Real Madryt (zbiorczy) - Strona 187

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Lisek ziomek Realu
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek ziomek Realu » 05 lis 2005, 18:01

kulekfcb pisze: Następny sezonowiec?? Najpierw naucz się pisać ETO'O. to po pierwsze, po drugie, to Robinho miał być wielką gwiazdą, i co?? zachowaj te smieszne gadki dla siebie
Mi nie jest potrzebna znajomośc pisania nazwiska Eto'o bo on mnie najmniej obchodzi a co do Robinho to jakoś nikt nie wychwalał go pod niebiosa tak jak wy Messiego

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 05 lis 2005, 18:07

Ludzie, co Wy robicie w tym temacie?
Lisek ziomek Realu pisze:To moglibyśmy śmiać z was bo podniecacie się waszą "niby" najlepszą drużyną. Ronaldinho wasza gwiazda go można podziwiać bo trzeba przyznać jest dobrym graczem, E'to zdrajca który uważa się za najlepszego gracza myśli że jakby Barca kupiła napastnika Arsenalu Thierrego to E'to ciągle by grałw pierwszym składzie beznadziej i oczywiście Messi kilka meczy zagrał dobrze i już wielka gwiazda hehe żałosne.
Napisz to w temacie Barcelony, nie tutaj ;).
sanchez7 pisze:Lisek ziomek Realu jesteś z Londyna a w polsce gdzie mieszkałeś :?:
Na PW tego nie można?

Sorry, że napisałem takie rzeczy, bo nie ja to powinienem robić, jednak nie mogłem już na to patrzeć, skoro jakiś post np. ten ostatni nie ma nawet w najmniejszym stopniu czegoś wspólnego z Realem.

Jutro gramy z Realem Saragossa, przeciwnik jest niżej w tabeli od Królewskich (15 miejsce), ale w piłkę grać potrafią, więc nie będzie tak łatwo, choć bez wątpienia Real jest faworytem. W tamtym sezonie wygraliśmy dwa razy po 3:1 i na pewno rywal będzie chciał się zrewanżować i ma do tego szanse, bo znowu nie zagra kilku graczy z podstawowego składu Królewskich.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 05 lis 2005, 18:08

Lisek ziomek Realu napisał:
Mi nie jest potrzebna znajomośc pisania nazwiska Eto'o bo on mnie najmniej obchodzi a co do Robinho to jakoś nikt nie wychwalał go pod niebiosa tak jak wy Messiego
kolejny wielki znawca piłki i wielkiego Realu :angry:
skąd tacy pseudofani biorą sie?
dla jasnosci poczytaj sobie posty na tej stronie to wtedy dowiesz sie co inni myslą na temat Realu i Robinio :P

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 05 lis 2005, 18:12

Lisek ziomek Realu pisze:Mi nie jest potrzebna znajomośc pisania nazwiska Eto'o bo on mnie najmniej obchodzi

Szacunek należy się dla każdego gracza i jeżeli nie byłeś pewny jak pisze się nazwisko tego piłkarza to nie trudno tego sprawdzić ;). Wystarczy wejść na jakąś stronę Barcelony.

sanchez7
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sanchez7 » 05 lis 2005, 18:35

Real przede wszytkim musi teraz wygrać z Saragossą a potem o Barcelonie pomyślimy!

Lisek ziomek Realu
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek ziomek Realu » 05 lis 2005, 20:16

no dobra sorry za tego Eto'o ale się wkurzyłęm jak ktoś napisał (nie pamiętam już kto) że kibice Barcy przychodzą ty by się pośmiać z wypowiedzi kibiców Realu :evil: ale i tak mam o nim wyrobione zdanie :) a co do meczu z Saragossą to jestem ciekaw kto wyjdzie i czy Raul strzeli gola :D

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 06 lis 2005, 9:45

Lisek ziomek Realu pisze:(...)a co do Robinho to jakoś nikt nie wychwalał go pod niebiosa tak jak wy Messiego
Czy ty naprawde wiesz o czym piszesz? Słyszałes kiedys o takich dziennikach jak AS czy Marca, słyszałes kiedyś o panu Roncero?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 lis 2005, 10:14

Roncero :lol2:
Ten typ to jest dopiero frustrat :lol:

Ostatnio znowu pisał ciekawe rzeczy.
Oczywiście według niego Barcelona ma tylko jeden punkt przewagi w tabeli nad Realem tylko dzięki pomocy sędziów ... [*]
Napisał też, że są równie mocni co Chelsea bo w rezerwowym zestawieniu pokonali Betis.
Roncero nawołuje także do powołania Gutiego do kadry.

Ogólnie Roncero rządzi :lol2:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 06 lis 2005, 10:44

Niggaz pisze:nawołuje także do powołania Gutiego do kadry.

Ale czekaj, powiedz mi czemy by nie :?:

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 06 lis 2005, 10:49

Niggaz pisze:Roncero :lol2:
Ten typ to jest dopiero frustrat :lol:

Ostatnio znowu pisał ciekawe rzeczy.
(...)
Ogolnie Roncero pisze ciekawe rzeczy, np. że Etoo jest piłkarzem Atletico, albo że Real juz zgłosił Etoo do LM, albo że Real grał lepiej i tylko nadmiarowi szczęścia Barcelona zawdzięcza 3-0 na Cam Nou, albo że Puyol i Xavi kochają Real Madryt i w 2004(tak 2004) roku na 100% opuszczą Katalonie na rzecz Madrytu, albo że Robinho jest lepszy niz Pele, albo że Salgado jest najlepszym prawym obroncą świata, albo że linia pomocyRealu na sezon 05/06 bedzie wygladać tak: Becks-Gerrard-Joaquin-C.Ronaldo, albo że sędziowie w każdym meczu pomagają Barcelonie, albo że legendarny rzut karny w meczu Real-Valencia na Bernabeu był z tzw. "miękkich" i prawidłowo został odgwizdany, albo że Real jest najlepszą druzyna na świecie(słynne pytanie do Ramosa: jak sie czujesz w najlepszej aktualnie druzynie na świecie?") i tak dalej i tak dalej.
Smithu pisze:
Niggaz pisze:nawołuje także do powołania Gutiego do kadry.

Ale czekaj, powiedz mi czemy by nie :?:
A czemu tak? Dwa udane spotkania na tle rocznej szarzyzny maja dac mu przepustke do MS?

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 06 lis 2005, 11:15

welcome pisze: czemu tak? Dwa udane spotkania na tle rocznej szarzyzny maja dac mu przepustke do MS?

2 mecze? Powiedzmy ze sie zgadzam, ale powiedz liczy sie aktualna forma czy powolanie za nazwisko czy za zaslugi? Tak patrze na ta kadre i sie zastanawiam czemu powolanie dostal Alonso, Xavi czy Reyes. Xavi zagral ostatnio 2 dobre mecze. Alonso raczej nie wychodzi poza szarzyzne, a Reyes kaszani co druga pilke. To ze Guti gra w Realu oznacza iz nie nalezy dac mu szansy, szczegolnie w barazach, biorac pod uwage slaby poziom gry hiszpanow?

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 06 lis 2005, 11:27

Guti powiedzmu szczeze jest ulubiencem fanów Realu i oni próbuja wmówic innym ze jest on dobry :P Miałem przyjemnosc obejzec kilka razy Gutiego w akcji w tym sezonie i powiem ze nie zachwycił mnie, zadnego meczu nie zagrał wspaniałego, moze sie wyrózniał na tle kolegów z druzyny, ale przeciez teraz pomoc Realu gra słabiutko :!:
Jeszzce jedna rzecz mnie rozsmieszyła po wtorkowym meczu z norwegami, a mianowicie jakis fan Realu napisał ze Guti zdobył wspaniałą bramke, jednak gdy zobaczyłem tego gola to tylko sie usmiechnołem pod nosem :!: To tyle na temat Gutiego, pupilka kibiców :!:
Jeszzce jedno jak mówisz ze Xavi nie powinien grac w kadrze to chyba z Realu nikt nie powinien grac :P

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 06 lis 2005, 11:49

Nie ma sensu klocic sie o poszczegolnych pilkarzy, bo w tej sprawie i tak sie nigdy nie dogadamy:) No chyba, ze w sprawie Ronaldinho bo to genialny pilkarz i kazdy chyba chcialby go miec w Realu:) A co do Hiszpanii to ciekaw jestem czy wreszcie zagraja na miare potencjalu na MS

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 06 lis 2005, 12:35

luk1208 pisze:Guti powiedzmu szczeze jest ulubiencem fanów Realu i oni próbuja wmówic innym ze jest on dobry Miałem przyjemnosc obejzec kilka razy Gutiego w akcji w tym sezonie i powiem ze nie zachwycił mnie, zadnego meczu nie zagrał wspaniałego, moze sie wyrózniał na tle kolegów z druzyny, ale przeciez teraz pomoc Realu gra słabiutko
Jeszzce jedna rzecz mnie rozsmieszyła po wtorkowym meczu z norwegami, a mianowicie jakis fan Realu napisał ze Guti zdobył wspaniałą bramke, jednak gdy zobaczyłem tego gola to tylko sie usmiechnołem pod nosem To tyle na temat Gutiego, pupilka kibiców
Jeszzce jedno jak mówisz ze Xavi nie powinien grac w kadrze to chyba z Realu nikt nie powinien grac
Słownik języka polskiego by CI na pewno nie zaszkodził więc radze Ci zaopatrzyć się w niego.

CO do dzisiejszego meczu
Łatwo na pewno nie będzie kazda drużyna która przyjeżdza na Santiago Bernabeu chce zapezentowac z jak najlepszej strony :wink:.Szkoda że tylu zawodnikow jest kontuzjowanych a więc o najsilniejszej 11 możemy zapomnieć.Z drugiej jednak strony jest szansa dla wychowanków i zawodników którzy za wielkich szans na gre nie mają :wink:

Czepiacie sie że że ten Lisek nie potrafi napsiac jak nazywa się Eto'o.Zobaczcie na posty luk1208 który nie jest w stanie pojac jak pisze się Robinho :wink:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 06 lis 2005, 14:27

luk1208 pisze:Jeszzce jedno jak mówisz ze Xavi nie powinien grac w kadrze to chyba z Realu nikt nie powinien grac

Nie napisalem ze nie powinienen, dalem tylko do przykladu ze skoro on gra to i gutierez powinien dostac swoja szanse. Rok temu ja dostal i dobrze wykorzystal, pozniej stracil miejsce w skladzie, teraz gdy znow gra jako podstawowy zawodnik powinien dostac szanse.

Co do drugiej czesci tego twojego zdania, powiem ci bys sie nie osmieszal. (Casillas, Raul)
luk1208 pisze:zadnego meczu nie zagrał wspaniałego

A czy musi grac wspaniale :? Guti nie jest moim ulubiencem (moze troche). Jednak wedlug mnie na gre w kilku najblizszych meczach kadry sobie zasluzyl.
Ultras-Sur pisze:Czepiacie sie że że ten Lisek nie potrafi napsiac jak nazywa się Eto'o.Zobaczcie na posty luk1208 który nie jest w stanie pojac jak pisze się Robinho
Olac takie cos to nie laska. To forum o pilce ... :?
Ultras-Sur pisze:Szkoda że tylu zawodnikow jest kontuzjowanych a więc o najsilniejszej 11 możemy zapomnieć
Do najlepszej 11stki wiele nie brakuje, nie rozpaczajmy zbytnio, trzeba grac tym co sie ma.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”