Na pewno będzie pienknesanchez7 pisze:Panowie i panie fani Barcelony niemoge się doczekać GD i tego jakże pienknego widowiska!
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 lis 2005, 14:01
Na pewno będzie pienknesanchez7 pisze:Panowie i panie fani Barcelony niemoge się doczekać GD i tego jakże pienknego widowiska!
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 05 lis 2005, 14:29
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 05 lis 2005, 14:38
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 lis 2005, 15:18
janiofcb pisze:Z drugiej strony nie dziwię się Bilbao, że chcieliby go spowrotem - nie ma zbyt wielu dobrych Basków, a jak wiadomo oni mogą kupować tylko graczy tej narodowości
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 05 lis 2005, 15:43
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 05 lis 2005, 15:44
*_For_zaza_Milan_* pisze:Właśnie to coś czego teraz nie ma w piłce. Jestem pełen uznania że tam tylko grają od tylu tak "ich ludzi". Szkółki są ich solą Tylko Baski Widac ile ta tego zespołu znaczyli Ezquerro i Del Horno.
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 lis 2005, 15:55
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 05 lis 2005, 15:58
I całe szczęscie nie jesteś nikim ważnym. Możesz sobie tylko pisać.janiofcb pisze:Nie no Zaza 'el Piszczelo' + wypożyczenie Maxiego za Andrade to ja w ciemno biorę i włodarzy Depor jeszcze po rękach całuję
welcome
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 05 lis 2005, 16:16
Ja wiem o co Ci chodzi. U nich to jest tak, że w oknie transferowym pierwszy skłąd wzmacnia kilku graczy z młodszych drużyn. I tam się ogrywaja i albo zostają albo nie.Kulek to już nie tyle chodzi o "szlifowanie diementów" , bo takich klubów jest kilka w europie (Ajax, Auxerre, Parma, West Ham) tylko o to że w ich drużynie sami Baskowie. Są oddani swej przynależność za dobrych gracz uchodzą tak tylko Baskowie ... bo grają tylko oni
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 lis 2005, 16:36
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 05 lis 2005, 17:28
Oooo to jednak są jeszcze obrońcy 'El Conejo'...welcome pisze:(...)
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 05 lis 2005, 18:18
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 lis 2005, 22:35
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 05 lis 2005, 23:44
Ale może jakis przebłysk Savioli w tym sezonie go przekona, że jest wart 30 mln E.Niggaz pisze:Perez ma za dużo napastników
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 05 lis 2005, 23:48
adekk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio