Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 23 paź 2005, 11:49
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 paź 2005, 13:52
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 30 paź 2005, 13:55
Wielkie dzięki za informację! Nie wiedzialam, że będzie, a głupio byłoby przegapić.futbolowa pisze:No i jeżeli jest ktoś taki, kto nie widział - w środę wieczorem na TVN7 pokażą 'American Beauty' - znakomity film.
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 paź 2005, 14:02
Anka pisze:Wielkie dzięki za informację! Nie wiedzialam, że będzie, a głupio byłoby przegapić.
Jeżeli tak, to już mogę być wniebowzięta. Uwielbiam ten film.Anka pisze:A z tego co wiem, to jeszcze na TVN7 ma być Kolekcjoner, to prawda?
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 30 paź 2005, 14:07
Hmm, fakt, świetna sprawa, zaraz sobie założę konto.futbolowa pisze:Anka pisze:Wielkie dzięki za informację! Nie wiedzialam, że będzie, a głupio byłoby przegapić.
Do usług
Jeżeli tak, to już mogę być wniebowzięta. Uwielbiam ten film.Anka pisze:A z tego co wiem, to jeszcze na TVN7 ma być Kolekcjoner, to prawda?
Ale na pewno do 6 listopada go tam nie puszczą![]()
W ogóle to polecam stronę www.filmweb.pl
Masz własne konto, dodajesz swoje ulubione filmy i aktorów i masz jeszcze dział 'w telewizji', gdzie pokazują na jakim kanale Twój ulubiony film/film z Twoim idolem będzie nadawany. Świetna sprawa
Wygląda to tak: http://www.filmweb.pl/User?id=119894![]()
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 paź 2005, 14:14
Po raz kolejny powiem 'do usług'Anka pisze:Wielkie dzięki za informację o tym.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 lis 2005, 13:27
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 lis 2005, 23:02
na polsacie - ale teraz to już nieważnefieldy pisze:Już dizś na TVP 1 [ok 23.00]
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 04 lis 2005, 23:20
fieldy pisze:Więc gra aktorska bardzo pozytywne wrażenie na mnie wywarła, z fabuła i reżyserią ciut gorzej. Ale jest jeszcze jeden jasny punkt tego filmu. Soundtrack. Nine Inch Nails, U2, The Chemical Brothers, Moby, Fatboy Slim. Zestaw tych formacji mowi wszystko. Ścieżkę naprawdę polecam, film - tez ale ze względu na aktorów. No chyba, że ktoś lubi SF - to film dla niego
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 05 lis 2005, 0:06
Pisakk pisze:Juz niedługo na TVN7 (dokładnej daty chyba jeszcze nie podali) będzie emitowany film "Więzień nienawiści" (tytuł dość pokraczny, gdyż w orginale brzmi "American History X"). Film wg mnie jest wspaniały!! Obejrzałem go chyba ze dwa razy w ciągu tygodnia, a jak dla mnie to jest wielka sztuka.
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lis 2005, 16:48
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 12 lis 2005, 19:39
piwus pisze:Zresztą i tak pewnie wszyscy będą oglądać Harrego Pottera
Void

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 lis 2005, 20:19
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 lis 2005, 21:15
co cię skłonęło do obejrzenia tego kilka razy ?piwus pisze:Śmieszy nawet za którymś razem.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 lis 2005, 21:30
Bienias
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio