Skąd to przepisałeś? A może poszedłeś na łatwiznę i skopiowałeś newsa?radekutd pisze:Gerrard "Czerwonym Diabłem"...?!(...)
Wzruszająceradekutd pisze:Gdyby doszło to tego transferu siła futbolu znów by wróciła do normalności a Manchester United powrócił by na tron piłkarskiego świata.
Skąd masz informacje o wydaleniu Darrena Fletchera z drużyny Manchesteru United? Szkocja - marzę, by założyć temat o tejże reprezentacji.radekutd pisze:P.S. A najważniejsze, że Fletchera by wyrąbali i pajac manumef musiał by sobie założyć temat o jedynej drużynie, która mu została do kibicowania - reprezentacji Szkocji.
Boring, boring radekutd!
Masz rację! Ja również powinienem otrzymać WP za obrazę użytkownika. Po prostu nie podoba mnie się nieobiektywne podejście do sprawy radkautd.Piotrek pisze:Coś tu jest nie tak. Ja rozumiem radka. On tylko odpowiada na ciągle zaczepki ze strony futbolowej,manumefa i także twojej. To manumef go najpierw nazwał pajacem, potem jeszcze futbolowa napisała ,że jest pojebany, a na komiec grozisz mu banem i to w dość sarkastyczny ja na 12 latka sposób. Dziwne.
Wracając do Fletchera. Nie pamiętasz radku jak na początku sezonu grał bezbłędnie? Jak dostawał wysokie noty i zostawał jednym z najlepiej grających zawodników United? Teraz gdy gra gorzej wieszasz na nim psy. Bo jest słaby, wolny, a do Cristiano (który błyszczy, jest w znakomitej formie) nie może się równać. Szkot jest piłkarzsem o wiele bardziej ambitnym niż Portugalczyk, a ja cenię sobie tę cechę bardzo.
P.S. Teraz to radek kompana znalazł.