Zdecydowanie Wlodarczyk
ja proponuje dla niego : Aberdeen, Kilmarnock albo Livingston
pozdro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 paź 2005, 21:52
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 29 paź 2005, 21:55
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 29 paź 2005, 22:06
Mascherano gra w Corinthians.Dombroś pisze: Javier Mascherano- powoli przestaje się rozwijać w Argentynie. Jest super zawodnikiem i w dobrym klub Europejskim rozwinął by się jeszcze lepiej.
Nie rozumiem, co to za argument?Dombroś pisze:Tevez- dobry napastnik i wielki talent. W Corinthinas powoli robi się dla niego za ciasno
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 29 paź 2005, 22:06
Trudno się z Tobą niezgodzić. Szczególnie z tą windą. Pewnei zamiast na trzecim zakręcie, skręciłą już na drugim i dlatego nie jest w Barcelonie, tylko Wolfsburgu. Złe moce, których nie powstrzymał nawet mistrz Joda, powstrzymały D'Allessandro przed przejściem do ManUtd. Złowrogo nastawiopne Pokemony blokowały wejścia do Lyonu czy PSV. Wtedy D'Allessandro wylądował u Wilków.Andres D'Alessandro
co on robi we VFL Volfsburg to ja nie wiem... bozia go pokarała czy kiedy uciekal z Buenos wsiadl nie do tej windy co trzeba...
Evil or Very Mad
Maro juve
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 29 paź 2005, 22:23
Corinthians pisze:Oto taki syndrom szarego forumiwcza, który pisze, że:
Robinho źle zrobił przechodząc do Realu. Jest młody, mógł zostać w Santosie
Nie pisałem że odrazu do gigantów a wręcz przeciwnie... Powinien zacząć jak Ronaldinho od średniaka europejskiego...Corinthians pisze:Że Tevez powinien przejśc do lepszego europejskiego klubu jak Barcelona czy Chelsea
Nie zrozumieliśmy się (po raz koleiny)Corinthians pisze:Więc dlaczego Tevez może sobie przechodzić do wielkich klubów, a Robinho nie?
Do czego to przypiąćCorinthians pisze:A tak teoretcznie, to Corinthians jest najlpeszym klubem na świecie. Przeciez sa Klubowymi Mistrzami Świata
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 29 paź 2005, 22:31
Dombroś pisze:Ty może ty myślisz że Barca zazdrości Realowi Robinho co?
A więc tak:Dombroś pisze:Nie pisałem że odrazu do gigantów a wręcz przeciwnie... Powinien zacząć jak Ronaldinho od średniaka europejskiego...
1. To Ty mnie nie zrozumialeś.Dombroś pisze:Nie zrozumieliśmy się (po raz koleiny)
Jesteś daltonistą? Przeciez mam czarn-białby avatar.Dombroś pisze:PzDr Corinthians kolorowy userze
1. Nie porównuj Teveza do Ronaldinho.Dombroś pisze:Powinien zacząć jak Ronaldinho od średniaka europejskiego...
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TOF » 29 paź 2005, 22:35
Ronaldinho zaczał od jednego z lepszych klubów Europy a nie sredniaka. Tak dla przypomnienia PSGDombroś pisze:Powinien zacząć jak Ronaldinho od średniaka europejskiego...
TOF
Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 15 lis 2005, 13:41
artur.makaveli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tomo93 » 19 mar 2006, 20:28
tomo93
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 19 mar 2006, 20:36
Primo torres jest kapitanem gdyby chciał odejść to by odszedl a on kocha swój klubTOF pisze:Fernando Toress
Grzegorz Piechna
C.Ronaldo (ManUtd. coraz słabszy)
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bartek_15_15 » 19 mar 2006, 21:06
Bartek_15_15

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 19 mar 2006, 21:07
Niech on tam lepiej zostanie jest tak samo słaby jak MU a może jeszcze bardziej. MU ostatnio gra lepiej, a Ronaldo zastępca Beckhama ?tomo93 pisze:C.Ronaldo (ManUtd. coraz słabszy)
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 19 mar 2006, 21:08
Bartek_15_15 pisze:Jerzy Dudek do ARSENALU LONDYN!!!!!
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 19 mar 2006, 21:16
noo Lehmann tylko w tym sezonie brani dobrze już nie pamiętasz jakie gafy puszczał zawszebył najsłabszym punktem Arsenalu,kazdy kibic tylko sie modlil zeby Lehamnn nic nie puścil.Jak tak to nie przegramy.RóżA pisze:Hola Hola Laughing Nie zapędziłeś się czasem Question Confused
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 19 mar 2006, 21:23
krako_91 pisze:noo Lehmann tylko w tym sezonie brani dobrze już nie pamiętasz jakie gafy puszczał zawszebył najsłabszym punktem Arsenalu,kazdy kibic tylko sie modlil zeby Lehamnn nic nie puścil.Jak tak to nie przegramy.
Co do Dudka to tez nie jesteś "święty" z gafami ale myśle żeby sobie poradzil w "twoim" klubie
RóżA
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio