F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 178

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 26 paź 2005, 18:41

maly_1236 pisze:Chyba w bierki pod stadionem

Nawet w bierki jestesmy lepsi?? Fajnie, niby nic a cieszy. Pomyśl zanim coś napiszesz.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 26 paź 2005, 19:25

dobra dosc tego najezdzania na Madryt, bo juz za godzinke Barca gra swój mecz :lol:
Fajnie ze Messi zagra od pierwszych minut, bo razem z Ronaldihio napewno bedą bardzo groźni, a jeszcze Eto'o powinien cos ustrzelic :D
stawiam 3-0 dla Barcy :jupi:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 26 paź 2005, 19:41

NO Ronaldinho zagra dzisiaj swój jubileuszowy 100 mecz w barwach Blaugrana. Miejmy nadzieję, że uczci go swoją wspaniałą grą. No jakby przepowiednia luka1208 się sprawdziła nie miałbym nic przeciwko. 3-0 to odpowiedni wynik. Poczekajmy do 20-30 czyli do rozpoczęcia meczu.

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 26 paź 2005, 19:43

luk1208 pisze:dobra dosc tego najezdzania na Madryt, bo juz za godzinke Barca gra swój mecz
Racja, zacznijmy odliczać czas do zwycięstwa :twisted: ... ostatnio wygraliśmy z Malagą 4:0 i teraz też jesteśmy faworytami więc myślę że nie będzie większych problemów ze zwycięstwem! Szkoda tylko że Deco i Belletti nie zagrają - a to bardzo duże osłabienie :cry: za Deco zagra MvB a za Bellettiego Oleguer czy Gabri :roll: ? No cóż niech Eto`o walnie 2 bramki, Messi i Ronaldinho po 1 i będzie git :wink:
PzDR.

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 26 paź 2005, 19:46

luk1208 pisze:Fajnie ze Messi zagra od pierwszych minut, bo razem z Ronaldihio napewno bedą bardzo groźni

Też tak sądze :wink: . A do tego Eto'o i posypią się brameczki..
Mi się wydaje że jak gra Messi i Ronaldinho to gra idzie jakoś tak
łatwiej. Jak Argetyńczyk ładnie minie obrońców to w Brazylijczyku odzywa się złość sportowa i chce pokazać że nie jest gorszy. (ale to tylko piłkarska złość :wink: ).Ale do meczu z Malagą nie możemy podchodzić tak lekceważąco.. Trzeba popatrzeć na to że przeciwnik też miał w ostatniej kolejce "przebłysk".... Ale pogadamy po meczu :twisted: .
Ja stawiam 4-1 dla Barcy :P . (Muszą wygrać bo i kupon nie wejdzie :roll: )

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 26 paź 2005, 20:34

Znamy już wyjściową 11 na jaką zdecydował się Mister, zabraknie w niej miejsca dla Messiego...
Aoto pierwsza '11':
Víctor Valdés, Oleguer, Puyol, Márquez, Sylvinho, Edmilson, Xavi, Van Bommel, Giuly, Ronaldinho oraz Eto'o

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 26 paź 2005, 21:28

no i do przerwy tylko 0-0 :( szkoda bo Eto'o miał kilka okazji ale cos nie moze trafic, ale w 2 połowie moze sie przełamie :!:
Szkoda ze Messi nie gra od początku , ale napewno wejdzie i moze odmieni losy meczu :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 paź 2005, 21:31

Barca gra bardzo dobrze. Mamy sporo okazji, ale podobnie jak w spotkaniu z Osasuną teraz też nie możemy się przełamać. Liczę na podobny obrót sprawy jak w poprzedniej kolejce. Będzie dobrze :wink:

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 26 paź 2005, 21:51

luk1208 pisze:no i do przerwy tylko 0-0 szkoda bo Eto'o miał kilka okazji ale cos nie moze trafic, ale w 2 połowie moze sie przełamie
No, wynik jak narazie nas nie satysfakcjonuje...
luk1208 pisze:Szkoda ze Messi nie gra od początku , ale napewno wejdzie i moze odmieni losy meczu
też mam taką nadzieje, ale to jest naprawde możliwe, wejdzie 'świeży' i może pokazać klasę :wink: !
Niggaz pisze:Barca gra bardzo dobrze. Mamy sporo okazji, ale podobnie jak w spotkaniu z Osasuną teraz też nie możemy się przełamać. Liczę na podobny obrót sprawy jak w poprzedniej kolejce.
Myślałem że malaga będzie bronić tylko swojej bramki, ale tak nie jest, co bardzo cieszy ponieważ Barca ma większe pole gry tak więc:
Niggaz pisze:Będzie dobrze
:wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 paź 2005, 21:54

Zaszła jakaś pomyłka w terminarzu. Przeciwnikiem Barcelony jest dzisiaj Arnau i tylko on a nie jakaś Malaga. Były bramkarz Barcy gra mecz życia podobnie jak niedawno Bonano :?

Messi wchodzi za Giuly'ego.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 26 paź 2005, 22:31

NO i skończyło się 2-0 ufff.TYm bardziej, że nie ogladałem meczu tylko co i rusz spoglądałem na livesports albo socccerstand. Tyle czasu i zero bramek. Cieszy mnie bramka Larssona, pierwsza w tym sezonie. No i Ronaldinho przypieczętował swój jubileusz gole, fakt, że z karnego, ale gol to gol. POwiedzcie jak ten mecz wyglądał, jeżeli ktoś go widział.

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 26 paź 2005, 22:32

No i malinka 2-0 :jupi: . Nie moge powiedzieć za dużo o tym meczu bo go nie oglądałem ale z tego co przeglądałem na stronkach z wynikami to można wywnioskiwać że Malaga dobrze się trzymała.. Barca zafundowała nam thillera z bajeczną końcówką :twisted: . Ronaldinho z karniaka i Larsson w 88. Malaga też sporo faulowała gdyż dostała (a raczej jej zawodnicy) 5 żółtych kartek... A Barca czyste konto. Więc my już swoje wygraliśym teraz czekamyna Real :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 26 paź 2005, 22:34

mecz ten był typowo do jednej bramki a bramkarz Malagi cuda wyprawiał!! karny nie wiem czy był ewidentny ale musze obejzes tą sytuacje!! cieszą punkty bo juz sie bałem o wynik!! Wreszcie Henka strzelił :D

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 paź 2005, 22:35

Henka ciekawie strzelil a Ronaldinho karniak tradycyjnie jak zawsze ten sam rog itp...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 paź 2005, 22:38

Barcelona - Arnau 2:0 8)

Może trudno będzie w to uwierzyć, ale dominacja Barcy była jeszcze większa niż w meczu z Osasuną. Bez przerwy ataki. Malaga nie grała. Istniał tylko Arnau, który mimo porażki był zawodnikiem meczu i już w tym momencie jest moim pewniakiem do '11' kolejki. Eto'o miał przynajmniej z 5 okazji na strzelenie gola. Ronaldinho z 3 może. Mark van Bommel też coś próbował. Arnau bronił jak w transie. Dopiero faul na Ronaldinho i w konsekwencji rzut karny dał nam bramkę. Miło, że w taki sposób Ronaldinho przypieczętował jubileusz. Dziwne, że ponownie (z Bonano też tak było) były bramkarz Barcy rozgrywa przeciwko nam mecz życia. Pod koniec meczu Larsson zmienił Eto'o i zdążył nawet dołożyć drugiego gola. Jakiegoś urazu doznał Marquez i nie wyszedł na drugą połowę. Miejmy nadzieję, że to nic groźnego.

Może dopiszę coś jeszcze jak emocje opadną :wink:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”