Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 02 lis 2005, 14:38
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 02 lis 2005, 14:54
Godnego przeciwnika?Bienias pisze:Chlopaki sie dissuja tak jak trzeba, szkoda tylko ze Pih nie ma godnego przeciwnika.
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 lis 2005, 15:16
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 02 lis 2005, 15:39
Nie bede sie wdawal w konwenanse, bo i tak wiem ze jak masz swoje zdanie to co bym nie napisal i tak bedzie zleBienias pisze:Powiedz dlaczego uwazasz ze Pe wygral ten beef? Podaj mji jakies argumenty to wtedy pogadamy
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 lis 2005, 15:52
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 02 lis 2005, 16:27
widze ze miloscnik pihaBienias pisze:Widzisz jezeli ktos potrafi udane metafory podbic takimi i innymi k***ami to nie widze w tym nic zlego a akurat PiH to umie.
mnie wkurzaja teksty Pe ktory dla mnie przez ten beef duzo stracil a w szczegolnosci w swoim miescie. PiH wyjawil na swiatlo dzienne wiele watkow ktore juz dawno go skompromitowaly na Bemoka.
Pe rowniez sie osmiesza refrenem ktorego nie zrozumial ale najgorsze jest tytul dissu-totalna zenada, gorzej nie mogl go nazwac.
A co do tekstow PiHa to sa one o klase inteligentniejsze od tych Pe a pisanie ze uzywa przeklenstw swiadczy tylko o niskim poziomie sluchacza, ktory najprawdopodobniej nie rozumie wielu slow uzytych przez reprezentanta Bialegostoku
M@rkus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 lis 2005, 16:36
Powalil mnie na kolana Twoj argument...M@rkus pisze:Piha 'nóż w plecy" to naprawde buractwo...
A wy co ze szkolki niedzielnej? to jest hiphop a nie papadance. jak nie chcesz slyszec przeklenstw to sluchaj paschalskiej. Pih ma taki styl i w ten sposob wyraza emocje. i co w tym zlego?M@rkus pisze:nie bluzga tak jak Pih, Pih innych slow chyba nie zna
Kolejny argument nezwykle tresciwy i o mocnych, merytorycznych podstawachM@rkus pisze:stworzyl dobry tekst i odparl atak Piha
To pokaz dlaczego tekst Piha jest zly? tylko tym razem moze cos z sensem, a nie "nie bo nie".M@rkus pisze:bluzgi to nie wszystko, liczy sie tekst...
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 02 lis 2005, 17:37
M@rkus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 lis 2005, 19:10
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 02 lis 2005, 19:20
oj...Bienias pisze:Markus jestes idealnym przykladem sluchacza ktorego opisalem w swoim poscie a ty go raczyles nawet zacytowac![]()
utwierdzasz mnie tylko w zdaniu ze Pe ma za sluchaczy maloletnich internetowych napinaczy ktorzy na podworku pojawiaja sie tylko wtedy gdy ida do sklepu po chipsy
M@rkus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 02 lis 2005, 19:20
Loczek pisze:Przeciez pe zjadl PiHa, zreszta co to za biff jak pe jest freestylerem, a PiH nie umie tego i tyle
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 lis 2005, 19:51
Bo twoja opinia jest zalosna....M@rkus pisze: Ja tylko ywrazilem swoja opinie i odrazu na mni9e najechales Ty i Brokuła, tzn Jarzyna.
Slyszalem i co z tego??M@rkus pisze: a sluchales kawalki Pe z Igs? Nie ? To posluchaj...
Ja go kojarze z osiedla a zaraz potem z umc ale najbardziej z muzykiM@rkus pisze: Wszyscy kojarzą Pe z tymi burakami w Wlkp, ale zauwazcie ze on nie tylko z nimi nagrywa. Ze sie z nimi pojawia i nagrywa to minus totalny...
czyli teraz jest ten gorszyM@rkus pisze: Ale nie zawsze jest taki najgorszy...
M@rkus pisze:
Ale dalej nie podales argumentow dla ktorych wg ciebie Pe wygral ten beef bo mowienie ze sa gusta i gusciki to zaden powod dla ktorego jeden z nich wygral
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 lis 2005, 20:25
Tak, mam kompleks internetowych oszolomow. znalazles moj czuly punkt.M@rkus pisze:tY to wogole zakompleksiony jestes chyba
M@rkus pisze:takie mam zdanie, a rozipsywac sie nie bede bo nie mam na Ciebie czasu, elo
Tylko, ze nie umiesz tego uzasadnic nawet jednym sensownym zdaniem.M@rkus pisze:nigdzie nie powiedzialem ze jestem sluchaczem Pe, tylko sadze ze on lepiej wypadl na tych dissach...
M@rkus pisze:Brokuła, tzn Jarzyna
Popatrz. uwazasz sie za dojrzalego, chcesz zeby Cie tak traktowac i powaznie rozmawiac, a jak sie upominalismy o jakies sensowne argumenty to nie potrafiles w zaden sposob obronic swojego zdania. wiec albo nie wiesz o czym piszesz, albo piszesz zeby pisac.M@rkus pisze:Wiec skonczmy te docinki i zajmijmy sie tym co jest w temacie.
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotr88 » 02 lis 2005, 20:39
piotr88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 lis 2005, 20:48
cloner
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio