Wiem:)
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: reprilein » 16 sie 2019, 19:35
reprilein
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 16 sie 2019, 21:54
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 16 sie 2019, 22:05
Mam zupełnie inne wrażenie, w Lublinie przynajmniej jakby przeanalizować lokalizacje Lidlów i Biedronek to się niczym specjalnie nie różnią - są na osiedlach, przy ulicach, w takich samych miejscach. Serio u Ciebie jest tak bardzo inaczej?Delpiero14 pisze: ↑16 sie 2019, 19:01Bo do biedry chodzi największa patola. Lidle, czy auchany przeważnie są w takich miejscach, że trzeba podjechać autem a patologia z reguły przychodzi pieszo. Do tego w biedrze najtaniej a patoli w to graj.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 16 sie 2019, 22:21
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: reprilein » 16 sie 2019, 22:25
reprilein

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 17 sie 2019, 12:15
Ilka
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 17 sie 2019, 12:29
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 17 sie 2019, 12:36
sickstick
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 17 sie 2019, 13:47
nie napisalem, że cała klientela biedronki to patologia tylko, że moim zdaniem jak już patola robi zakupy to głównie w biedrze, bo maja tam najbliżej (w mojej okolicy jest takie rozlokowanie sklepów, że do biedronki podejdziesz a wszędzie indziej po jakieś większe zakupy trzeba by podjechać). To są moje indywidualne odczucia, robiłem zakupy w lidlu, Tesco, auchan ale najwiecej patoli zawsze widywałem w biedronkach.
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 17 sie 2019, 14:14
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 sie 2019, 14:37
To prawda, ostatnio nawet miałam zdjęcia zrobić - syf, czarne podłogi, porozlewane napoje, porozwalane kartony. Non-stop panuje tam taki klimat. Dlatego preferuję Lidla. Albo już nawet wolę przepłacić i iść do Żabki niż do Biedry i z Biedry korzystam tylko wtedy, kiedy naprawdę nie mam innego wyjścia.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 17 sie 2019, 15:39
Czyli jednego dnia piszesz artykuł o oszczędzania na promocjach, a drugiego robisz zakupy w Żabce zamiast Biedrze bo ci się nie podobają porozwalane kartony?futbolowa pisze: ↑17 sie 2019, 14:37To prawda, ostatnio nawet miałam zdjęcia zrobić - syf, czarne podłogi, porozlewane napoje, porozwalane kartony. Non-stop panuje tam taki klimat. Dlatego preferuję Lidla. Albo już nawet wolę przepłacić i iść do Żabki niż do Biedry i z Biedry korzystam tylko wtedy, kiedy naprawdę nie mam innego wyjścia.
sickstick
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio