FMy - Strona 258

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Re: lol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 31 paź 2005, 19:38

adrian7776 pisze:Gram Evertonem i jestem 2gi w lidze :) 1-jest aston villa ale ma meczy wiecej . Kupilem nie jak pisalem wczescniej Baretto a Tiago Motte z Barcy.
Moja 11:

----------------------------------N.Martyn-----------------------------------------

--Hibbert(Nevile)-----Glen Johnson-------Yobo--------------Nuno Valente----

-----Davis------------------Motta--------Arteta---------------Kilbane-----------

---------------------------Carlton Cole------Beattie------------------------------
A Cahill ławke grzeje? Neville też rezerwa? Cahill moim najlepszymm pomocnikiem chyba jest. Beattie jak ma dobry mecz do ładuje od 3 do 5 bramek. :P Czyli MOMENTAMI jest po prostu boski.
Ja gram tez Evertonem i kupielm sobie Cesar Delgado(fenomen) i Leo Messi z Barcy ( duzo asyst). Yobo tez jest świetny :D

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 31 paź 2005, 20:48

metol pisze:Leo Messi z Barcy

jak Ci się udało Messi'ego ściągnąć? Ile za niego dałeś? Ile chciał tygodniowo?

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 31 paź 2005, 20:54

No właśnie jak kupiłes Messiego. Ja go chcialem kupic do realu ale nie chcial sie zgodzić

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 31 paź 2005, 20:58

metol coś mnie się wydaje że wały wkrćasz z tym transferem Messiego :shock: .

morświn akurat tu się nie dziwie że Barca nie chciała tobie sprzedać Argentyńczyka..Grasz największym wrogiem :evil:
No chyba że sztuczna inteligencja jeste za sztuczna...

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 31 paź 2005, 21:09

No, wreszcie mi poszło! :D
Podziękowania dla Bagga.
Najpierw sprawdzilem sobie jak tam w Hiszpanii. Chcialem zagrać Valencią, bo fajne transfery poczynili, ale stwierdziełm, że lepiej Realem. Popatrzyłem zastanowilem się i... Zrezygnowałem :D
Już zacząłem grę Corinthians. 6 mln€ na transfery, Tevez, Mascherano i Nilmar. Idealnie. Do tego grę rozpocząłem od... grudnia 2005 :shock:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 31 paź 2005, 21:45

Corinthians pisze:Podziękowania dla Bagga.

proszę bardzo ;)

Tak sobie już gram trochę i stwierdzam, że ta gra jest od poprzedniczek....dużo trudniejsza. Gram w Lidze Angielskiej...praktycznie co mecz nowe kontuzje..wahania formy(szczególnie u tych mniej doświadczonych zawodników)...często muszę sięgać po rezerwowych. W mecz zazwyczaj jak wygrywam 1:0 to w jakiejś 70-80' tracę przynajmniej jedną bramkę. Nie wiem o co chodzi. Ciężko też z transferami. Za piłarza wartego 1,2 mln $ musiałem wybulić 10 mln$(i tak go nie kupiłem - nie zgodził się przejść z Anderlechtu do Tottenham'u :? )

Tak więc nie jest łatwo, ale ....poradzę sobie :twisted:

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 31 paź 2005, 21:47

Ja mam do was prośbę..... Mogli byście napisać ile kasy na początku gry mają największe kluby europejskie :?: (najbardziej chodzi mi o Barce)

Awatar użytkownika
adrian7776
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

lol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adrian7776 » 31 paź 2005, 21:56

metol mysle ze evortonem sie gra spoko :D a co do managera to niestety wtopilem w derbach liverpoolu az 3:0 :evil: ale i tak w lidze jestem pierwszy i w LM idzie mi tez dobrze :D co do Yobo jest swietny a phil neville czasem lawy nie grzeje bo jest slaby i popelnia duzo bledów. :P

loky89
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: loky89 » 31 paź 2005, 22:08

a ja mam pytanie!czy ktos moze mi powiedziec jak mam zrobic folder w ktorym chche umiescic facepacki??szczegolnie zalezy mi na lidze polskiej!tylko nie wiem jak nazac folder z polska liga :evil: pliss pomozcie!ja gram legia i jest wkit rozegralem juz sezon i bylem 2 teraz zrobilem w kij transferow i wymiatam :lol: pozrdo mam nadzieje ze ktos odpisze....

kwasu90
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Ja mam do was prośbę..... Mogli byście napisać ile kasy na p

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kwasu90 » 01 lis 2005, 2:08

Drogi kolego!!! Włącz poprostu FM barcą i będziesz wiedzial

viadro_16
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: viadro_16 » 01 lis 2005, 5:42

Dombroś pisze:Ja mam do was prośbę..... Mogli byście napisać ile kasy na początku gry mają największe kluby europejskie :?: (najbardziej chodzi mi o Barce)
hehe kolejny co chce się w Romka pobawić :P no to Ci pomogę, ale tylko w przypadku Realu wiem, ze on ma ok. 18 mln funtów UK

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 lis 2005, 7:11

[quote="Dombroś"]Ja mam do was prośbę..... Mogli byście napisać ile kasy na początku gry mają największe kluby europejskie (najbardziej chodzi mi o Barce)
quote]

Ja dostałem 35 mln euro

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 01 lis 2005, 9:27

Strasznie trudny ten fm. W 2005 to można było w pierwszym sezonie sobie wszystko zdobyć, a tu chyba trzeba sie nieźle nagrać żeby coś osiągnąc. A propos tej kasy dla Barcy to ja dostałem 23,5 mln funtów czyli calkiem sporo w porównaniu z fm 2005. I to chyba dlatego że trudniej jest wyciągnąć jakiegoś grajka z innej drużyny. :D

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 01 lis 2005, 12:24

Podajcie mi jakigoś dobrego prawego pomocnika do Realu. Do 35mln. Chcialem kupic Joaquína za 35 mnl ale mi oferte odzycili. Przed nowym sezonem musze zakupić jakiegos zawodnika na tą pozycje, poniewaz nie mam zmiennika za Beckhma.

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 01 lis 2005, 12:38

tak piszecie o tym Fmie że już nie mogłem wytrzymać i nie czekam do 4 listopada...własnie zacząłem sciągac mam nadzieje ze sszybko pojdzie...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”