Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 01 lis 2005, 17:56

radekutd pisze:Gerrard "Czerwonym Diabłem"...?!(...)
Skąd to przepisałeś? A może poszedłeś na łatwiznę i skopiowałeś newsa?

radekutd pisze:Gdyby doszło to tego transferu siła futbolu znów by wróciła do normalności a Manchester United powrócił by na tron piłkarskiego świata.
Wzruszające :) tyle tylko, że Steven nie przejdzie do Man United. Choć muszę przyznać, iż możliwy jest "powrót na tron piłkarskiego świata" Ładnie to ująłeś.
radekutd pisze:P.S. A najważniejsze, że Fletchera by wyrąbali i pajac manumef musiał by sobie założyć temat o jedynej drużynie, która mu została do kibicowania - reprezentacji Szkocji. :twisted:
Skąd masz informacje o wydaleniu Darrena Fletchera z drużyny Manchesteru United? Szkocja - marzę, by założyć temat o tejże reprezentacji.
Boring, boring radekutd!
Piotrek pisze:Coś tu jest nie tak. Ja rozumiem radka. On tylko odpowiada na ciągle zaczepki ze strony futbolowej,manumefa i także twojej. To manumef go najpierw nazwał pajacem, potem jeszcze futbolowa napisała ,że jest pojebany, a na komiec grozisz mu banem i to w dość sarkastyczny ja na 12 latka sposób. Dziwne.
Masz rację! Ja również powinienem otrzymać WP za obrazę użytkownika. Po prostu nie podoba mnie się nieobiektywne podejście do sprawy radkautd.

Wracając do Fletchera. Nie pamiętasz radku jak na początku sezonu grał bezbłędnie? Jak dostawał wysokie noty i zostawał jednym z najlepiej grających zawodników United? Teraz gdy gra gorzej wieszasz na nim psy. Bo jest słaby, wolny, a do Cristiano (który błyszczy, jest w znakomitej formie) nie może się równać. Szkot jest piłkarzsem o wiele bardziej ambitnym niż Portugalczyk, a ja cenię sobie tę cechę bardzo.

P.S. Teraz to radek kompana znalazł. :wink:

Wróć do „Anglia”