w meczu dówch zespołów przechodzących kryzys wygrał Real, a czy zagrał wspaniały mecz to moge sie kłócic bo zagrali przecietnie ale liczy sie zwyciestwo
gratuluje ale z taką grą nie liczcie na sukces w GD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 29 paź 2005, 22:01
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 29 paź 2005, 22:10
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 paź 2005, 22:28
luk1208 pisze:gratuluje ale z taką grą nie liczcie na sukces w GD
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 29 paź 2005, 23:41
Toudinho pisze:lux1208
luk1208 pisze:w meczu dówch zespołów przechodzących kryzys wygrał Real, a czy zagrał wspaniały mecz to moge sie kłócic bo zagrali przecietnie ale liczy sie zwyciestwo
luk1208 pisze:gratuluje ale z taką grą nie liczcie na sukces w GD
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 paź 2005, 9:20
Całkowicie słusznie. Teraz powinieneś dostać jeszcze jedno wp za pisanie 'barca'. Jakoś Real to potrafisz napisać. Spróbuj się dowartościowywać w inny sposób.kaczy pisze:Niedawno zamiast Nigaz Napisalem Nygus to Wp dostalem
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 30 paź 2005, 9:30
Prosze moderatora o porządek...kaczy pisze:klientow z barcy .
też się zdziwiłem, ale wiesz to wielki talent, drugi Ronaldinho, Bóg Realu, mistrz dryblingu, nadzieja La Liga...luk1208 pisze:normalnie jestem w szkoku Robihio zdobył bramke
Tego maeczu napewno nie można zaliczyć do wspaniałych! Aaa, przepraszam jak na ostatnią gre Realu - to był wspaniały mecz...luk1208 pisze:w meczu dówch zespołów przechodzących kryzys wygrał Real, a czy zagrał wspaniały mecz to moge sie kłócic bo zagrali przecietnie ale liczy sie zwyciestwo
Oni w głębi serca już się pogodzili z porażką w GDluk1208 pisze:gratuluje ale z taką grą nie liczcie na sukces w GD
Zauważ że "c" leży tuż obok "x" - literówka zwykła... a Nygus to celowe przekręcenie.kaczy pisze:Ja bym ci radzil uwazac z tym przekręcaniem
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 30 paź 2005, 9:36
kaczy pisze:Niedawno zamiast Nigaz Napisalem Nygus to Wp dostalem
Ciekawe...kaczy pisze:Z pewnością takiej gry nie zaprezentujemy w GD
I Betis tez 100 razy gorszy niż kilka może kilkanaście meczy temu...kaczy pisze:Mecz byl o 100 lepszy niz ten sprzed paru dni
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 paź 2005, 9:39
k@li pisze:kaczy napisał:
klientow z barcy .
Prosze moderatora o porządek...
k@li pisze:kaczy napisał:
Ja bym ci radzil uwazac z tym przekręcaniem
Zauważ że "c" leży tuż obok "x" - literówka zwykła... a Nygus to celowe przekręcenie.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 30 paź 2005, 9:44
Mylisz się 'mój drogi', jestem pewny że dostaniesz za to wp, tak jak my z Niggazem za celowe pisanie nazwy klubu z małej litery - sprawiedliwość musi być! Jeszcze raz proszę modów o nagrodę dla tego pana...kaczy pisze:Za takie cos nie ma ostrzezenia moj drogi .
Żarcik... hehe masz że tak powiem 'specyficzne' poczucie humorukaczy pisze:Moze i racja ale ty zawsze masz na wszystko argumenty .
Wiec to nie miala byc zadna obraza , tylko zwykly zarcik . Ale jak widze ktos tu nie ma poczucia humoru .
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 paź 2005, 9:49
k@li pisze:Mylisz się 'mój drogi', jestem pewny że dostaniesz za to wp, tak jak my z Niggazem za celowe pisanie nazwy klubu z małej litery - sprawiedliwość musi być! Jeszcze raz proszę modów o nagrodę dla tego pana...
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 30 paź 2005, 9:54
A jakoś ja napisałeś 'Ronni' to shifta Ci się nie zapomniało nacisnąć, kiedy piszesz 'Real' też nie zapominasz go nacisnąć więc jestem pewny że było to celowe... no ale płakać nie będę jak nie dostaniesz wpkaczy pisze:Teraz na spokojnie
Kto ci powiedzial że ja to celowo napisalem .
A wlasnie , ze nie . Ja poprostu zapomnialem przytrzymać shifta . Wiec to nie bylo umyslne , i za to Wp sie nie kaze .
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 paź 2005, 9:54
Ja.kaczy pisze:Kto ci powiedzial że ja to celowo napisalem .
Często Ci się to zdarza. Oczywiście tylko wtedy kiedy piszesz o Barcelonie.kaczy pisze:A wlasnie , ze nie . Ja poprostu zapomnialem przytrzymać shifta . Wiec to nie bylo umyslne , i za to Wp sie nie kaze .
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 paź 2005, 10:00
k@li pisze:A jakoś ja napisałeś 'Ronni' to shifta Ci się nie zapomniało nacisnąć, kiedy piszesz 'Real' też nie zapominasz go nacisnąć więc jestem pewny że było to celowe... no ale płakać nie będę jak nie dostaniesz wp , tylko prosiłbym Cie o odrobinę szacunku do najlepszej drużyny w Hiszpanii (czyt. Barcy) chociażby przez pisanie jej nazwy z dużej litery!
Pozdrawiam.
Niggaz pisze:Ja.
Musisz wiedzieć o kilku sprawach:
1. Ja zawsze mam rację.
2. W przypadku kiedy nie mam racji patrz punkt 1.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hawaii 96 » 30 paź 2005, 11:19
Hawaii 96
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 30 paź 2005, 11:30
Wchodząc na forum, miałem troche taki wisielczy humor...ale ten kolega naprawde mnie rozśmieszył...Zauważ, że Twoje 'niecelowe' nienaciskanie shifta wychodzi wyłącznie jak masz opisać klub z Katalonii...przypadek???możesz cofnąć się z kilka tygodnii w przeszłość i zobaczyć, że kwestia szacunku dla WSZYSTKICH zespołów była już omawiana....przy tej okazji kilku userów dostało wp (patrz. ja, Niggaz etc.)...i doszło w końcu do jakiegoś consensusu...w taki sposób nie da się dowartościować...kaczy pisze:Teraz na spokojnie
Kto ci powiedzial że ja to celowo napisalem .
A wlasnie , ze nie . Ja poprostu zapomnialem przytrzymać shifta . Wiec to nie bylo umyslne , i za to Wp sie nie kaze .
adekk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio