Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 139

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 26 paź 2005, 22:34

Toudinho pisze:Jak nie Realne. Ronaldo lada dzien stuknie 30, tak samo z Raulem, Robinho dupeczka przyrosnie do lawki do puki nei zacznei zachwycać lub bedzie gral w pomocy, Adriano to całkiem Realna opcja bo Lux go chce, Perez pragnie. A ulubiona taxa Luxa to 4:3:3 wiec Raul-Ronaldio-Adriano
no tak ale nie zapomniałes o Henrym RVN Rasiaku przeciez oni wszyscy tez chca grac w realu Rasiak szczególnie bo widac ze Luxemburgo lubi rzucac kłody pod nogi swoim przeciwnikom wiec rasiak bedzie jak znalazł a te długi interu to mi sie nie wydaja ze sa az takie ogromne bo gdyby tak było to nie planowali by na najblizsze mercato transferów zreszta to mnie nie obchodzi bo Adriano powiedział ze sie dobrze czuje w mediolanie a jesli w interze nic nie wygra to w realu ani tyle bo samym atakiem to oni nie wygraja tam ktos wspomniał ze dorzuca salgado helguere i kase to jestem ciekawy kto naprawde bedzie grał na obronie

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 paź 2005, 22:34

Inter znów przegrał 2-3.Przypomina sie mecz z Palermo.Czyzby Mancini i cała druzyna nie wiedział ze pierwsza polowa jest tak samo ważna jak druga.Kolejne frajersko stracone punkty tymbardziej ze rywale nie tracą.
Napewno ciesza bramki Adriano(choc ta druga dośc przypakowa).Mam nadzieje ze powrócił do formy bo GRANDE ADRIANO=GRANDE INTER.Chyba zaden zawodnik Interu nie ma takiego wpływu na gre druzyny jak Adriano
Mimo straty dalej walczymy.FORZA INTER

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 paź 2005, 22:36

Widze ze spokojnie tutaj (cos nowego, gdzie kibice interu!!! udzielaja sie teraz tutaj fani pilki hiszpanskiej, Dombros i cloner) ale nie ma sie czemu dziwic, wkoncu porazka, buahaha - nie ma to jak udany wieczorek :arrow: Viola
No coz znowu sprowadzili was na ziemie ale trzeba przyznac przepiekna bramka Adriano ale chyba juz nie dlugo bedziecie sie cieszyc jego bramkami, nie ma pucharow nie ma Adriano!!!

AVE ROMA
Ostatnio zmieniony 26 paź 2005, 22:45 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 paź 2005, 22:39

No i stało się.Roma się przełamała, a gdzie jest najlepsze miejsce do tego ? Oczywiście SS :D, ale gdy gospodarzem jest Inter.Mecz wyrównany, choć końcówka trochę nerwowa.Nareszcie przełamał się Aeroplanino, gole dorzucił także Franscesco, który wraz z Veronem szybciej opuścili boisko.Nie wiem, czy za bójkę, czy z osobnych akcji, ale fakt faktem, mogło być gorąco, bo niezawodny Adriano wyprowadził Inter na tylko 2:3.Szczęście jednak pozostało przy Romie, która wywiozła cenne 3 punkty i mam nadzieję, zaczną marsz w górę tabeli :!:

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 26 paź 2005, 22:47

czeher pisze:Widze ze spokojnie tutaj (cos nowego, gdzie kibice interu!!! udzielaja sie teraz tutaj fani pilki hiszpanskiej, Dombros i cloner) ale nie ma sie czemu dziwic, wkoncu porazka, buahaha - nie ma to jak udany wieczorek
nedzny prowokator szkoda ze sie tak nie udzielałes jak Fiorentina z nami przegrała :lol: :lol: a co do interu Mancini WON !!!!!!!!!!!! i zabieraj ze soba Favalliego !!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 26 paź 2005, 23:05

Tego bym się nie spodziewał :shock: Byłem pewien, że Inter bezproblemowo zainkasuje kolejne 3 punkty, a tu co? skazana na porażkę Roma wygrywała już 3:0. Brawa dla Interu i dla Adriano, że pomimo takiej różnicy zdołali strzelić jeszcze dwie bramki. Mecz musiał być przepiękny pomimo przegranej Interu. Widać, że Roma jeśli chce to potrafi...może powrócą jej dawne czasy?

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 paź 2005, 23:13

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 paź 2005, 23:28

Mówcie co chcecie to mógł sie lepiej zachowac kto popełnił bład. Ale Bramka Fransceco Tottiego była jedna z takich które siadaja na diekiel :lol: Poprostu jak sie widzi coś takiego to trzeba być na trzeźwo by zapamietać. Może bład Cesara moze Materazziego bo nie przecia akcji wcześniej ale Totti zrobił to poprostu fenomenalnie. Może piec z zachwtu :!: Kocham takie bramki sól tej ziemi :wink:

Wolny Adriano też miód bo tez to jest sztuka tak udezyć Podręcznik sie kłania.

Inter przespał poczatek gry Roma zagrała koncertowo w pierwszej połowie. Ba chyba w pierszej minucie karny :roll: na Romy powinien być szkoda że sędzie błedem swój błąd naprawił bo potem karny z kapelusza... Co by nie mówić widowisko które było przednie. Teraz zaczynaja sie klasyki derby Rzymu pod wzgledem piłkarskim mnie zawiodły ale dziś Roma i Inter zagrał mecz w stylu "Ku Chwale Calcio" ...

Gratuluje wszystkim....

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 paź 2005, 23:56

Bramka Tottiego to istny geniusz.Najpierw ten zwód, potem popatrzył, podciął i Cesar nawet wyciągnięty nie dosięgnął.Karny na Vincenzo trochę na wyrost, ale masz rację, że sędzia oddał co zabrał :wink:.Hmm, nie wiem co myśleć o golu na 2:3.Błąd bramkarza ? Curci wypuścił tą piłkę w takim momencie, że nawet Adriano nie spodziewał się, ale szybko dobił.Dobrze, że skończyło się happy endem :wink:.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 27 paź 2005, 13:26

Cesar na ławe Toldo do pierwszego
Favalli na syberie
Mancini WON !! niech idzie gdzie chce
to było czyste frajerstwo jak Inter z takim składem mógł przegrac z Roma ? ... no widocznie mógł bo przegrał mam juz dosc Manciniego !! zaden z niego trener cienias i tyle

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 27 paź 2005, 13:42

coco pisze:Favalli na syberie
Oglądałeś mecz, Pepe był jebnym z najlepszych pilkarzy Interu w tym meczu.

Mecz bardzo ciekawy ale co z tego skoro się przegrywa ze słabą Romą. Nie wiem jak Moratti ale ja zaczynam tracić cierpliwość do Manciniego. Nie sądze aby wywalenie go w tym momencie coś dało ale trzeba nim i drużyną trochę wstrząsnąc, mże jakieś kary albo coś w tym stylu. Adriano dostał kare i proszę jak szybko forma wróciła :roll:

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 27 paź 2005, 14:12

Zico_FCI pisze:Oglądałeś mecz, Pepe był jebnym z najlepszych pilkarzy Interu w tym meczu.
prosze cie daj sopkój stary ... on powinien kariere zakonczyc i to było by najwieksze wzmocnienie Interu widze dosc twardo za nim obstajesz ale to twoje zdanie moje jest tylko takie ze gra po znajomosci z mancinim to przez niego Coco i Pasquale plataja sie po zespołach których nazw lepiej nie wymieniac jak juz powiedziałem Cesar sie nadaje ale na ławe a nie na 1 skład a Mancini won bo mam juz dosc gadania ze przespali np 1 połowe oni biora taka kase za gre ze powinni grac mecze zycia cały czas
mój skład wyglada tak
Toldo - J.Zanetti,Cordoba,Samuel,Wome(chyba ze kogos sprowadza w mercato)-Figo,Solari,Cambiasso,Veron-Adriano i Oba

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 27 paź 2005, 14:23

No to czyli ze juz przypieczetowane jest ze ten sezon bedzie taki sam jak wszytkie porzedenie w ostatnich alatach, albo jeszcze gorszy :roll: Inter w składzie

JULIO CESAR
CORDOBA
MATERAZZI
SAMUEL
FAVALLI
ZE MARIA
CAMBIASSO
VERON
FIGO
RECOBA
CRUZ
ADRIANO
SOLARI
MARTINS

Czyli praktycznei najsliniejszym w obecnej chwili jaki moze wystawic. Nie wydaje mi sie zeby tak znaczaco na gre wplynela absencja Javier Zanettiego (nawet jezeli jest grande capitano).
Jezeli juz przegrywamy u siebie ze sredniakiem takim jak Roma (bo tak mozna nazwac teraz te druzyne bez wzgledu na jej bujną historie) to nie wroze w tym sezonie jakis znaczacych sukcesow ...

najlepsi na murawie wg kibicow ... :arrow:

ADRIANO :arrow: średnia ocen - 7.9
CAMBIASSO :arrow: 6.1

reszta ponizej krytyki ....

ZE MARIA - 3.7 :!::!::!:

Bramki z meczu :arrow:

Inter - Roma 0-1: Montella
http://inter.it/aas/partita/mc?L=en&ALE ... HOW=GOALS#
Inter - Roma 0-2: Totti
http://inter.it/aas/partita/mc? L=en&AL ... HOW=GOALS#
Inter - Roma 0-3: Totti (P)
Inter - Roma 1-3: Adriano
Inter - Roma 2-3: Adriano

Kilka fotek z wczorajszego meczu :arrow:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tak nie moze byc, Inter musi zaczac grac efektownei i zarazem skutecznie, potrzebna jest nowa krew !!! Trzeba troche odmlodzik sklad (Evra, Kompany, Louisao, Alex z PSV, no i zoabczymy jak wroci el capitano to moze on tchnei w te druzyne troche woli walki ... no zobaczymy jak to bedzie. Tymczasem FORZA GRANDE INTER PER SEMPRE :!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!

POZDRO RAGAZZI :!:

Awatar użytkownika
Zwibel
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 27 paź 2005, 14:28

Roma udowodniła że grać w piłke potrafi, wygrana się należała, mecz piękny, bramki (Totti , Adriano) bajeczne.
Cóż cudowny mecz.
GRAZIE GRANDE ROMA

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 27 paź 2005, 14:47

coco pisze:prosze cie daj sopkój stary ... on powinien kariere zakonczyc i to było by najwieksze wzmocnienie Interu widze dosc twardo za nim obstajesz ale to twoje zdanie
Wcale za nim nie obstaje i najchętniej bym go z miejsca wypier ... z klubu ale obiektywnie patrząc zagrał wczoraj całkiem nieźle nie nie można z niego robić kozła ofiarnego.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”