Dlatego właśnie pisałem o gwiazdach z Polski, które biorą dobrą kasę na polskie warunki, ale na światowe to nie ma porównania. Dlatego wyciskają ile mogą, wątpię żeby taka Beyonce sprzedała prawa do swojej piosenki na rzecz tak marnej przeróbki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 sty 2020, 22:53
Dlatego właśnie pisałem o gwiazdach z Polski, które biorą dobrą kasę na polskie warunki, ale na światowe to nie ma porównania. Dlatego wyciskają ile mogą, wątpię żeby taka Beyonce sprzedała prawa do swojej piosenki na rzecz tak marnej przeróbki
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 09 sty 2020, 23:02
Dlatego właśnie napisałam, że niczego innego się po nich nie spodziewałam. Trochę inaczej, jakby sami zagrali. Tutaj mamy naprawdę gównianą wersję w wykonaniu jakichś gryzoni.cloner pisze:Ale gadacie, wielu uznanych aktorów gra w reklamach, a oni muzyki nie mogli zagrać? Hajs sam się nie zrobi, a żyć trzeba.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 sty 2020, 23:04
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 09 sty 2020, 23:15
Nie wierzę, że w dzisiejszych czasach poszliby na coś takiego.Tomusmc pisze:Nie porównujmy tamtych czasów do tej komercji, która jest teraz modnaPaktofonika zapewne wtedy by straciła bardzo dużo, teraz to już nie jest problem
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 sty 2020, 23:19
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 09 sty 2020, 23:31
Doda ma dobry wokal, nawet Slash to docenił. Wcale mnie taka współpraca nie oburza ani nie wprawia w zażenowanieTomusmc pisze:Fokus już nagrywał jakieś pseudo popowe piosenki z Dodą więc nic mnie już nie zdziwi
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 sty 2020, 6:03
Tomusmc
19B10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 sty 2020, 9:00
Tak, zdecydowanie, czekali do Wigilii, żeby nagrać
No, pamiętam, że było to deczko niesmaczne i dziwne połączenie. Ale też byłam w tamtym czasie na koncercie Fokusa i ogólnie bardzo rozczarował sobą.
futbolowa

Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 10 sty 2020, 11:15
piotrcies
czubatka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 sty 2020, 11:31
cloner
czubatka
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin