Ja oczywiście liczę na Juventus. Chimenti dobrze sobei ostatnio pogrywa, więc o tą pozycję jestem spokojny. Do skłądu także wraca Vieira, nieobecny od dłuższego czasu, co jeszcze bardziej zwiększy szanse Juve. Bianconerri zagrają po kolejne zwycięstwo w lidze z rzędu i ustalenie wspaniałego rekordu, Milan zagra tak, aby zatrzymać niepokonany w Serie A jak dotąd Juventus. Mecz może stać na wysokim poziomie, ponieważ nie widże sensu, dlaczego Juve czy Milan miałyby grać na remis. Mam nadzieję na ogromn widowisko, ale jak zwykle małą ilość goli. 1-0 dla Juve, ale dużo gry ofensywnej i ładnej, to jest mój typ. Juve wygra i kroczyć będzie od zwycięstwa do zwycięstwa, a potem seria padnie w meczu z ostatnim czy przedostatnim w tabeli słabiakiem gdzie będzie remis, bo wygrywać, no niestety ale na okrągło się nie da. Trudny mecz dla Juve, mam nadzieję, że wygrają.
Co do Manciniego to zgadzam się ze Snippem_, jeżeli Inter będzie grałw dalszym ciągu słabo, to Mancini wyleci, ale już w zimowym mercato. Moratti da mu poprowadzić zimy, a jeśli nei będzie wyników, nie będzie Manciniego. Ciekawe, czy Inter wzniesie sie jeszcze w tym sezonie na szczyty swoich możliwości.