kaczy pisze:bedzie taka gra na remis .
oj raczej nie. Jeśli byłby remis to Juve miałoby 5-pkt przewagę i jeszcze mecz u siebie. To już by naprawdę była duża przewaga. Dlatego myślę, że choć Juve na remis grać może...to Rossoneri nie.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 paź 2005, 14:07
kaczy pisze:bedzie taka gra na remis .
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 28 paź 2005, 14:11
bagg pisze:oj raczej nie. Jeśli byłby remis to Juve miałoby 5-pkt przewagę i jeszcze mecz u siebie. To już by naprawdę była duża przewaga. Dlatego myślę, że choć Juve na remis grać może...to Rossoneri nie.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 paź 2005, 14:22
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 paź 2005, 15:31
bagg pisze:Jeśli byłby remis to Juve miałoby 5-pkt przewagę i jeszcze mecz u siebie. To już by naprawdę była duża przewaga.
Snipp_ pisze:Okey, to nie walka,
Snipp_ pisze:aczkolwiek formę lepszą prezentuje Juventus. Wciąż bez straty punkta w lidze i z dwoma straconymi bramkami.
Snipp_ pisze:Vieira to mózg Starej Damy, lider zawodnik od którego postawy wiele zależy, dlatego też liczę na jego świetny występ.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 paź 2005, 15:52
Ale na razie nie ma ku temu okazji. Sam widziałeś jakie zmiany zrobił w przerwie Capello. Dokładnie wiedział, że w drugiej połowie Juve nic nie zdziała z tak dysponowanym Bayernem, dlatego wpuścił Choćby Chielliniego. Udało się strzelić bramkę z czego się cieszę, ale fatalna postawa Juve wtym meczu spowodowana była raczej słabą dyspozycją środka pola, gdzie wszystko przegrywaliśmy. Emerson i GG się nie popisali, a postawę Ibry przemilczę...*_For_zaza_Milan_* pisze:Nosz Kur...[de] prosze Was zejcie na ziemie
A może Inter? I wspaniały mecz Starej Damy.*_For_zaza_Milan_* pisze:Co to jest Messina ? Lecce ?
Nie, o to chodzi. Dokładnie wiesz jak wtedy grał Puma, a jak gra teraz. Poza tym forma Nedveda wtedy także byłą lepsza. Chodzi mi o to, ze Vieira w tym sezonie jest mózgiem Juventusu, a Emerson jedynie go uzupełnia i asekuruje środek pola w czasie gdy Francuz wybiega do przodu. Zresztą stał się nawet całkiem skuteczny*_For_zaza_Milan_* pisze:O ludzie .... aha to 3 miesiące temu gdy Patricka nie było Juventus był beniaminkiem i nie liczył sie nigdzie ??
Cóż, prawda jest taka, że Mancini wiele już nie zmieni. Ale może Moratti - po pierwsze wywalić Roberto, po drugie kupić lewego obrońcę.*_For_zaza_Milan_* pisze:Tym bardzie śmieć mi sie chce z fanów Juve którzy już Inter skreślili.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 28 paź 2005, 15:56
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cyco » 28 paź 2005, 16:01
Cyco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 paź 2005, 16:06
Snipp_ ale w tym meczu Inter zagrał tak samo jak Juventus z BayernemSnipp_ pisze:A może Inter? I wspaniały mecz Starej Damy.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cyco » 28 paź 2005, 16:21
Cyco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 paź 2005, 16:26
To wnioskuje że mecz Włoskich drużyn ogladasz od świeta a Calcio to dla Ciebie nowość. Chyba zwyczajów nie znasz w lidze Włosiej. Albo masz 13 lat i gdzies to przeczytałesCyco pisze:Jak sedziowie pomagali Juventusowi a Milan wygrywal mecze w 93 minutach
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 paź 2005, 16:27
Być może trochę w tym racji, ale nadal uważam, że Pat wspaniale wpasował sie w grę Juve i stanowi kluczowy element układanki. Juventus dawno nie miał tak udanego zakupu. Coś jak zakpu Nedveda, który dał nam więcej niż od niego oczekiwano. Z tym że Vieira nie ma narzuconego poziomu, gdyż nie musiał nikogo zastępować. A Pavel miał być następca Zidana w Juve. Na moje oko zakup Pata to świetny interes i nie ujmując nic innym zawodnikom to on jest tym, od którego najwięcej się teraz wymaga.Juve ma innych piłkarzy a takie gadanie o mózgu z mercato przypmina mi Real i Robinho
Tak źle chyba nie jest. Występy Blasiego w pierwszej częśći sezonu to w głównej mierze czychanie na piszczele przeciwnik, Puma zaś kiedy trzeba potrafi rozegrać. Aczkolwiek to nie ten sam zawodnik co w zeszył sezonie.*_For_zaza_Milan_* pisze:Bo sam wiesz że tak jak Blasi był tłem dla Emersona w popszednim sezonie tak Emerson jest tłem dla Vieiry.
Nie przesadzajmy. Juve bez Vieiry, Buffona, Zebiny i bez Camora w drugiej części to trochę duża strata. Ale odpowiedziałem na Twój zarzut jakoby Juve wygrywało jedynie ze słabymi zespołami.*_For_zaza_Milan_* pisze:Snipp_ ale w tym meczu Inter zagrał tak samo jak Juventus z Bayernem Dla tego równie dobrze mozesz napisac ze ograliście słabo dysponowany Inter a przegraliście z będacym z gazie Bayernem.
Niekoniecznie teraz, od ręki. Myślę, że Morratti da Roberto szansę do zimy, by jeszcze spróbował coś poukładać. Myślę, że jesli nie przyjdą wyniki to w zimowym mercato życzenia wystawiał będzie kto inny. Trochę czasu na poznanie teamu mieć będzie, a i kogoś nowego kupić można. Ale wszystko jest kwestią postawy Interu w tej rundzie.*_For_zaza_Milan_* pisze:Chyba Inter własnie by zrobił najgożej zwalniając teraz Manciniego. Mało jest trenerów co potrafią przyjśc w trakcie sezonu i ustawić cały klub pod siebie. A jak znów nie trafia ? Ktoś wczoraj napisał zaufanie i cierpliwość ... Nic dodac.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 28 paź 2005, 16:30
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 28 paź 2005, 16:39
czy az tak bardzoDombroś pisze:Ale Juve będzie barrrdzo osłabione co zwiększa sznase Milanu..
ChimentiegoDombroś pisze:więc muszą wystawić 3-ciego bramkarza Chmiellini'ego.
juz nie taki młody bo ma 35 latDombroś pisze:Jedynie fani Juve mogą liczyć na to żeby młody bramkarz nie wpóścił zbyt dużo bramek i miał "swój dzień"
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 28 paź 2005, 19:08
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 28 paź 2005, 19:43
Maro juve
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio