F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 183

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 paź 2005, 11:26

Ultras-Sur pisze:Chciałbym zauważyć iż kiedy sytuacja w grupie będzie jasna to Barca sobie w pewnym stopniu odpuści te ostatnie mecze i napastnicy(powiedzmy że Maxi lub Santiago) nie będą mieli aż tylu okazji żeby strzelać bramki
Albo drugi wariant. Kiedy sytuacja jest już jasna na zawodnikach nie ciąży presja. Zmiennicy wiedzą, że to dla nich być może jedyna okazja żeby się pokazać. Nie mają nic do stracenia (jako, że sytuacja w grupie już jasna) i dają z siebie wszystko.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 01 lis 2005, 15:53

Obrazek

komentarz do obrazka jest chyba zbędny 8)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 01 lis 2005, 16:34

Baqu obrazki są niezłe :wink:

juz jutro Barca zagra rewanz z grekami i szykuje sie chyba kolejny ładny mecz :D Fajnie ze mecz ten pokaze PS.
Ciekawi mnie tez jaki skład wustawi Mister i czy da odpocząc niektórym zawodnikom i pozwoli pokazac sie zmiennikom??

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 lis 2005, 16:41

Luk nie wiem czemu zadajesz ptania jezeli odpowiedzi do nich sa oczywiste.
Z Grekami Mister dalej bedzie kontynuowal rotacje w skladzie i tak np trzea sie spodziewac ze np messi, Larsson albo Motta moga zagrac od pierwszych minut

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 01 lis 2005, 16:58

No ba :!: Jeśli chce utrzymać ich w najleprzej formie to musi zastoswywać rotację coraz częściej... Messi w sumie nie potrzbuje aby był wystawiany w rotacji, gdyż zawsze[no może prawie] gra w meczu jeśli nie w pierwszej "11" to z ławki wchodzi.Ale jak by wystawił Ryjek kiedyś całą nową "11" + Messi to wiele by mu to dało [Argentyńczykowi] poczuł by się jak lider. Larsson jest co raz starszy ale póki strzela to trzba go wykorzystywać. A Motta im więcej będzie grał, tym mniej będzie po nim widać że miał kontuzje :wink: . W tm meczu jeszcze powinien zagrać w miare "stały" skład aby zapewnić awans z grupy. A od następnych meczy z powodzeniem Mister może wystawiać drugą "11" :wink: .Ale według mnie od nastęonych meczy w LM [po tym z Grekami] powinien zmienić troszkę taktykę i wypuścić w pierwszj "11"dwóch napastników (Maxiego i Ezquerro). Bo jeśli w przyszłości miał by wyrarzać niezadowolenie z gry obydwóch panów [odpukać] to miał by za co..Chodzi o to że jak by się nie sprawdzili w tych meczach to by miał podstawy tak twierdzić.

A teraz z innej beczki. Ja się troszke obawiam następnego meczu ligowego z Getafe. Super beniaminek może nam napsuć krwi i zdołować troszkę naszych graczy przed GD.. Ale jak z nimi wygramy to podniosą ich na duchu :twisted:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 lis 2005, 17:06

Dombroś pisze:Super beniaminek może nam napsuć krwi i zdołować troszkę naszych graczy przed GD.. Ale jak z nimi wygramy to podniosą ich na duchu

zdołować?? Gran Derbu rządzą się swoimi prawami. Nawet przegrana z Getafe ( odpukać) w która watpię nie bedzie miała z naczenia przed meczem z Realem. Naszych piłkarzy nikt nie musi motywować na ten mecz, bo to jest coś więcej niż zwykła ligowa potyczka.

Chciałbym aby Mister posadził na ławce Eto'o w meczy z Panathinaikosem. W jego miejsce mógłby zagrąc Maxi. Dużo niegrał a ma troszke do udowodnienia. Chciałbym aby cos ustrzelił. Chociaż wątpię w taki obrót sprawy.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 01 lis 2005, 18:30

Po wygraniu trzeciego z rzędu ligowego meczu (w dodatku bez straty gola!) apetyty cules rosną - chyba żaden kibic Dumy Katalonii nie wyobraża sobie, żeby do GD na Bernabeu Barca nie zdobyła w meczach z PAO i Getafe kompletu punktów. Wydaje się zresztą, że nasi gracze złapali wreszcie rytm i pozostaje tylko liczyć na to, że utrzymają go do meczu z Realem.

Visca el Barca!

Awatar użytkownika
Wojtas0001
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtas0001 » 01 lis 2005, 18:56

Wydaje się zresztą, że nasi gracze złapali wreszcie rytm i pozostaje tylko liczyć na to, że utrzymają go do meczu z Realem.

Visca el Barca!
A ja mam nadzieje ze nie :D Barca teraz idzie jak burza, ale mam nadzieje ze Real pokaze kto jest lepszy na Santiago 8)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 01 lis 2005, 18:56

Luk nie wiem czemu zadajesz ptania jezeli odpowiedzi do nich sa oczywiste.
Z Grekami Mister dalej bedzie kontynuowal rotacje w skladzie i tak np trzea sie spodziewac ze np messi, Larsson albo Motta moga zagrac od pierwszych minut
moze i to jest pewne ze Rijkard bedzie stosował rotacje, ale juz kilka razy tak było ze mówiło sie o rotacji i jej nie było :!: Chciałbym zeby odpoczął Eto'o a za niego wszedł Larson, napewno szanse powinien tez dostac Ezquerro, który pokazał ze potrafi tez grac nieżle!
Dac tez szanse Gabriemu, który niech ogrywa sie bo niedługo moze wskoczyc do pierwszego składu :!:
Wiadomo miejsce Ludo napewno zajmie Messi, ale do tego juz sie przyzwyczilismy :wink:
Tylko zeby Rijkard nie przestraszył sie czegos i nie wprowadził zmian :evil:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 lis 2005, 20:32

Frank Rijkaard [*]

Dlaczego kur..* gra Gio a nie Sylvinho który jest w kapitalnej formie :evil: :roll: Mam nadzieję, że to nie będzie miało większego wpływu na grę. Messi oczywiście gra. Od pierwszych minut też Eto'o i Iniesta. Emilson na środku obrony z Puyolem. Reszta po staremu.

* - kurcze

EDIT

1 minuta. 1 akcja. 1 gol.
Mark van Bommel.
1:0 dla Barcelony 8)

EDIT

14 minuta.
Samuel Eto'o
2:0 dla Barcelony 8)

Będzie pogrom.

EDIT

35 minuta.
Leo Messi.
3:0 dla Barcelony

Pogrom nadal aktualny. To jeszcze nie koniec.
Ostatnio zmieniony 02 lis 2005, 21:22 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 02 lis 2005, 21:21

Niggaz pisze:Dlaczego kur..* gra Gio a nie Sylvinho który jest w kapitalnej formie
Bo Rijkaard to nacjonanista. ;)

Niggaz pisze:Będzie pogrom.

No ba. :D

Ej, działa Wam Polsat Sport? :/ Bo mnie, cholera, nie... :x Nie wiem, czy to tylko u mnie, czy to tak wszędzie...

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 lis 2005, 21:24

Anka pisze:Ej, działa Wam Polsat Sport?
Mi tam śmiga prawie jak Barca 8)

Sądze, że jeszcze ze dwie bramki przynajmniej Barca strzeli.

EDIT

Etoooooooooooooooooooooooooooooo

4:0

Na 5 bramkach się nie skończy chyba 8)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 lis 2005, 21:46

Cholera nie spodziewałem się takiego widowiska! Mecz jest przepiękny, a najlepiej gra chyba Messi. Razem z Ronaldinho i Eto'o tworzą świetny trójkąt ( 8) ). Szkoda nieuznanej bramki Messi'ego bo spalony był minimalny. Z kim gra w ogóle Barcelona? bo ja tam jakieś tyczki widze, a nie drużyne, która miałaby czymś zagrozić Barcelonie :lol: Fajnie Lionel walczył przy swojej bramce, a duża w tym zasługa obrońców (chociaż komentatot mówił, że samobój to jednak w to wątpię). Naprawdę mecz na najwyższym poziomie, tylko tyle, że jednostronny :roll: :wink:

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 02 lis 2005, 21:50

powiem tyle... Oustanding match :D

Nie spodziewałem się aż tak pieknej gry Barcy w 1 połowce... piłka chodzi od nogi do nogi aż miło się patrzy na grę.. jescze te piękne bramki ahh. Bardzo podoba mi się gra Messiego. Szybki, dynamiczny, bez pardonu 'wchodzi' w rywali :) A mówili coś ze jescze 3 lata temu miał 130 cm wzrostu :D.

Czas na 2 połowe... ciekawe jak wypadnie Pao :p może zdarzy się cud i powtórzy a raczej zdaży się analogiczna sytuacja co do finału LM z poprzedniego sezonu? ^^.... nie sądze :P

Ave

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 02 lis 2005, 21:53

Ej, działa Wam Polsat Sport? Bo mnie, cholera, nie... Nie wiem, czy to tylko u mnie, czy to tak wszędzie...
Nie działa, nawet wogóle go nie ma!!! Mamiana straszna:/

5-1 bydzie:D

Edit:
Udine wyszło z 3 - jajo:| rispekt:D

i bedzie 5 -0!! a nie 5-1

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”