Manchester United (zbiorczy) - Strona 149

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 01 lis 2005, 15:18

Gerrard "Czerwonym Diabłem"...?!

W jednym z najpopularniejszych programów informacyjno-rozrywkowych zwanym „Sunday Suplement” i emitowanym w Wielkiej Brytanii ogłoszono informację, która wstrząsnęła w posadach całym futbolowym światkiem. Otóż prowadzący tenże program Ian Ridley podał do publicznej wiadomości wieść mówiącą, pozyskaniem Stevena Gerrarda poważnie zainteresowane są władze Manchesteru United.

W opinii znanego z ekscentrycznych wystąpień dziennikarza, David Gill w ekipie z Old Trafford odpowiadający za finanse ponoć powoli przymierza się do wyłożenia za super-gwiazdora Liverpool FC prawdziwie „kosmicznej” kasy. Na chwilę obecną doniesienia te można rozpatrywać jedynie w kategorii tych „wyssanych z palca” i mających na celu podgrzewanie atmosfery w piłkarskim świecie. A to dlatego, że niniejsze rewelacje bynajmniej nie spotkały się jak dotychczas z jakąkolwiek odezwą ze strony obydwu obozów tj. działaczy Man U oraz pełnomocnika kapitana „The Reds”.

Niemniej jednak wskutek zaistnienia tego rodzaju informacji w sposób znaczący nasiliły się spekulacje w kręgach brytyjskiej prasy znanej ze swego zamiłowania do tworzenia niestworzonych historii. Dziś na przykład dywagowała ona, iż w przypadku ewentualnego transferu do „Teatru Marzeń” owego wybitnego w swoim fachu 25-latka, byłby on wprost wymarzonym następcą dla legendarnego Roya Keane’a, który powoli zmierza do końca swej piłkarskiej drogi. Tym bardziej, że inny piłkarz przmierzany przez Man U na tę pozycję, Michael Ballack jest wciąż niezdecydowany z kim związać swą dalszą karierę sportową.

Gdyby doszło to tego transferu siła futbolu znów by wróciła do normalności a Manchester United powrócił by na tron piłkarskiego świata.

P.S. A najważniejsze, że Fletchera by wyrąbali i pajac manumef musiał by sobie założyć temat o jedynej drużynie, która mu została do kibicowania - reprezentacji Szkocji. :twisted:

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 01 lis 2005, 16:15

Według mnie to kolejna plota... Gerrard jest bardzo przywiązany do "The Reds" i póki co to wątpie w ten news...O młodeg zawodnika bije się jeszcze Chelsea i (chyba) Real Madryt. Chelsea z Abramowiczem na czele jest w stanie przebić każdą ofertę zaby pozyskać Steven'a. Real podobno interesuje sie Anglikiem od dawna ale na oku mają także Rosicky'ego. A Glazer kupił czerone diabły aby na nich zarobić i myślę że za te "astronomiczną kwotę za Gerrarda" wolałby wazmocinić klub innymi zawdnikami :cry: . Ale nie wiadomo co nam życie przyniesie... Pożyjemy zobaczymy.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2188
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 lis 2005, 16:26

radekutd pisze:P.S. A najważniejsze, że Fletchera by wyrąbali i pajac manumef musiał by sobie założyć temat o jedynej drużynie, która mu została do kibicowania - reprezentacji Szkocji. Twisted Evil
Ty jesteś człowieku jakiś pojebany :shock: :shock:

/Tak, zgłaszam się po 2WP/

Za takie głupie prowokacje powinni Cię stąd wykopać już dawno temu, bo jedyne co potrafisz to właśnie to :? :?
Zastanów się czasem nad sobą...

Mam nadzieję, że Fletcher zostanie w ManU, bo to naprawdę perspektywistyczny, młody zawodnik, który poczynił wielkie postępy i z czasem stanie się jednym z czołowych zawodników Czerwonych Diabłów.
Co do plotek o S.G. - :lol: :lol: Nie wiem komu się tak nudzi, by takie głupoty wymyślać :? :?

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 01 lis 2005, 17:10

co do Gerrarda to na pewno jest plota. jezeli ma gdziekolwiek przejsc z LFC to na pewno nie bedzie to MU, odwieczny rywal LFC. z premiership moze byc to tylko Chelsea.

Radek prosze o jesszcze kilka prowokacji, zrob to dal mnie. osobiscie Cie zbanuje ;D

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 lis 2005, 17:14

co do Gerrarda to na pewno jest plota. jezeli ma gdziekolwiek przejsc z LFC to na pewno nie bedzie to MU, odwieczny rywal LFC. z premiership moze byc to tylko Chelsea.
A ja sądzę, że jakikolwiek klub angielski byłby gwoździem do trumny młodego Anglika.
Wiadomo jak to jest z kibicami w Anglii.
Prędzej wybierze się gdzieś za granicę. Może Hiszpania? :roll:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 01 lis 2005, 17:19

takze sadze, ze wybierze sie za granice swojego panstwa, ale potencjalnym kandydatem do jego kupna, jesli chodzi o kluby angielskie, niewatpliwie jest Chelsea

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 704

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 01 lis 2005, 17:26

romantyk pisze:Radek prosze o jesszcze kilka prowokacji, zrob to dal mnie. osobiscie Cie zbanuje ;D
Coś tu jest nie tak. Ja rozumiem radka. On tylko odpowiada na ciągle zaczepki ze strony futbolowej,manumefa i także twojej. To manumef go najpierw nazwał pajacem, potem jeszcze futbolowa napisała ,że jest pojebany, a na komiec grozisz mu banem i to w dość sarkastyczny ja na 12 latka sposób. Dziwne.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 01 lis 2005, 17:30

'Piotrek' pisze: i to w dość sarkastyczny ja na 12 latka sposób
zle zrodlo informacji :wink:
'Piotrek' pisze:Coś tu jest nie tak
ciesze sie, ze zamieniasz to zmienic :D

'Piotrek' pisze: grozisz mu banem
gdzie? cos mnie ominelo?

co do Gerrarda to mysle, ze zostanie w LFC i nie ma co spekulowac

P.S.: Starczy OT

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 01 lis 2005, 17:37

W końcu jakiś mądry user się znalazł (Piotrek) 8) . Jak futbolowa nazywa mnie nie obiektywnym. Po prostu napisałem, że Cris jest i tak w dobrej formie w porównaniu do Fletchera a tu od razu towarzystwo wzajemnej adoracji "radekutd jest nieobiektywny". A jeśli futbolowa twierdzi, że Fletcher to perspektywiczny zawodnik, który będzie grał w pierwszym składzie MU, to aż się z krzesła przewróciłem. Obecnie jest on najsłabszym ogniwem naszej drużyny i tak odstaje od Ronaldo jak Polska jest daleko od Kuby. Pozatym gdzie Fletcher do Rooneya, Rossiego, Richardsona i innych. Jego przyszłość to jedynie ławka na Old Trafford, czyli coś jak Nicky Butt.

P.S. Widzisz Piotrek ja dostałem 2 WP za nazwanie manumefa pajacem a on mnie nazywając viceversa nic. A futbolowa nazywając mnie pojebanym też 2 WP, więc zacytuję cię "coś tu jest nie tak" :wink: . A ona tak ciągle wspomina o kulturze i dobrym wychowaniu... Made in Poland :twisted:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 lis 2005, 17:40

radekutd pisze:A futbolowa nazywając mnie pojebanym też 2 WP
Chyba masz problemy ze wzrokiem...

I nie patrz na Fltechera poprzez pryzmat ostatnich dwóch spotkań, tylko zobacz jak prezentował się od początku tego sezonu :? :? :shock:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 01 lis 2005, 17:43

Od początku był najsłabszy, tyle tylko że MU lepiej grało. Ja myślałem, że miałaś już wcześniej 1WP. :)

mysle ze wyrazilem sie jasno, dosc OT ! nasstepny = WP

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 lis 2005, 17:52

radekutd pisze:Od początku był najsłabszy, tyle tylko że MU lepiej grało.
Chyba widziałeś ze dwa spotkania ManU w tym sezonie.

Pamiętam, że we wrześniu/sierpniu [nie pamiętam] napisałam o tym, że wielkie postępy poczynili Roo, Ronaldo i Fletcher i nadal to podtrzymuję. Wciąż uważam ich za bardziej doświadczonych i rozwiniętych niż w tamtym sezonie.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 01 lis 2005, 17:56

radekutd pisze:Gerrard "Czerwonym Diabłem"...?!(...)
Skąd to przepisałeś? A może poszedłeś na łatwiznę i skopiowałeś newsa?

radekutd pisze:Gdyby doszło to tego transferu siła futbolu znów by wróciła do normalności a Manchester United powrócił by na tron piłkarskiego świata.
Wzruszające :) tyle tylko, że Steven nie przejdzie do Man United. Choć muszę przyznać, iż możliwy jest "powrót na tron piłkarskiego świata" Ładnie to ująłeś.
radekutd pisze:P.S. A najważniejsze, że Fletchera by wyrąbali i pajac manumef musiał by sobie założyć temat o jedynej drużynie, która mu została do kibicowania - reprezentacji Szkocji. :twisted:
Skąd masz informacje o wydaleniu Darrena Fletchera z drużyny Manchesteru United? Szkocja - marzę, by założyć temat o tejże reprezentacji.
Boring, boring radekutd!
Piotrek pisze:Coś tu jest nie tak. Ja rozumiem radka. On tylko odpowiada na ciągle zaczepki ze strony futbolowej,manumefa i także twojej. To manumef go najpierw nazwał pajacem, potem jeszcze futbolowa napisała ,że jest pojebany, a na komiec grozisz mu banem i to w dość sarkastyczny ja na 12 latka sposób. Dziwne.
Masz rację! Ja również powinienem otrzymać WP za obrazę użytkownika. Po prostu nie podoba mnie się nieobiektywne podejście do sprawy radkautd.

Wracając do Fletchera. Nie pamiętasz radku jak na początku sezonu grał bezbłędnie? Jak dostawał wysokie noty i zostawał jednym z najlepiej grających zawodników United? Teraz gdy gra gorzej wieszasz na nim psy. Bo jest słaby, wolny, a do Cristiano (który błyszczy, jest w znakomitej formie) nie może się równać. Szkot jest piłkarzsem o wiele bardziej ambitnym niż Portugalczyk, a ja cenię sobie tę cechę bardzo.

P.S. Teraz to radek kompana znalazł. :wink:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 01 lis 2005, 19:06

Jutro w pojedynku Lille - Manchester United, kapitanem Czerwonych Diabłów będzie Ruud van Nistelrooy. Myślę, że można wnioskować, iż Rio Ferdinand zasiądzie na ławce rezerwowych. Czyżby szykowały się spore roszady w składzie :?: Sądzę, że być może zagramy taktyką 4-4-2.

Do jutrzejszego spotkania, które będziemy mogli obejrzeć na TVP :twisted: Czerwone Diabły przystąpią bez kontuzjowanych: Garry'ego Neville'a, Gabriela Heinze, Roya Keane'a, Ole Gunnara Solkjaera, Quintona Fortune'a :roll: i stojącego pod znakiem zapytania występu Luisa Saha. Za czerwoną kartke z ostatniego spotkania Champions League pauzować będzie Paul Scholes. Cieszy natomiast powrót po zawieszeniu za czerwoną kartkę w spotkaniu z Villareal, młodej gwiazdy United - Wayne'a Rooneya.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 01 lis 2005, 19:09

O siema radekutd. I jak tam Manchester idzie jak burza na mistrza Anglii no nie :?: :lol:

Zablokowany

Wróć do „Anglia”