Real Madryt (zbiorczy) - Strona 182

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 29 paź 2005, 22:01

normalnie jestem w szkoku Robihio zdobył bramke :!:
w meczu dówch zespołów przechodzących kryzys wygrał Real, a czy zagrał wspaniały mecz to moge sie kłócic bo zagrali przecietnie ale liczy sie zwyciestwo :!:
gratuluje ale z taką grą nie liczcie na sukces w GD :P

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 29 paź 2005, 22:10

Gratulacje za zwycięstwo. Wkońcu powol zwraca się wam kasa wydana za Robinho :wink:. Dobrze zagrał (bodajże) wychowanek Królewskich Meija, Normalnie strzelił bramkę. Czekam na Gran Derby :twisted:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 paź 2005, 22:28

luk1208 pisze:gratuluje ale z taką grą nie liczcie na sukces w GD

luk1208 a zjaką grą Real was rozgromil na Bernabeu w zesżłym sezonie :?: z pewnością gorszą od tej co jest teraz. Tez nie wrozyliscie nic w GD ale wyszło inaczej. Czas i boisko pokaze wszystko...

Cieszy gol Robinho oraz Meiji który chce odejśc co ciekawe strzelił gola dokladnie po niespelna minicie od wejscia na plac boju. No i powrot Michela Salgado warto odnotować do pozytywnych aspektow :wink:
Ostatnio zmieniony 30 paź 2005, 0:55 przez Toudinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 29 paź 2005, 23:41

Toudinho pisze:lux1208

Ja bym ci radzil uwazac z tym przekręcaniem :?

Niedawno zamiast Nigaz Napisalem Nygus to Wp dostalem :shock:

luk1208 pisze:w meczu dówch zespołów przechodzących kryzys wygrał Real, a czy zagrał wspaniały mecz to moge sie kłócic bo zagrali przecietnie ale liczy sie zwyciestwo

No wiesz . Mecz byl o 100 lepszy niz ten sprzed paru dni . Wiec tak czy siak dobrze na to patrzec :P

Z pewnością takiej gry nie zaprezentujemy w GD . Jak wiadomo Ronni (nasz) akurat wtedy bedzie do dyspozycji . Nie mowiąc juz o innych trzonach tej druzyny .
A wiec :twisted: Sayonara do Derbow :roll:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 paź 2005, 9:20

kaczy pisze:Niedawno zamiast Nigaz Napisalem Nygus to Wp dostalem
Całkowicie słusznie. Teraz powinieneś dostać jeszcze jedno wp za pisanie 'barca'. Jakoś Real to potrafisz napisać. Spróbuj się dowartościowywać w inny sposób.

Gratuluję zwycięstwa. Najbliższa przyszłość Betisu nie zapowiada się dobrze.

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 30 paź 2005, 9:30

kaczy pisze:klientow z barcy .
Prosze moderatora o porządek...
luk1208 pisze:normalnie jestem w szkoku Robihio zdobył bramke
też się zdziwiłem, ale wiesz to wielki talent, drugi Ronaldinho, Bóg Realu, mistrz dryblingu, nadzieja La Liga... :lol:
luk1208 pisze:w meczu dówch zespołów przechodzących kryzys wygrał Real, a czy zagrał wspaniały mecz to moge sie kłócic bo zagrali przecietnie ale liczy sie zwyciestwo
Tego maeczu napewno nie można zaliczyć do wspaniałych! Aaa, przepraszam jak na ostatnią gre Realu - to był wspaniały mecz... :lol:
Oni w głębi serca już się pogodzili z porażką w GD :twisted:
kaczy pisze:Ja bym ci radzil uwazac z tym przekręcaniem
Zauważ że "c" leży tuż obok "x" - literówka zwykła... a Nygus to celowe przekręcenie.
A co do meczu, to Real zasłużył na zwycięstwo, tylko w pierwszych minutach spotkania nie zachwycali, Betis na początku grał odważnie, oddał pare strzałów tak więc na początku myślałem że to Betis wygra, ale potem Real się obudził i zaczął powoli, powoli dominować. Bardzo zaskoczył mnie Alvaro Meija który strzelił bramkę tuż po wejściu na boisko. Zaskoczył mnie też Robinho, strzelił bramkę, był aktywny - ogólnie mówiąc pokazał się z dobrej strony. Kolejnym piłkarzem, który zasługuje na laury po tym meczu w moim odczuciu jest Pablo Garcia który podobnie jak Robinho 'był wszędzie', Romos w roli defensywnego pomocnika nie radzi sobie najlepiej :lol: , więc nie powinien się brać za rozgrywanie raczej. A więc Real wygrał, nie w jakimś porywająco pięknym stylu ale wygrał i miejmy nadzieje że to był chwilowy przebłysk formy... (marnej bo marnej ale nie tak słabej jak spotkanie temu).
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 30 paź 2005, 9:36

kaczy pisze:Niedawno zamiast Nigaz Napisalem Nygus to Wp dostalem

No bo specjalnie przekręciłeś nick'a proste.
kaczy pisze:Z pewnością takiej gry nie zaprezentujemy w GD
Ciekawe...
kaczy pisze:Mecz byl o 100 lepszy niz ten sprzed paru dni
I Betis tez 100 razy gorszy niż kilka może kilkanaście meczy temu...

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 paź 2005, 9:39

k@li pisze:kaczy napisał:
klientow z barcy .

Prosze moderatora o porządek...

Za takie cos nie ma ostrzezenia moj drogi .

k@li pisze:kaczy napisał:
Ja bym ci radzil uwazac z tym przekręcaniem

Zauważ że "c" leży tuż obok "x" - literówka zwykła... a Nygus to celowe przekręcenie.

Moze i racja :? ale ty zawsze masz na wszystko argumenty .
Wiec to nie miala byc zadna obraza , tylko zwykly zarcik . Ale jak widze ktos tu nie ma poczucia humoru . :roll:

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 30 paź 2005, 9:44

kaczy pisze:Za takie cos nie ma ostrzezenia moj drogi .
Mylisz się 'mój drogi', jestem pewny że dostaniesz za to wp, tak jak my z Niggazem za celowe pisanie nazwy klubu z małej litery - sprawiedliwość musi być! Jeszcze raz proszę modów o nagrodę dla tego pana... :twisted:
kaczy pisze:Moze i racja ale ty zawsze masz na wszystko argumenty .
Wiec to nie miala byc zadna obraza , tylko zwykly zarcik . Ale jak widze ktos tu nie ma poczucia humoru .
Żarcik... hehe masz że tak powiem 'specyficzne' poczucie humoru :roll:.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 paź 2005, 9:49

k@li pisze:Mylisz się 'mój drogi', jestem pewny że dostaniesz za to wp, tak jak my z Niggazem za celowe pisanie nazwy klubu z małej litery - sprawiedliwość musi być! Jeszcze raz proszę modów o nagrodę dla tego pana...

Teraz na spokojnie 8)
Kto ci powiedzial że ja to celowo napisalem .
A wlasnie , ze nie . Ja poprostu zapomnialem przytrzymać shifta . Wiec to nie bylo umyslne , i za to Wp sie nie kaze .

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 30 paź 2005, 9:54

kaczy pisze:Teraz na spokojnie
A wlasnie , ze nie . Ja poprostu zapomnialem przytrzymać shifta . Wiec to nie bylo umyslne , i za to Wp sie nie kaze .
A jakoś ja napisałeś 'Ronni' to shifta Ci się nie zapomniało nacisnąć, kiedy piszesz 'Real' też nie zapominasz go nacisnąć więc jestem pewny że było to celowe... no ale płakać nie będę jak nie dostaniesz wp :D , tylko prosiłbym Cie o odrobinę szacunku do najlepszej drużyny w Hiszpanii (czyt. Barcy) chociażby przez pisanie jej nazwy z dużej litery!
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 paź 2005, 9:54

kaczy pisze:Kto ci powiedzial że ja to celowo napisalem .
Ja.
Musisz wiedzieć o kilku sprawach:
1. Ja zawsze mam rację.
2. W przypadku kiedy nie mam racji patrz punkt 1.
kaczy pisze:A wlasnie , ze nie . Ja poprostu zapomnialem przytrzymać shifta . Wiec to nie bylo umyslne , i za to Wp sie nie kaze .
Często Ci się to zdarza. Oczywiście tylko wtedy kiedy piszesz o Barcelonie.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 paź 2005, 10:00

k@li pisze:A jakoś ja napisałeś 'Ronni' to shifta Ci się nie zapomniało nacisnąć, kiedy piszesz 'Real' też nie zapominasz go nacisnąć więc jestem pewny że było to celowe... no ale płakać nie będę jak nie dostaniesz wp , tylko prosiłbym Cie o odrobinę szacunku do najlepszej drużyny w Hiszpanii (czyt. Barcy) chociażby przez pisanie jej nazwy z dużej litery!
Pozdrawiam.

Nie no spoko :D pojdziemy na kompromis . Skoro tak to nie ma sprawy , zachowam ten szacunek dla Barcy . Chodziaz co do tego że najlepszej , to mam spore wątpliwości .

Niggaz pisze:Ja.
Musisz wiedzieć o kilku sprawach:
1. Ja zawsze mam rację.
2. W przypadku kiedy nie mam racji patrz punkt 1.

Na temat tego klienta to ja juz nie mam nic do powiedzenia :?

Awatar użytkownika
Hawaii 96
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hawaii 96 » 30 paź 2005, 11:19

według mnie Real wygrał szczęściem bo około 80 minuty Betis trafił w słupek i mógł być remis ale Betis większy kryzys niż Real przegrywa :shock: według mnie Real ma chwilowe przebudzenie :wink:

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 30 paź 2005, 11:30

kaczy pisze:Teraz na spokojnie
Wchodząc na forum, miałem troche taki wisielczy humor...ale ten kolega naprawde mnie rozśmieszył...Zauważ, że Twoje 'niecelowe' nienaciskanie shifta wychodzi wyłącznie jak masz opisać klub z Katalonii...przypadek???możesz cofnąć się z kilka tygodnii w przeszłość i zobaczyć, że kwestia szacunku dla WSZYSTKICH zespołów była już omawiana....przy tej okazji kilku userów dostało wp (patrz. ja, Niggaz etc.)...i doszło w końcu do jakiegoś consensusu...w taki sposób nie da się dowartościować...
Pozdrawiam...

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”