Wszystko o Pro Evolution Soccer - Strona 12

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 03 lis 2005, 15:13

Mam jużta gre i jest wyczesana! Od PES4 troche sie rózni ale nie za bardzo bo przecież ideał cięzko poprawić. :lol:

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 03 lis 2005, 16:07

Zapomniałem o fotkach przepraszam!

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 03 lis 2005, 16:12

ludzie pomozcie mi potrzebny jest mi pilnie cd key do pes 5 bo mam juz ta swietna gre ale nie ma keya prosze odpiszcie naten temat z gory dzieki

nxud-pacv-em2x-kpc9-6ayu

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 03 lis 2005, 19:54

niech ktos zarzuci mi linka na priv :wink: , wyszedl juz patch ??

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 03 lis 2005, 21:12

Miko77 pisze: wyszedl juz patch ??
Już sporo. Wejdź na www.pes.szu.pl , tam jest wszystko :D

Awatar użytkownika
TomeKK
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TomeKK » 03 lis 2005, 21:54

Ja mam pytanko w zasadzie zwiazane z tematem :)
Czy ktos wie, czemu przez Direct Connect'a nie moge sciagac plikow ISO ? :? :roll:

Hopek
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hopek » 03 lis 2005, 22:00

www.pes.szu.pl wszedłem na tą strone i moge sciagnąc tylko patch do PES5 a buty,pilki itp. nie da sie wogóle czy wam też nie dziala ?????

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 lis 2005, 14:28

No to ja mam wielka prosbe do Was

Weźcie tu jakos fajnie wypiszcie jak podawac na dwa kontakty, na wybieg i wogole ... takie tam, jak dobrze przejsc zawodnika, jak bronic. Po prostu niech ktos kto gra w to zajebiscie zrobi mi jais tuorial bo ja gram na 3 gwiazdce i nei moge wygrac :lol: Licze na Was bo nie czaje tych wszystkch kombinacji ..

Tak mam ustawione :

D - strzał
S - krotkie podania
w - sprint
a - dlugie podanie, wrzuta
E - zagranie prostopadle

aha i czemu oni tak zapieprzaja ze ich nie moge dogonic ?? Wkurza mnie to ze jak ja biegne z pilka to nei uciekne mu za c..ja ale jak on biegnie z pilka to mnie robi jak chce, nawet jak mam Giulyego ...

Czekam, POZDRO

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 lis 2005, 14:34

No to ja mam wielka prosbe do Was

Weźcie tu jakos fajnie wypiszcie jak podawac na dwa kontakty, na wybieg i wogole ... takie tam, jak dobrze przejsc zawodnika, jak bronic. Po prostu niech ktos kto gra w to zajebiscie zrobi mi jais tuorial bo ja gram na 3 gwiazdce i nei moge wygrac Licze na Was bo nie czaje tych wszystkch kombinacji ..

Czekam, POZDRO

Jeżeli chcesz wypuścić kogoś na wolne pole, to naciskaj Q (żeby wybiegł) a następnie W (podanie na dobieg) i możesz się znaleść na wprost bramkarza.Jeżeli natomiast się bronisz, to naciskaj X (w obronie pressing, granie przy zawodniku), ogólnie dużo wślizgów :D.

Ja mam ustawioną klawiaturę fabrycznie, więc nie sugeruj się literkami.
Ostatnio zmieniony 06 lis 2005, 14:40 przez Uchi_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 06 lis 2005, 14:38

RoRo - tutaj masz poradnik do PES 4 :)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 lis 2005, 16:02

Dzieki chłopaki, Na pewno przydadza sie Wasze rady :] Jeszcze raz wielkie dzieki :)

POZDRO

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 21 lis 2005, 23:48

Mam ogromna prosbe jadopiero zaczynam grac w PES 5 i mam kilka pytan tj. czym robicie zwody(bo ja narazie L1 i Ronaldinho robi ten swoj zwod) sa jakies inne komninacje napiszcie, pod jakim przyciskiem ustawic wyjscie na pozycje?? Gdzie moge znalesc jakies dodatki do PES 5 patche albo cos innego?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 22 lis 2005, 0:42

Konami dalo ciala jak zawsze.Zeby nie wykupic tych cholernych licencji to sa kpiny.EA jakos potrafi to zrobic i wszystko jest cacy.Ale nie skosnoocy skapia kase.Juz nawet na to mozna przymknac oko ale do cholery pelnej aktualizacji skladow nie mozna zrobic?Nie chce sie?Co robi Baros w Liverpoolu?Toz to kpina z graczy.Gra wychodzi w pazdzierniku grubo po zamknieciu okienka transferowego to nie moga tego dopracowac?Glupie japonce z malymi czlonkami.
Oczywiscie nie zmienia to jednej rzeczy a mianowicie ze PES to najlepsza pileczka :mrgreen:
Po bardziej "rozrywkowym" PES4 w ktorym przebiegales pol boiska kiwajac albo waliles schematy w stylu pilka ze skrzydla przed pole karne i bramka mamy teraz bardziej realistycznego PES-a numer 5.Chyba az do przesady realistycznego bo krotkie odebranie pilki (to bez wslizgu) konczy sie najczesciej faulem.Kilka razy tak wymusilem karnego.To przesada bo pilkarze to nie ludzie zapalki i sedzia powinien pozwalac na wiecej.Poza tym zawodnicy ruszaja sie jak mucha w smole troche.Zanim on ta pilke przyjmie zanim sie obroci to mijaja pare sekund.No i latwiej trafic z wolnego w czworce to mniej niz 5 razy tak strzelilem bramke.

Granie z AL to sranie w banie najlepiej gra sie oczywiscie z kumplem.Nie wiem jak to sie przedstawia na PC bo mam konsole (X) ale PES to gra robiona pod konsole i nic tego nie zmieni.Podejrzewam ze jesli gra sie w dwie osoby na jednej klawiaturze to musza sie klawisze blokowac (jak przy bijatykach za duzo klawiszy wcisnietych rownoczesnie) wiec i tak trzeba na "pieca" dokupic pada.Z AL to mozna potrenowac (najlepiej od razu grac na 5 gwiazdkach a jak sie uzbiera punkty to dokupic szosta i na niej grac) nauczyc sie grac i zlac kumpli.Nie ma nic lepszego niz wscieklosc rysujaca sie na ich twarzy po kolejnym ciezkim laniu.Tak ta gra to esencja przyjemnosci ciorania w towarzystwie.
Mam nadzieje ze zoltki sie postaraja i w nastepnej czesci juz sklady beda aktualne a i pelnymi licencjami na reprezentacje (jak widze Holandie i te poprzekrecane nazwiska to odechciewa mi sie grac) i kluby nas zaszczyca.No i niech nie wydaja tej gry tak czesto bo to juz sie robi tasmociag jak FIFA.Zreszta to i tak ostatni PES na obecna generacje konsol i bedzie trzeba kupic next-gena.No ale raz na 3-4 lata mozna :)

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 23 lis 2005, 10:08

Masz racje Chlopaczek, nie popisali sie z skladami. Ważne że w Milanie nie ma wałków, bo Micolli, Baros itp. to juz przegięcie. I chyba największy minus, też go wymieniłes to ...prawie każde weście cialem w przeciwnika to faul :!: Ja pykam na PC i nie narzekam.

Awatar użytkownika
Muki
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Muki » 25 lis 2005, 20:53

słuchajcie jest już Wolf Furry do Pes5?? Tylko chce prawdziwe nazwy drużyn i piłkarzy, oraz reprezentacji, w miare aktualne składy. W PES4 taki patch 978kb zajmował :) Dajcie znać na forum.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”