Football videos - Kompilacje piłkarskie

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Football videos - Kompilacje piłkarskie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 01 lis 2005, 11:59

W związku z tym, iż mozolne przeszukiwanie działu "Football videos..." w celu wyszukania np jakiejś kompilacji nie jest zabardzo przyjemne postanowiłem (poparty dwoma głosami mlodego oraz Baqu'a - ale jakże ważnymi głosami :P ) utworzyć tenże topic.

Będziemy w nim podawać linki do różnych kompilacji oraz prosić o np znalezienie lub zrobienie tychrze kompilacji. Wydaje mi się, że będzie to przyjemniejszy i bardziej przejżysty sposób znajdywania kompilacji...

To tyle ode mnie :D

Ave

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 01 lis 2005, 12:00

Na razie przyklejam, zobaczymy w jakim kierunku podąży ten temat...

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 01 lis 2005, 15:05

Ok, no to będe pierwszy, trzeba coś zapodac, nie? Może znacie, może nie, ale co tam:

Compilations Of Skills

Obrazek

:arrow: http://www.bunch.2-0.pl/pliki/cos-bunch(longer).rar
Wersja dłuższa i poszerzona.... Zostawcie oceny, co?

Skopiujcie cały link, cały! Gdyż link kończy się gdy zaczyna sie nawias "(",
pełny link: http://www.bunch.2-0.pl/pliki/cos-bunch(longer).rar

swiss watch

XfcDXEdMyvdq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: swiss watch » 01 lis 2005, 15:07

Good., swiss watch, rxfm, rolex watch, 27081, pocket watch, jvz, seiko watch, %-DDD, replica rolex, 42138,
Ostatnio zmieniony 23 sie 2008, 9:54 przez swiss watch, łącznie zmieniany 6966 razy.

AL
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AL » 01 lis 2005, 15:11

Super kompilacja, widzę że upodobałeś sobie Robinho i Cristiano. I to się przede wszystkim chwali.

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 01 lis 2005, 15:14

AL pisze:Robinho
Robinho czy Ronaldinho :?: :roll:

AL
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AL » 01 lis 2005, 15:22

Robinho??? TAk Robinho!
Wiele jego jest w tamtym filmiku, a będzie jeszcze więcej bo się chłopak dopiero rozkręca (tak, tak to przechwałki kibica Blancos!)

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 01 lis 2005, 15:24

AL pisze:Robinho??? TAk Robinho!
Widocznie mi się kompilacje pomyliły :lol:

Bo niedawno oglądałem jakąś o Cristiano i Ronaldinho i myślałem że to ta ale jak nie to sobie zaraz obejrzę :wink:

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 01 lis 2005, 15:26

No to ja też coś zapodam :)

http://s56.yousendit.com/d.aspx?id=23WJ ... Z4J5G34LCH

Samuel Eto'o

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 01 lis 2005, 17:01

Co do kompilacji Buncha to krótsza mi sie bardziej podobała od dłuższej. Bardzo fajnie sie ją ogląda :)

Tobik - jak na pierwszy raz to poszło Ci bardzo dobrze :). Tylko nie pasowała mi ta druga piosenka. Może jest troszeczke za długa jest ta kompilacja, ale takto wszystko ok :).

Przypominam, że też coś stworzyłem - Wonderful Goals :)

LeonPooouubs

modes music

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LeonPooouubs » 01 lis 2005, 17:02

automatically play music in e mail music masters disc jockeys haverhill ma spanish 101 class music video <a href= http://mp3maker.org/all_albums_artist20615/i/ >I</a> trans siberian orchestra cello sheet music archive music music for hoverspot , live music in dubai country sheet music music elementary school <a href= http://internetmp3.org/artist26593/rich ... scography/ >Download albums of singer Richard Barbieri - MP3 Music Free Download</a> the gates of aquarian music cd marijuana music awards music integrated lessons , revolutionary warchristmas music music hard drive imperial march sheet music <a href= http://soundmp3s.com/artist1008/james-galway/ >James Galway song lyrics</a> start productions and music xanga rap music latino music education , best music for cancer goth music music and math lessons combined Icehouse Mp3 free songs & full albums cajon music country music vocal techniques nutrea music , high school musical 2 staff music music smallville top music of 2007 Listen free Paul Giovanni Music Online music equipment stores intellectual music live music by the candy cats , light o rama how to synch christmas lights to music hot licks music store making music kindergarten edition used Niels de Vries Mp3 free songs & full albums independent music distrobution free printable christian sheet music blair school of music
jazz music in the opera porgy and bess best subscription music download sites lefton wooden music boxes Download full album Joop Stokkermans in mp3 rendale music limp bizkit nookie music video list of gospel music , robert deniro dancing in feather dress stardust music telephone on hold music is banned from which country music video auditions Locust stanton sheet music bad rock bitch band music bob marley rebel music , jail themed music padora music healing song music Songs: Ohia yahoo videos music specs music pembroke pines contact calburn school of music .
Ostatnio zmieniony 22 sie 2008, 6:54 przez LeonPooouubs, łącznie zmieniany 275 razy.

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 01 lis 2005, 17:03

romantyk pisze:nie wiem czy sciagac Twoja kompilacje Tobik33. czy to jest ta sama ktora podawales w dziale Football videos... czy zrobiles jakas nowa?
to ta sama :wink:

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 01 lis 2005, 17:17

Mam prośbe....
Więć mam gotowy filmik, podstwiłby Mi ktoś konkretną muze pod ten filmik??!!

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 01 lis 2005, 17:19

Przedstawiam Wam jeden z pierwszych filmow jaki zrobilem.
Jak sama nazwa wskazuje jest to pokazanie pilki "na wesoło", czyli kiksy i inne zabawne akcje "piłkarskich talentów". Ogladajac go po zapisaniu pomyslalem sobie "Boze to nie tylko w Polskiej lidze zdarzaja sie takie historie"
Ci z Was którzy odwiedzali wcześniej eurogoal.pl (strona na ktorej wlasnie byly prawie codziennie dodawane kompilacje BTW- niedlugo powracamy ;) ) z pewnością pamiętają ten film, zresztą miał 4 tyś. ogladalnosc (w sumie to i tak malo przy This is Footbal [pozniej umieszcze] ktore ściągnelo 14 tyś osob - ale to tak na marginesie).
Więc zapraszam do ściągania, proszę o komentarze :) i wypada mi życzyć wysokich transferów ;)

LINK :arrow: Funny Football

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 01 lis 2005, 17:25

Forum, tutaj dział w forum w którym słąwne osobistoście takie jak np.:
FootyFanatic, Sevan, Bennovg, Ramsi, Nielz, Stella7 CrisitanoRonaldo17
Zapodaja swoje najnowsze kompilacje, trzeba byc zarejestrowanym, możecie spotkac tam wiele polakó i sław jak np. ze stron takich jak freestyle-lg.prv.pl, czy cronaldo.za.pl

Link: :arrow: http://www.soccerpulse.com/forum/index.php Strona główna.

Dział: "Soccer Video" i tu się drzewo rozwidla na więcej wątków..

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”