Manchester United (zbiorczy) - Strona 5

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
KUBA
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 23 wrz 2004, 14:42

fajnie że manchester wygrał 2-1 z lfc,bo teraz mogą być podbudowani tą wygraną!!!!!!! do boju MANU!!!!!!!!!!!!!

krzema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzema » 23 wrz 2004, 20:18

no MU wygralo ale jedna wygrana to nic musimy wygrac wiele razy :!: jesli chemy wyj***** afc z pierwszego miejsca

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 23 wrz 2004, 20:33

Szczeze to nie wroze nic dobrego Man Utd po tych pierwszych meczach :!: Teraz po meczu z Liverpool`em napewno nastapil jakis przelom ale nie sadze ze Man Utd wyprzedzi Arsenal :!:

krzema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzema » 23 wrz 2004, 20:35

nie wyprzedzi afc tylkoich w d-e pojedzie :D

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 23 wrz 2004, 22:16

Chociaż jestem kibicem MU to jednak wydaje mi się, że to zwycięstwo nad Livepool'em nie zmieni diametralnie wyników Manchesteru. Oczywiście może to wpłynąć pozytywnie na drużynę, ale wydaje mi się, że w tym roku jeszcze dużo razy ekipa Fergusona pogubi punkty. Niestety będąc realistą muszę stwierdzić, że w tym roku nikt nie zatrzyma Arsenalu.

krzema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzema » 26 wrz 2004, 23:24

Ja mysle ze Arsenal powsztrzyma sie sam. Nikt nie moze tak duzo razy wygrywac w koncu musza sie potknac i przegrac. Im wiecej beda wygrywac tym kazdy bardziej bedzie chcial AFC pokonac i dla kanonierow zaczna sie schody

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 29 wrz 2004, 13:11

i juz wszystko wrocilo do normy!! MU wygrywa juz spotkania rooney w skladzie a smith moim zdaniem powiniem szukac innego klubu bo siedzenie na lawie to nie jest przyjemnosc jeszcze po tym co pokazal ten rooney wczoraj to fenomen!!

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 29 wrz 2004, 14:43

Taki Manchester jak wczoraj znałem i chce aby tylko taki był, myhślę ze Wayne uciszył wszystkich nieprzychylnych fanów. TO jest fenomen i niedługo nbedzie najlepszym napastnikiem na swiecie, jezeli utrzyma taka forme

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 29 wrz 2004, 15:17

beckhs pisze:TTO jest fenomen i niedługo nbedzie najlepszym napastnikiem na swiecie
taaa jasne, już to widze

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 29 wrz 2004, 16:34

Zobaczysz Pasztet, jeszcze sie zdziwisz :D

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 29 wrz 2004, 17:12

beckhs pisze:Zobaczysz Pasztet, jeszcze sie zdziwisz :D
a żebyś sie Ty nie nie zdziwił jak nie będzie :lol: :D

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Remis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 04 paź 2004, 16:57

Man Utd zremisowal w ostatnim swoim meczu ligowym z Middlesbrough 1-1 i zajmuje po 8 kolejce 4 pozycje z 13 punktami w lidze.Na prowadzeniu jest Arsenal 22 pkt a za nim Chelsea 20 pkt.
Wydawalo sie,ze Man Utd wygra u siebie ten mecz i zmniejszy strate do lidera,ale tylko zremisowal na swoim boisku.Strata do Arsenalu 9 punktow to sporo,ale sezon sie dopiero zaczal wiec wszystko moze sie zdarzyc w EPL.Uwazam jednak,ze Man Utd nie powinnien grac tak slabo jak na poczatku sezonu.Po wzmocnieniach zespolu w ostatnich tygodniach sklad powinnien sie zgrywac.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 05 paź 2004, 8:51

Manchester zawsze tracił punkty z Middlesbrough więc się tym nie przejąłem. Myslę, że następny mecz wygrają.

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Man Utd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 05 paź 2004, 15:43

Masz racje to dopiero poczatek ligi i nie ma co sie przejmowac remisem nawet u siebie.Man Utd ma dobry sklad i powinnien pokazac klase w dalszej czesci sezonu,ktory powinnien byc bardzo ciekawy i wedlug mnie brak faworyta do wygrania ligi w tym roku,ale to dobrze bo beda wieksze emocje w EPL.

krzema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzema » 06 paź 2004, 19:20

no z M'borough mielismy zawsze problemy bo to mocny zespol nie wykorzystujacy swego potencjalu. Ja mysle ze R+R+R+R- Rio+Ronaldo+RUUD+Rooney dadza nam mistrzostwo

Zablokowany

Wróć do „Anglia”