Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 09 lut 2020, 13:06
czubatka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 09 lut 2020, 13:16
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 09 lut 2020, 13:54
Niczego nie ignorowałem.
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 09 lut 2020, 14:22
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 09 lut 2020, 14:45
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 09 lut 2020, 14:58
Jak to Francuzowi podwoisz, to ma udział w 10 golach, a Bale w 11
Nope. To moody je rzucił bez żadnego kontekstu. Ja własnie udowodniłem, że wielu TOPowych graczy, nie miało statystyk nawet bliskich Messiemu i Ronaldo w drabince LM. W tym nie ma niczego nadzwyczajnego: meczów nie jest dużo, graczy teoretycznie predestynowanych do strzelania jak najbardziej, a poziom wyrównany.
Beka. Co to w ogóle za bzdura?
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 09 lut 2020, 15:02
Jeżeli nie jesteś w stanie tego zrozumieć, to faktycznie ciężko będzie się dogadać.
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 09 lut 2020, 15:25
ciezko sie z toba dyskutuje. podpierales sie ta liga mistrzow, wyluszczlem ci dokladnie, ze real wygrywal te ligi mistrzow czasem z zerowym wkladem bejla ktory albo nie doklada goli/asyst, albo w ogole nie gra, to ty wysakujesz z jakimis statsami nedveda, WTF?!czarny samael pisze: ↑09 lut 2020, 14:58Nope. To moody je rzucił bez żadnego kontekstu. Ja własnie udowodniłem, że wielu TOPowych graczy, nie miało statystyk nawet bliskich Messiemu i Ronaldo w drabince LM. W tym nie ma niczego nadzwyczajnego: meczów nie jest dużo, graczy teoretycznie predestynowanych do strzelania jak najbardziej, a poziom wyrównany.
Dlatego żeby załapć, że Bale nie ma jakichś tyłów wobec innych w kwestii goli i asyst w drabince, trzeba sobie popatrzeć i na dawne gwiazdy, i na tych którzy własnie do tych wielkich klubów przychodzą jakie mieli wcześniej wyniki.
TO jest kontekst.
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mbcz » 09 lut 2020, 16:30
mbcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 lut 2020, 16:44
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 09 lut 2020, 17:08
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 09 lut 2020, 17:28
To był jeden z ostatnich momentów na przeprowadzanie takich transferów, po transferze Neymara to można sobie pomarzyć o wyjęciu 24-letniego Brytola - najlepszego gracza Premier League, za jakieś marne 100 milionów euro. Porównywanie do transferów jakiegoś Dembele nie ma sensu, inne czasy, jakby to nie brzmiało. Jak ktoś przekonuje, że od 24-latka po genialnym sezonie w Spurs nie można było wymagać więcej niż to, co pokazał... No cóż, jeszcze dwa lata trzeba będzie się pomęczyć.
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 09 lut 2020, 17:58
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 09 lut 2020, 19:15
emski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lut 2020, 19:34
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio