Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 02 lis 2005, 23:13
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 lis 2005, 23:25
HALA umiejętność poprawnego pisania!!!sanchez7 pisze:Barca jak widać jest na topie ale Rejkard ma do dyspozycji wszystkich najważniejszych zawodników a Luxe nieam poł podstawowej "11" więc niema co porównywać teraz obu zespołów mijemy tylko nadzieje że przynajmniej zdecydowana większość graczy wyleczu się na GD! i ogramy Barcelone i tym meczem rozpoczniemy nadobre marsz po potrójnom korone pierwszy raz w historii naszego ukochango klubu!!! Hala Madrid!!!
Jestem cholernie konsekwentny.makis pisze:barca jest na topie
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 03 lis 2005, 10:10
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 03 lis 2005, 10:22
Dzieciaku a jakie masz argumenty pisząc brednie w postaci:makis pisze:no tak, jak sie nie ma argumentow to sie do pisma trzeba przyczepic
Zanim zaczniesz pisac cos o argumentach najpierw popatrz na swój gimnazjalny komentarz.makis pisze:(...)ogramy Barcelone i tym meczem rozpoczniemy nadobre marsz po potrójnom korone(...)
welcome
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 lis 2005, 14:56
Mylisz się. Ja po prostu kieruję się prostymi zasadami. Po co sobie komplikować życie. Główna zasada której powinienem przestrzegać w stosunku do Ciebie to:makis pisze:no tak, jak sie nie ma argumentow to sie do pisma trzeba przyczepic
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 03 lis 2005, 15:24
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 03 lis 2005, 15:34
luk1208 pisze:boże skonczcie juz ten głupi spór Robinio czy Messi bo juz to sie załosne robi i tak kazdy fan Realu bedzie za Robinio a fan Barcy za Messim i nic tego nie zmieni wiec poczekajmy do GD tam jak obydwaj zagrają bedzie ich mozna porównac
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 lis 2005, 15:43
Prawda życiowa jest na pewno dużo bardziej wartościowa niż Twoje posty jak do tej pory.makis pisze:" nie tykaj gowna bo smierdzi" - to jest za to bardzo dojrzaly komentarz
Lubimy się pośmiać z niektórych wypowiedzi 'kibiców' Realu. Tylko po to tam zaglądamy.makis pisze:W ogole zastanawiajace jest ze tak wielu fanow Barcy odwiedza forum o Realu Madryt, macie jednak ciagle jakis kompleks
Trzymam Cie za słowo, że przy najbliższej okazji dojdzie do takowej dyskusji. Póki co zarzuciłeś mi brak argumentów, ale ciekawe na co miałem niby odpowiadać?makis pisze:Chcesz dyskutowac Niggaz? Nie ma sprawy, ale dyskutowac na poziomie,
Realu epitetami chyba nie obrzucam. Jeśli się mylę to zapodaj jakiś cytat. A atak na Twoją osobę był spowodowany tym, że zamiast edytować swój post i poprawić pisownię zarzucasz mi brak argumentów. Nie tędy droga.makis pisze:a nie obrzucac mnie albo druzyne ktorej kibicuje epitetami.
Jestem sobą i to ja decyduję z kim będę dyskutować a z kim nie. Dyskusja z 'żenującym nabijaczem' to raczej strata czasy, ale mogę dać Ci szanse w tym sensie, że być może stać Cie na przyzwoitą dyskusję a negatywna ranga nie jest w pełni zasłużona.makis pisze:I kim Ty jestes w ogole zeby komukolwiek dawac szanse?
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 03 lis 2005, 17:06
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 lis 2005, 20:46
A te przypuszczenia to skąd? Być może gdybyś przeczytał więcej niż kilka moich postów zauważyłbyś, że nie ograniczam się do 'jechania po innych uczestnikach forum i wytykania ich błędów'.makis pisze:Jesli Twoje dyskusje maja sie ograniczac tylko do jechania po innych uczestnikach forum i wytykania ich bledow, to nie wiem czy mam ochote z Toba dalej rozmawiac!
Zajebisty pozer ze mnie. Cała prawda o Niggazie została ujawniona.makis pisze:Widac lubisz pozowac na inteligencika
Dokładnie.makis pisze:Ale nie po to jest to forum, zeby inni czytali nasze spory
Ja również.makis pisze:I pamietaj ze nie szukam wrogow na tym forum
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 03 lis 2005, 22:35
Jeżeli opisujesz kogoś po kilku jego postach, a on w rzeczywistości ma gazylion razy więcej niż Ty to marny z Ciebie człek..aby takich mniej..szkoda mi Ciebie..makis pisze: Widac lubisz pozowac na inteligencika
Nie po prostu często padają tu takie postawy w stylu Jasia-niepoprawnego marzyciela albo Zdzicha-marnego poety....w ogóle ciekwe postacie..bardzo ciekawe..a ich tezy jeszcze ciekawsze od nich samych..makis pisze:W ogole zastanawiajace jest ze tak wielu fanow Barcy odwiedza forum o Realu Madryt, macie jednak ciagle jakis kompleks
Dokładnie tak!!! Jak nie ma w Twoim poście żadnych argumentów, żeby je podważyć, to tylko pozostało się przyczepić do pisma..a jest do czego..makis pisze:no tak, jak sie nie ma argumentow to sie do pisma trzeba przyczepic
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 03 lis 2005, 23:23
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek ziomek Realu » 05 lis 2005, 17:08
Lisek ziomek Realu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 05 lis 2005, 17:40
Lisek ziomek Realu pisze:Lubimy się pośmiać z niektórych wypowiedzi 'kibiców' Realu. Tylko po to tam zaglądamy.
pośmiać się z wypowiedz kibiców Realu To moglibyśmy śmiać z was bo podniecacie się waszą "niby" najlepszą drużyną. Ronaldinho wasza gwiazda go można podziwiać bo trzeba przyznać jest dobrym graczem, E'to zdrajca który uważa się za najlepszego gracza myśli że jakby Barca kupiła napastnika Arsenalu Thierrego to E'to ciągle by grałw pierwszym składzie beznadziej i oczywiście Messi kilka meczy zagrał dobrze i już wielka gwiazda hehe żałosne.
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: sanchez7 » 05 lis 2005, 17:50
sanchez7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio