc mi tu nie ściemniaj
ja wcale nie sciemniam :lol:
Ali wad Helu pisze:A pozatym co ciebie obchodzi od kiedy ich lubie??
prawde powiedzawszy gowno mnie to interesuje
Ali wad Helu pisze: Myślisz że jakiś fan Ronaldinho lubią go zanim ktokolwiek o nim słyszał?
Moglbys po polskiemu ? :roll:
Ali wad Helu pisze:Jest wielu dobrych piłkarzy i ja właśnie lubie tych
przeciez Ci nie zabronilem ich lubieć :lol:
Ali wad Helu pisze:A że mieli długi to ja wiem
dlugi to oni dalej maja
Ali wad Helu pisze: Jeżeli masz jeszcze jakieś problemy to na pw zapraszam.
Dziekuje, ale nie skorzystam 8)
Ali wad Helu pisze:Powoli spadali na dno
... ale przyszedl Roman A. i bede zyli glugo i szczesliwie :lol:
frank drebin pisze:do kibiców chelsea wszyscy cos maja oprócz ich samych!! ja do nich nie naleze, a wiec do wszystkich kibiców chelsea: Serdeczne [h**] WAM W DUPY!!!! i mam nadzieje ze charton was dzis rozjebie!!pissss
a teraz Franku ladnie umyj ząbki, bo pora isc nynac, za duzo wrazen jak na jeden dzien dla ciebie :lol:

edit:
frank drebin pisze:bakej z ciula kupo
widze, ze kolega ma trudne dziecinstwo :(
[']frank dreblin[']
Ostatnio zmieniony 26 paź 2005, 19:03 przez mesajah, łącznie zmieniany 1 raz.

frank drebin
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: frank drebin » 26 paź 2005, 18:57

bakej z ciula kupo

4 WP za te dwa posty i jednoczesnie ban

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”