Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 30 paź 2005, 11:02
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hawaii 96 » 30 paź 2005, 11:15
Hawaii 96

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 30 paź 2005, 11:19
Fatalna postwa MU w defesnywie to wina Rio ktory gra fatalnie, musi zostac odsuniety od pierwszego składu na pare meczy, moze to cos poskutuje.Gra MU była fatalna, zarówno w defensywie co w ofensywie. Dziwi mnie to, że Ferguson nie usunie ze składu Ronaldo. Co z tego, że strzelił bramkę, jak grał fatalnie?
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 30 paź 2005, 11:46
I to jest naprawde najistotniejszy powód, żeby nie zmieniać tegoż trenera????:>Cris7 pisze:Kibicom na całym świecie Manchester United kojarzy się z Fergusonem.
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 30 paź 2005, 12:16
Cris7 pisze:Fergie to legenda, i jeśli odejdzie to zastąpić go będzie nie lada sztuką.
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 30 paź 2005, 14:10
marcin90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: saviola » 30 paź 2005, 14:23
saviola
Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 30 paź 2005, 14:33
Szczerze mówiąc to nie jest mi szkoda Ronaldo, bo go nie lubię. Ale fakt jest faktem i muszę przyznać, że gra ostatnio bardzo dobrze.saviola pisze: Szkoda mi tylko Christiano Ronaldo i jego sztuczek
marcin90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 30 paź 2005, 14:41
Faktem jest to, że Ronaldo właśnie gra słabo. Jego bramka to był jedyny plus we wczorajszym meczu. Może wreszcie sie przełamie.marcin90 pisze:Ale fakt jest faktem i muszę przyznać, że gra ostatnio bardzo dobrze.
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: saviola » 30 paź 2005, 14:56
saviola

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 30 paź 2005, 15:08
Tak było w ostatnich dwóch sezonach. Nie wątpliwie jego gra wnosi ożywienie, ale nic więcej. Te dryblingi juz nie są tak"skteczne" jak kiedys. Przełomowym wydarzeniem w jego karierze była chyba śmierć jego ojca. Od tamtego czasu nie moze sie jakos odnaleźć . Moze ta wczorajsza bramka i zakonczone negocjacje w sprawie kontraktu to zmienią.saviola pisze: Jego dynamicze akcje przeplatane na przemien różnymi zwodami powodują, że chce się oglądac taki mecz
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 30 paź 2005, 15:29
Chłopak Amerykę odkryłeś! Brawo. Należy Ci się nagroda Nobla za badanie podłoża psychologicznego piłkarzy Manchesteru United. Komu chciałbyś podziękowaćsaviola pisze:Manchester w ostatnich meczach zaczął się kompromitować
Dokładnie tak jak Tysaviola pisze:Ciągłe porażki ze słabymi rywalami są już nudne...
Mi też szkoda Christiano. Jaki on biedny! Ale gorzej moim zdaniem jest z Cristiano Ronaldo, który jest kompletnie nie w formie. Jakby zapomniał o swej technice (była mało użytkowa, ale była). Teraz nie ma jej wcale. Nie widzę w jego grze również ambicji.saviola pisze:Szkoda mi tylko Christiano Ronaldo i jego sztuczek
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 30 paź 2005, 15:37
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 30 paź 2005, 19:02
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 30 paź 2005, 19:07
Mikusinski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio