Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 144

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 lis 2005, 22:43

No i Remis :twisted: Mozna było sie spodziewac takiego wyniku

Dziwie sie dlaczego adriano był na boisku ,az do 77 Minuty :roll: ,albo dlaczego Martins gral cały mecz :roll: ,przeciez Recoba czy tez Cruz sa obecnie w duzo lepszej formie strzeleckiej ,Martins nie wykorzystal dzis ok.3 stu procentowych okazji :!:

Ostro zaczał Matrix ,ktory ostro wjechał w nogi Manfrediniego ,pozniej w 2' trzymał za szyje Rocchiego w polu karnym ,ale sedzia nie widzial :roll:

Inter miał wicej okazji do strzelaenia bramki ,ale atak był dzis bardzo nieskuteczny w 13' Adriano strzelał z ok. 15 metrow ,ale minimalnie nbad poprzeczka

W 14' Rochci mial szanse na bramke ,był sam na sam z Cesarem ,ale Favalii w ostatniej chwil zrobil wslizg :?

W 18' znow Adriano minimalnie nad poprzeczka ,z wolnego

Lazio strzeliło bramke w 25 minucie ,ale sedzia nie uznał ,niezabardzo wiem dlaczego ,chyba faul :roll: ale gdzie :roll:

Mihajlovic sfaulował Manfrediniego i dostał zółtą ,niedlugo pozniej załapał go jakis skurcz chyba ,i musiał zejsc ,zastapił go Samuel ,Sinisha był tak wsciekły ,ze az rękom walił w szybę przy ławce :lol:

Udany mecz Manfredini z Lazio ,był bardzo aktywny na skrzydle ,duzo dosrodkowan ,pare ładnych strzałów.

62' -wydaje mi sie ,ze Martins był faulowany w polu karnym ,ale sedzia uwazał innaczej :roll: :lol:

Najdogodniejsza okazje do strzelenia bramki miał Inter w 65' Martins wyłozył dwóch obronców ,ale sam sie tez wywrócił :lol: jakby sie nieposliznał byłaby bramka jak nic.

No i tyle :P

Mozliwe ,ze Jutro Inter bedzie tracił do lidera juz 10 punktów :!: Zobaczymy jak to bedzie....

P.S Najlepszy był koles co ciagnął kamerzystę na wozku wzdłuz boiska ,kondycje musiał miec :lol:

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1509
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 06 lis 2005, 9:51

Hitzfeld :arrow: Inter potrzebuje takiego szkoleniowca z haryzma z ambicja i przedewszytkim z wiedza taktyczna prawde mówiac chciał bym aby on został trenerem Interu ale znajac Morattiego to albo da trenowac jeszcze Manciniemu albo zatrudni kogosc pokroju Ranieriego ale jest jeszcze jedna ewentualnosc bo przeciez sa jeszcze tacy fachowcy jak Le Guen czy Martin O'neil oni tez sie znaja na tym co robia ale jak mówie Hitzfeld jest z nich najlepszy
Mancini WON !!
Favalli na Syberie!!
Ze Maria do kamieniołomów !!

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 lis 2005, 13:06

Buhahaha. Pamietacie wasze teksty z poczatku sezonu? KAZDY pieprzyl ze Inter wszystko wygra, a Serie A juz na 100%, oczywiscie niczego jeszcze nie wykluczam, ale czy nie mowilem ze bedzie tak jak zawsze. Przeciez to Inter mial byc o wiele lepszy od Juve czy Milanu, a teraz co? Who's yours daddy now?

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 06 lis 2005, 13:21

Lakier pisze:Buhahaha. Pamietacie wasze teksty z poczatku sezonu? KAZDY pieprzyl ze Inter wszystko wygra, a Serie A juz na 100%, oczywiscie niczego jeszcze nie wykluczam, ale czy nie mowilem ze bedzie tak jak zawsze. Przeciez to Inter mial byc o wiele lepszy od Juve czy Milanu, a teraz co? Who's yours daddy now?

Zgadzam się z lakierem i niewiem od czego to zależy że gramy tak słabo
Myśle że to troche brak kosekwencji w działaniu ze stronu trenera
Po co zmieniać wygrany skład powinna być żelazna jedenastka tak jak to jest choćby w Juve albo wartościowych zmienników jak choćby w Milanie
(VIERI,Serginho,Vogel,Ambrosini,Stam,)
Więc niech MORATTI się w końcu weżmie za INTER wyrzuci trenera paru weteranów z Lazio. Kupić młodych
EVRA<VICENTE<JOAQUIN i będzie dobrze

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 06 lis 2005, 13:36

vieris pisze:EVRA<VICENTE<JOAQUIN i będzie dobrze
:lol: i znow ,nowe poł skladu i to samo co co sezon bedzie :?

Vieriego nazywasz wartościowym zmiennikiem :roll: Dziwne... :lol:

Mancini robi za duzo eksperymentow w skladzie i pozniem ma konsekewncje....

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 06 lis 2005, 14:42

vieris pisze:EVRA<VICENTE<JOAQUIN
wszyscy sa bardzo dobrzy najepszy pewnie Joaquin ale watpie zeby oni chcieli przejsc do Serie A najblizej mozna powiedziec ze był by Evra on zamiast Favalliego i mozna grac zmienic trenera na Hitzfelda i mozna zaczac próbowac taki skład jak ma obecnie Inter to powinien zdobyc mistrzostwo świata
Mancini WON !!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lis 2005, 14:45

coco pisze:Mancini WON !!
daj to sobie do podpisu - bo piszesz w każdym poście - jakby jeszcze nikt nie znał twojego zdania na temat tego trenera
Ale on i tak tego nie czyta ? czy aby jest sens to pisać w każdym poście ?
Think about it :!:

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 06 lis 2005, 14:49

Jak czytam te teksty to nie wiem, czy się śmiać czy płakać. Kiedy Mancini obejmował Inter wszyscy byli cali w skowronkach Podobnie było po zwycięstwie w Pucharze i Superpucharze Włoch. Teraz, kiedy drużynie nie idzie całą winę zwalacie na trenera. Ja uważam, że Mancini powinien zostać. Jest pierwszym trenerem, który od 1998 roku zdołał coś wygrać z Interem. Problemem Interu nie jest ani trener ani piłkarze, ale POLITYKA WŁADZ, a konkretnie brak cierpliwości MORATTIEGO. Nie można stworzyć solidnej drużyny, kiedy co sezon wymienia się pół składu. Jak trener ma spokojnie wykonywać swoje obowiązki, kiedy wie, że ewentualna porażka w następnym meczu może zakończyć jego przygodę z klubem? To jest chore. Moratti powinien zrozumieć, że na wszystko potrzeba czasu, a on chce wygrać natychmiast, a gdy trener i piłkarze nie spełnią jego zachcianek, to się ich pozbywa. Kiedyś myślałam, że na błędach się człowiek uczy, ale przykład Morattiego pokazuje, że nie do końca tak jest. Moim zdaniem najlepszym lekarstwem na problemy Interu byłaby rezygnacja właśnie Morattiego, ale mogę się mylić.

Jeszcze kilka słów do Was kibiców. Nie rozumiem Was, ale nie tylko fani Interu zachowują się w ten sposób. Wystarczy wejść na jedną stronę Juventusu (nie wymienię nazwy, bo nie mam zamiaru robić jej tu reklamy) i poczytać co poniektóre teksty. Jednego dnia 'Forza grande Ibra', drugiego już tylko 'oferma'. Inny przykład: po meczu z Interem fenomenalny Abbiati, a po spotkaniu z Bayernem błagalne wołania:"Wracaj Gigi!'. Zdecydujcie się, bo to chyba nie tak ma być. Dla Was trener czy piłkarz jest dobry wtedy, gdy wygrywa, strzela bramki itp. Kiedy mu nie idzie Wy mieszacie go z błotem. Proponuję się zastanowić nad tym, co robicie.
Ostatnio zmieniony 06 lis 2005, 14:57 przez AgaD, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 lis 2005, 14:55

ja bym bardziej psioczył na piłkarzy bo to oni nie wykorzystali kilku setek
Lazio miało troche szczescia ze zremisowali poza 1 połowa nic wielkiego nie pokazali w 2 widac było ze tylko na 1 pkt. im zalezy Inter cały czas atakował ale jak pisałem wczesniej zawodnicy nie trafiali z dogodnych pozycji.
Czy ze zmiana trenera nie za szybko niektorzy potrzeboja czasu mało jest takich trenerów co juz w 1,2 sezonie pracy wygrywaja cos Inter pod wodza Manciniego ładnie gra no i w koncu cos wygrał choc moze to nie tak wastrosciowe puchary jak scudetto czy LM ale w przyszłosci moze w koncu cos zdobyc mysle ze on potrzebije czsau by wkomponowac sie w Inter poznac go bardziej

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 06 lis 2005, 15:11

Agnieszka pisze: Jak czytam te teksty to nie wiem, czy się śmiać czy płakać. Kiedy Mancini obejmował Inter wszyscy byli cali w skowronkach Podobnie było po zwycięstwie w Pucharze i Superpucharze Włoch.
Aga masz racje ale ja do Manciniego miałem uprzedzenia od samego poczatku kiedys go nawet broniłem ale teraz przesadził
Agnieszka pisze:Jest pierwszym trenerem, który od 1998 roku zdołał coś wygrać z Interem
dobra wygrał i chwała mu za to ale nic wiecej juz nie osiagnie skoro Inter potrafił w tamtym roku grac i wygrywac to dlaczego teraz nie potrafi Mancini powinien był poznac druzyne i wiedziec na co kogo stac a on ciagle eksperymentuje i co to daje jedno wielkie gó...
Agnieszka pisze: Moratti powinien zrozumieć, że na wszystko potrzeba czasu, a on chce wygrać natychmiast, a gdy trener i piłkarze nie spełnią jego zachcianek, to się ich pozbywa.
ok z tym tez sie zgodze ale Mancini to nie był trener jakis super doswiadczony to był młody gówniarz i po jego wypowiedziach uwazam ze nadal taki jest ciagle tylko pierniczy ze musza sie poprawiac i isc ta sama droga gdyby Moratti dał tyle czasu co Manciniemu to jestem przekonany ze Cuper tez by cos wygrał za jego kadencji mielismy 2 miejsce w Serie A co rózniło Cupera od Manciniego ? Cuper posiada niesamowita wiedze taktyczna której Manciniemu brakuje i przedewszystkim nie stawia na swoich kolegów czy ulubienców przykład Ronaldo kazdy wie co sie działo miedzy Cuperem a Ronim
Agnieszka pisze:Moim zdaniem najlepszym lekarstwem na problemy Interu byłaby rezygnacja właśnie Morattiego, ale mogę się mylić.
a ja uwazam ze najlepszym lekarstwem bedzie zatrudnienie pozadnego taktyka pokroju Hitzfelda albo Cupera bo Mallorca ostatnio słabo stoi i jego dymisja zdaje sie byc wielce prawdopodobna

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 06 lis 2005, 15:51

Agnieszka pisze:Moim zdaniem najlepszym lekarstwem na problemy Interu byłaby rezygnacja właśnie Morattiego, ale mogę się mylić.
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę kim jest Moratti dla Interu. Przecież jego odejście z klubu plus ponad stu milionowy dług klubu to byłby gwóźdź do trumny. Chyba, że myślisz, że znajdzie się kolejny hojny wujek, który uratuje klub przed bankructwem. :roll:

Moim zdaniem Moratti powinien zatrudnić klubie takiego kogoś jak Moggi w Juve który będzie decydował wraz z trenerem o transferach bo sam Massimo ma za gorącą głowę to takich spraw.

Według mnie Mamcini powinien na razie zostać ale nie wiem ile jeszcze Moratti wytrzyma tak słabe wyniki.
Agnieszka pisze:Nie można stworzyć solidnej drużyny, kiedy co sezon wymienia się pół składu.
Przed tym sezonem nie wymienialiśmy połowy składu. Praktycznie w pierwszej jedenastce regularnie grywają tylko Figo i Samuel (bramkarza nie liczę bo on raczej nie ma tak dużego wpływu na grę drużyny) a wyniki gra jest dużo gorsza niż w drugiej połowie. Więc co jest powodem słabej postawy drużyny która miała bardzo dobrą końcówkę poprzedniego sezonu a w czasie letniego marcato została jeszcze wzmocniona ?
Agnieszka pisze:Kiedy Mancini obejmował Inter wszyscy byli cali w skowronkach
Wtedy raczej nikt nie wiedział jak drużyna będzie grała za rok czy dwa. Mancini odkąd pracuje w Interze to jego wyniki przypominają sinusoidę – na początku słaba gra i rekord remisów, potem bardzo dobra postawa Interu w Serie A i w PW co zaowocowało wygraniem tego drugiego oraz zwycięstwem w SPW. Teraz znowu przeciętna gra, wiele porażek (więcej niż w całym poprzednim sezonie) i ostatnio dwa remisy. Zobaczymy może będzie tak jak w ostatnim sezonie i drużyna się w końcu przebudzi i zacznie seryjne wygrywać mecze. :)
coco pisze:Cuper posiada niesamowita wiedze taktyczna której Manciniemu brakuje i przedewszystkim nie stawia na swoich kolegów czy ulubienców przykład Ronaldo kazdy wie co sie działo miedzy Cuperem a Ronim
Daj już spokój z tym Cuperem bo za jego kadencji graliśmy taką padaczkę, że żal było patrzyć
coco pisze:Cupera bo Mallorca ostatnio słabo stoi i jego dymisja zdaje sie byc wielce prawdopodobna
No proszę taki wspaniały taktyk a Mallorca słabo stoi :o

A Hitzfeld razem z Ballackiem pójdzie do ManU 8)

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 06 lis 2005, 16:03

Zico_FCI pisze:Daj już spokój z tym Cuperem bo za jego kadencji graliśmy taką padaczkę, że żal było patrzyć
dla ciebie moze i padake ale on nie miał takiego składu jaki ma teraz Mancini nie miał Figo Adriano Verona Samuela a wiec graczy którzy umieja kreowac gre w uwazam ze gdyby Inter za czasów Cupera miał lepsze skrzydła i przedewszystkim na srodku Cambiasso i Verona to wcale zle ta gra by nie wygladała
Zico_FCI pisze:No proszę taki wspaniały taktyk a Mallorca słabo stoi
a widziałes jakim on składem dysponuje ? tam połowa tych gosci co grajaw 1 składzie no w wisle czy legi by sie nie załapała
Zico_FCI pisze:A Hitzfeld razem z Ballackiem pójdzie do ManU
Ballack niech idzie a Moratti niech ruszy głowa wyciagnie troche kasy na stół i przekona Hitzfelda

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 lis 2005, 16:09

Agnieszka pisze:Kiedy Mancini obejmował Inter wszyscy byli cali w skowronkach

Dokładnie , WSZYSCY bez wyjątku :!: A teraz 80% kibiców wiesza psy na Manciniego :? Dajmy mu czas do końca sezonu i wtedy ewentualnie się rozliczy za sezon i trenera i piłkarzy.

Najbardziej oczywiście szkoda Nas - kibiców - i Naszego patrona Massimo Morattiego. Ile trzeba czekać na Scudetto czy europejskie trofeum :?: :roll:
Zico_FCI pisze:Daj już spokój z tym Cuperem bo za jego kadencji graliśmy taką padaczkę, że żal było patrzyć
Ale jakby nie patrzeć to przynajmniej nie było głupich wpadek , a i o mistrza walczyliśmy do końca. Brakowało szczęścia

Ja to widze tak. Mancini pracuje ciężko z drużyną do końca rozgrywek w razie niepowodzenia Massimo wypisuje czek i mówi dowidzenia. Natomiast w przypadku jakiegoś sukcesu zostawiamy Mancio na stanowisku i wszyscy są w siódmym niebie nawet tych 80% kibiców którzy teraz żądają głowy Manciniego :) Będzie dobrze :!:

FORZA INTER :!:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 06 lis 2005, 16:11

Zico_FCI pisze: Przed tym sezonem nie wymienialiśmy połowy składu. Praktycznie w pierwszej jedenastce regularnie grywają tylko Figo i Samuel (bramkarza nie liczę bo on raczej nie ma tak dużego wpływu na grę drużyny) a wyniki gra jest dużo gorsza niż w drugiej połowie. Więc co jest powodem słabej postawy drużyny która miała bardzo dobrą końcówkę poprzedniego sezonu a w czasie letniego marcato została jeszcze wzmocniona ?
Inter gra słabo dlatego , że Adriano jest w słabej formie. Wszystkie piłki kierowane są z myślą o nim. Nie dziwmy się , że Inter przegrywa jeśli w 1 składzie grają tacy zawodnicy jak Ze Maria czy Favalli. Ci zawodnicy są dobrzy , ale tylko jak mają grać za kogoś kontuzjowanego. :roll:
Jak najszybciej trzeba kupić tego lewego obrońcę. Ale Inter oczywiście kupi Cassano. Zawsze przyda się piąty napastnik i czwarty lewy pomocnik. :roll: . Jeśli już kupować kogoś z Romy to Manciniego.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 lis 2005, 16:36

Coraz bardziej smieszy mnie wasza nagonka na Maciniego, powtarzanie caly czas WON i WON, problem nie tkwi w nim, zmienicie trenera i bedzie tak samo jak bylo przez ostatnie lata
Glownym powodem sa nie udane transfery oraz zbieranie graczy z srednimi umiejetnosciami bedacymi bez kantraktu (tak chyba bylo z Wome ale moge sie mylic)
Kazdy transfer ktory zrobiliscie byl bezsensowny, nieudany itp :arrow: Davids, Meyde, Emre i wielu innych jeszcze Ronaldo (ale to inna kwestia), nie mogli odnalezc sie w Interze zas w nowych klubach pokazuja sie z jak najlepszej strony :arrow: Emre
teraz Pizzaro, ktorego juz chcecie sprzedac, Emeryt Figo ale co tam trzeba kupowac kasa jest, teraz zapewne Cassano przyjdzie ktory przyspozy jeszcze wiecej problemow :!:
Nawet Adriano nie spelnia pokladanych nadzieje
No ale co tam wywalcie trenera i Piszczcie odrazu ze w przyszlym seznoie bedzie scudetto oraz final lm :arrow: tylko to potraficie :arrow: pisac gotowe formulki (oczywiscie nie wszyscy, generalizuje sprawe)

Mnie to cieszy :!: Violka po dzisiejszym zwyciestwie ma juz 5pkt przewagi nad wami!!! prowadzi w 80min 2:0 ale wg niektorych bylem nienormalny twierdzac ze Viola bedzie przed wami
Ostatnio zmieniony 06 lis 2005, 16:42 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”