Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 13 paź 2019, 14:42
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 13 paź 2019, 14:45
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 13 paź 2019, 14:53
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 13 paź 2019, 14:56
Zawsze mnie fascynowala taka praca. Pewnie w PL ciężej ale jednak poznaje się ciągle ciekawych ludzi. Pamiętam taki reportaż o taksówkarzu chyba z Wrocławia który był erudyta i zadawał ciekawe pytania pasażerom. Jak ktoś odp poprawnie to miał kurs za darmo. Jakiś starszy gość to był.
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 13 paź 2019, 15:07
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 13 paź 2019, 15:13
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 13 paź 2019, 15:21
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bezimienny11 » 13 paź 2019, 15:32
Od razu widać, że o życiu to ty pojęcia nie masz. Tak to jest jak się mieszka u mamy, a jedynym obowiązkiem domowym jest wyniesienie śmieci, a i o tym pewnie trzeba ci przypominać.
Bezimienny11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 13 paź 2019, 15:33
ozob pisze: ↑13 paź 2019, 15:21Oczywiscie, ze biznesowa - korpo, banki tydziez telewizja, z gory ustalona stawka za kurs plus waiting time. Miejsce jest, a juz tym bardziej w Wawie gdzie tak naprawde sa dwie male szofernie, ktore raczej umow biznesowych z korpo nie maja podpisanych. Jednakze aby z tym wustartowac trzeba jakies 10mln zl - system plus flota jednolitych aut.
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 13 paź 2019, 15:35
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 13 paź 2019, 15:35
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 13 paź 2019, 15:36
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 13 paź 2019, 15:39
Vol'jin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 13 paź 2019, 17:12
Do tego zawodu nie musisz mieć wykształcenia, tylko umiejętności (i analityczny, ścisły umysł). Jako freelancer albo prowadząc własną działalność - jak tylko zbierzesz do CV/portfolio kilka skończonych projektów - jeszcze przez jakiś czas (do czasu jak wszyscy przestawią się np. na Indie) nie będziesz musiał narzekać.rupert pisze: ↑13 paź 2019, 13:35Tak samo ja nie mam parcia na bycie informatykiem / programista który zarabia dużo większe pieniądze bo nie mam odpowiedniego wykształcenia i do końca umiejętności chociaż dzieli mnie od tego mniej niż Twojego zawodu do mojego.
Tak myślałem ze chodzi Ci o znajomość miasta, jest to coś w zależności od wielkości miasta do nauczenia dla mnie między miesiącem a może pół roku. Ty musialbys poświęcić conajmniej 8 lat żeby wejść w moje buty.
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rupert » 13 paź 2019, 17:43
Nie, stan surowy otwarty jest z ścianami, stropami i pokryciem duchowym, bez okien , drzwi itp.Bezimienny11 pisze: ↑13 paź 2019, 15:32Jak będziesz kiedyś budował dom (albo rodzice będą ci kiedyś budować, w to bardziej jestem skłonny uwierzyć) to spotkasz się z sytuacją, że zadzwonisz do murarza, facet powie ci, że stan surowy otwarty (to dom bez dachu i okien, same ściany)
rupert
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio