Gry... - Strona 61

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Na czym najchętniej grasz?

PS4
24
34%
XBOX One
6
8%
PC
35
49%
komórka
1
1%
tablet
0
Brak głosów
na starszej generacji konsol
4
6%
na innej platformie
1
1%
gianbuffon
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 02 lis 2005, 21:23

no mi tez sie juz znudzila. gra sie dopiero zacznie jak sobie wkoncu kupie pesa 5 :D mam nadzieje ze juz niedlugo...a wracajac do fifki-pipki to te wolne fakycznie sa dziwne, niemal zawsze trafiam w poprzeczke, a bramke zdobylem tylko raz i to na poczatku(chyba 2 strzal w grze z wolnego) gram juz 7 sezon w karierze(dopiero w 6 zdobylem LM) i najbardziej denerwue mnie to ze najlepsze talenciki pojawiaja sie w slabych klubach, jak np w takiej cracovii nagle znalazl sie bramkarz ze statystykami po 99, albo w belchatowie tez taki dobry napastnik. czekamy na pesa! :D opzdro

Awatar użytkownika
radeq
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 03 lis 2005, 10:42

Mógłby ktos podaj linka do patcha 1.11 LOD i do cracka do tej wersji

THX

Awatar użytkownika
Viktor
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 03 lis 2005, 11:21

Patch :arrow: http://www.tawerna.diablo2.phx.pl/patche.html
Crack :arrow:
tam powinno być

piractwo 8 WP

Awatar użytkownika
pch4
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pch4 » 04 lis 2005, 18:37

Jak dla mnie gierka jest na miesiąć, a pózniej z nią do konta ! Nie potrafi ona tak wciagnąc jak PES 5 CZY FOOTBALL MANAGER 2006 !No nie :wink:

Awatar użytkownika
radeq
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 07 lis 2005, 11:12

Mam maly problem zainstalowalem sobie patcha 1.11 do Diablo 2 LOD i teraz wyskakuje mi ze nie moze znalesc plyty. Sciagnolem sobie cracka do LOD ale o tak nadal niedziala. Co mam zrobic ??

Awatar użytkownika
chicken_ns
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chicken_ns » 07 lis 2005, 13:52

musisz znalesc nowego Cracka do wersji 1.11. Diablo wymiata kiedys grałem na twierdzy ^^

Awatar użytkownika
artur.makaveli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 07 lis 2005, 16:28

A ja to powiem tak jak mysle nie podoba wam sie FIFA 06 dlatego ze nie macie do niej zadnych fajncych dodatkow, mi sie ta gra znudzila szybko dopoki ie wgralem sobie dodatkow, i mnie wciagnela. bez obrazy. :D

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2851

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 09 lis 2005, 19:41

a ja mam pytanie:)co znaczą te literki co sie je wciska na numerycznej??i gdzie gra kosowski bo ani w niemczech ani anglii go nie ma:/no ale głównie mi chodzi o rzuty wolne i klawiature numeryczną:)z góry dzieki

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 lis 2005, 20:24

Bez dodatków gra jest na dwa tygodnia grania, a dodatkami pare tygodni dłużej i wysiada. Zgadzam sie z wami, wolne jakoś dziwnie sie wykonuje, jak za lekko, to łapie bramkarz, a jak za mocno-pika przelatuje nad poprzeczką. Raz mi udało się trafi, bramkarz jeszcze odbił piłkę i wpadła do bramki. Troche zmian po 2005, ale bez rewelacji. Teraz czekam jak na tą grę odpowie PEES :twisted: :wink: Mam nadzieję, że bedzie lepszy.

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 11 lis 2005, 19:37

Znowu ja: :)

Szukam dodatku do Heroes 3, Shadow of Death. Jak by ktoś mógł, zarzucić linkiem albo wrzucić na serwer.

Bede bardzo, bardzo wdzieczny...

indianin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: indianin » 11 lis 2005, 20:06

A ja szukam jakiegos managera, zeby sie dalo prowadzic repre narodowa, ale zebye gry nie miala zbyt duzych wymagan!!!

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 13 lis 2005, 20:51

Wogóle FIFA 06 jak kolejna, engine graficznyt aki sam od 6 wydań! 2004, Euro, 2005, CL 2005 no i mamy 2006, fifa stała się komercyjna i tylko głupcy kolejny raz wsłuchują sie w ich opowiadania i wierza tym pierdołom, np. na oficjalnej stronie pisze: "Utwory muzyczne prezentowane w EA SPORTSTM FIFA 06 zostały wybrane ze względu na energetyzujące tempo oraz właściwe motywowanie graczy do zwycięstwa" :P :P :P ha-ha-ha, dobre sobie, albo: "Teraz dzieki lepszemu sterowaniu będziesz mógł w pełni kontrolowac poszczególe sektory boiska dzieki czemu staniesz się mistrzem gry!"

Dobre, nie? Puste słowa, które autorzy dają nam doc zytania w każdjej, kolejnej odsłonie....

A.. wogóle jest shcematyczna i nudna....

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 14 lis 2005, 0:41

Fifa 2006 to jest strzał ... ale do własnej bramki. Tandeta z przeciętnością triumfują, a fatalny komentarz dodaje ognia do oliwy.
Jak można mówić o realnych zagraniach piłkarzy, kiedy schematyczność i fatalne sterowanie sprawia, że sama gra staje się nie zabawą, a katorgą psyhiczną.
Komentatorzy - zadziwiają swoimi spostrzeżeniami. Strzeliłem już na 7:0, a tu genialny Szaranowicz mówi - ooo tej dwubramkowej przewagi chyba się nie uda odrobić.
Poza tym, na maksymalnych wymaganiach i tak piłkarze wyglądają jak gumowe jole oferowane przez sex-shopy.

P.S - O jakich dodatkach mówicie jeśli mogę wiedzieć i gdzie je można ściągnąć?

Awatar użytkownika
artur.makaveli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 14 lis 2005, 21:01

Loczek pisze:P.S - O jakich dodatkach mówicie jeśli mogę wiedzieć i gdzie je można ściągnąć?

Nie bede reklamowal ale jest wiele takich stron!!!

Awatar użytkownika
adrian7776
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Gry o skokach narciarskich.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adrian7776 » 01 gru 2005, 12:41

Zakładam ten temat z mysla o grach pokroju DSJ , RTL Skispringen, Skoki Narciarskie. W tym temacie będziemy mogli wymienic sie sugestiami tj. jakie skoki były najlepsze? Najnowsze Skoki Narciarskie 2006 czy RTL.

Ja mam najnowsze skoki 2006 i są niezłe . Wady to :
-brak punktów K na kazdej skoczni
-sredni komentarz
-brak licencji na zawodnikow
Zalety:
-grafika
-dobrze odwzorowane skocznie
-wybór skoczni : K65-K185

To tyle ode mnie. Demo skokow dostempne jest na sttonie dobrej gry.
pozdro. :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”